Klockrent Ica



Riktigt smart av Ica att göra en sådan reklam. Undra hur många fler än mig som lägger den på bloggen ;D






Hard Bass 2010 Bokat !!



Då var det äntligen bokat och med bästa folket också :D Virre, Guzzy o Holger <3 Kan det bli bättre? Nä egentligen inte. Men vore riktigt nice om man fick ihop de skönaste musikgänget. ;D Detta kommer bli en sjukt grym fest.



Tjing!


Hard Bass 2010 ?


Ja, inte lite sugen man är på denna fest som ni kan se. Kommer boka denna imorn med älskade Virre. Någon mer som ska med? ;D


Green:

  • Technoboy
  • The Pitcher
  • Crypsis
  • Second Identity LIVE (A-Lusion & Scope DJ)

Blue:

  • D-Block & S-Te-Fan
  • Coone
  • Wildstylez
  • Zany & The Beholder LIVE

Yellow:

  • Tatanka
  • Pavo
  • Frontliner
  • Brennan Heart LIVE

Red:

  • The Prophet
  • Noisecontrollers
  • Zatox
  • Deepack LIVE






Onderbara Lö´R´dag

Ääääntligen har jag lyckats hitta ett oskyddat nätverk här hemma i min lilla lya. Känner mig inte lika mobbad från världen nu. ^^,
Har kommit iordning riktigt bra i lägenheten nu iaf. Så nu är jag redo för att smälla på förfest imorn, underbart att få träffa alla mina musikälsklingar.
Känner mig riktigt vuxen nu när man har egen lght, köpte nämligen duschdraperi, badrums matta, gardinstång osv idag. Ojoj vilka vuxenpoäng man plockar på sig ;D

Lördag nudå, inte riktigt fått in vilken dag det är numera. Ingen tidsuppfattning alls. Men skönt är väl det. Slipper man söndagsdepressionen ;) Och så får man tänka att det är fredag varje dag istället.
Men snart kommer Robin, äntligen. Känns som vi ses mer sällan nu när jag bor i Nrkp än när jag bodde i Katrineholm. xD Dålig stil!
Kommer bli en riktigt go lördagskväll känner jag, god mat, snask o dom två stora R:en till vänner - Robin o Roxi <3

Dags att snygga till lite här hemma, det är ju trots allt första gången Robin ser min lght i färdigt skick.


Tjing!

Underbara Juletider

 

Då var man "äntligen" hemma i Katrineholm för att fira Julafton. Men med mycket gnäll o stress här hemma så var det inte så kul som man hade hoppats. Hade glömt hur familjen var.
Men riktigt skönt att äntligen ha julklapparna klara och första skinkmackan avnjuten. Göttans! ;) Nu är det bara att mysa framför Ensam Hemma 1 och en tänd brasa.

Saknar redan min lägenhet dessvärre, har kommit iordning riktigt bra där nu. Känns verkligen som mitt hem! <3
Nu är soffan uppe, fondväggen klar och fräsht är det absolut. Nu är det bara lite småplock kvar.

Julafton kommer jag fira med familjen iaf. Först en sväng till farmor och sedan hem för att äta ännu mer o dela ut julklappar med familjen, brors lilla familj och kusinerna. Kommer bli otroligt trevligt. kan man hoppas iaf ;D


Trots all stress om julklappar och julkänsla i kroppen så kan jag inte undvika pirret i magen. Både på gott o ont. Längesen man kände någon sån här känsla, men underbart är det.
Men samtidigt känns de som man faller och inte vet vart man landar. Men det är väl det som är spänningen kanske. Ja, dessvärre är det alltid något som förstör när man känner såhär menar jag.





Dags att börja mysa ner sig!
God jul! :)

Tjing.







Qlimax 2009 - Official Aftermovie



Wow, vilken gåshud man får. Så otroligt underbar fest! <3 Synd att man inte kom med igen, hade varit riktigt kul. Men man kan inte få allt, vart iaf filmad så i hela efterfilmen kommer man iaf med förhoppningsvis. ;)







I got the keys, I got the keys!

Äntligen har jag nycklarna. Föräldrarna kom dessutom hit med lampor o lite tidningar som ska underlätta målararbetet lite. Dessvärre har jag inte den bästa framförhållningen så jag hade inte ringt o bett dom starta elen till idag. Illa! Men, snille som man är så löste man ju det på annat sätt. Men först var de lite kaos när vi skulle kolla tapeter. Såklart så hade inte min hyresvärd sagt allt, så det var ju inte alls så att jag inte fick ta vilka färger o tapeter som jag ville inte. Men efter endel nedstämdhet så fick jag ta det skit som fanns o nöja mig.
Och målararbetet har redan börjat. Men det var ju såklart mer jobb än jag var inställd på. Man måste ju slipa ner skarvarna också?! Hade inte Robin o Roxi varit där och hjälpt mig så hade jag faktist skitit i de. Så tack o lov för underbara vänner. Robin tog verkligen i från lilltåna för att få bort skarvarna. <3 Tack så mycket älsklingar!
Men imornbitti börjar jag måla lite iaf. Äntligen, om nu min kära vän Jocke har en slipmaskin, endel slipning kvar och det var inte min grej. ^^,
Snart flyttar jag in, men inte har jag någon soffa än :O Mätte idag och såklart är soffan några centimeter längre än väggen jag hade tänkt att ha den vid. Typiskt! Så nu får jag leta vidare. Någon som vet vart man kan hitta en mjuk, mörkgrå/svart divansoffa, som inte är allt för dyr?
Annars har jag allting klart, men flytthjälp behövs, någon som har tid över på lördag kanske? =) Har som tur är Jocke och föräldrarna som tack o lov hjälper till <3

Ska bli bättre på att uppdatera bloggen framöver också, har jag lovat. Men nu har jag fått låna en dator av Robin så nu lovar jag att de blir lättare.
Men dags att sova nu så jag kan sätta igång med målningen imornbitti igen :D
Jobbar från 14.00-23.15 så pigg o alert måste man vara hela dagen.

Tjingtjing!






RSS 2.0