Sommar, sommar, sommar..



Livsnjutare på HÖG nivå! ;D














KÄRLEK



 

 


Saknar dom bästa ..



Bara för att ni lyser upp när det är mörkt. Finns där hela tiden. Och gör mitt liv så sjukt underbart!
--<-@
Ni är dom bästa jag har!
























Oh, I love the noise!


Hittade denna låt på gamla stationära hemma i Kholm, uj sån bra låt. Går igång lika mycket varje gång jag hör den! :D Mja, den ligger på samma nivå som Keep the rythm, helt klart..




Drömmarnas värld



Idag vart det lite senare än vanligt. Men bäst att passa på medans man kan ;) Och natten måste njutas med fantastisk musik som får en att drömma lite.. Och oj vilket bra år detta ska bli. <3






Snölek med Robin 14jan


Nöjd han ser ut, han kommer ju inte ha en chans.




Älskar när snön ligger på varenda strå av trädet


Suuuuper Booooy, eller jag menar Maaan ;D


Hihi, bara för att vi är vi ^^,




Såg lite kul ut när båda satt på marken för att försöka få en riktigt bra bild på den snöfyllda alén ^^,



Bara för att vi är vi :D


Ooh, hes gonna fall :O


Oj vilken tänkaplats jag fann, mitt i lekparken också..


:O Han hoppade ur bild. Sjukt högt där var de men han envisades och hoppade. ajaj!


Så tog vi en vilopaus på en bänk vid ån och helt random kommer en räv gåendes bakom oss och sedan går den runt vid oss. Fyfan va rädd jag var :O Den verkligen stirrade på en, och ja, jag trodde verkligen den skulle flyga på oss. Ojoj! Ungefär såhär lät de:
Suzzi: "Oh shit, de är en räv :O Va ska vi göra?
Robin: "Ta kort!!!"
Suzzi: "Oh fyfan va rädd jag är, oh my god, vad händer?!
Hahaha!



Så hittade vi en perfekt glidbacke, som dessutom var upplyst. What? Mitt i skogen..


Vart en väldigt tuff bild ändå :D


Oh, pose it babe, yeah like that ;D


Oh, man ser ju nästan glorian ^^,


Underbara kyrkogård

Slut på de roliga.. Segt som fan att ladda upp bilder på blogg.se, hatar det. Plus att man sitter på grannens internet, så nu får det räcka. Nu är klocken 03.11. Ujuj! :D

 




 


Tears

Ikväll fick man ett mejl man verkligen inte ville ha.
Blir nämligen inte Hard Bass resa.. Helvete! Hade verkligen sett fram emot detta. Fan så dåligt jag mår!
Oh vilken klump i magen jag fick när jag såg texten.. Fan, detta behövdes verkligen inte nu.

Men gott på ont, nu är resan ändrad och istället för Hard Bass blir det DefQon1. Och oj, det känns skönt att ha den festen klar, hade redan planerat att åka på den. Yeeyh!

Bara hoppas att man håller sig sysselsatt den 5-7 så man inte tänker så mycket på att man egentligen skulle stått på dansgolvet i Gelredome o dansat till dånande bas.
Som tur är kommer Virre ändå :D Helt fantastiskt bra. Då kan det inte bli en dålig vecka iaf. Får dessvärre inte fira vårat 1års jubileum på Hard Bass dansgolv dock. :( Huvudsaken är att jag får vara med henne. <3




Nu är jag tillbaka i min lägenhet igen. Och ångrar lite att jag åkte tillbaka. Fan, mår så jävla dåligt när jag är ensam. Kan inte helt sätta fingret på varför, för jag borde ju inte må såhär. Men antar att jag känner mig så ensam, och fortfarande lite osäker. Inget jag borde vara egentligen antar jag. =/

Oh, saknad och längtan gör så ont ibland.
Önskar jag får ha mina underbara nära mig i framtiden.




Besök i Kholm


*Hoppas, hoppas, hoppas något ramlar på golvet*


Min lilla Stig Helmer ;D


Alltid så sjukt mysigt med sällskap vid frukostbordet, tror faktist hon gillar How I met your mother lika mycket som mig.. ;D




Den otroligt fina alén var man ju tvungen att traska lite i.



Sötaste Älskade Favorit Vovven <3



Kärlek, sån otroligt stark kärlek jag känner för min Nellie <3



Oootroligt vackert.. Fast ännu bättre på sommrarna dock ;)



Yeeyh! :D




Tror hon hittade något :O






Otroligt skönt att komma hem emellanåt måste jag säga. Kunna ta långa promenixer och leka med vovven. Tur att man inte har långt hem till Kholm.
Nu är det dags att äta semla och sedan ta sig till tåget hem till Norrköping igen. Som tur är så har man en till ledig dag. :) Bara hålla tummarna för att man får finbesök imorn ^^, Hoppas!


Tjing!



 


Min framtida baby?



Haha, fick en sån klockren video av Annie precis. Ojoj, känns som man kollar på sin framtida bebis, förutom att han dansar till fel musik!
Men helt sjukt bra, han rockar ju verkligen..





Brennan <3



Ojoj, och där var man. Heaven on earth! Men inte var man med i denna video heller, typiskt! ^^,
Vill tillbaka, eller till framtiden, när man står på samma dansgolv men en annan fest - Hard Bass! :D






Klaas funkar alltid ..



Wow, så sjukt skönt ljud vid 2:08. Mm! Njutning så det rör sig i kroppen..

Musik som denna funkar även på fest med blandat slags folk, tack o lov så får man lite elektro då ;)






Nightvisionmusic



Natt igen och tankarna springer. Men varför tänker jag in på fel banor när man bara låter dom ta sin egen väg? Har nog frågor jag behöver få svar på antar jag.. Varför lär jag mig inte ställa dom på en gång? Så lätt att få mig på andra spår i en konversation. Hatar det. Och inte lär jag mig att hålla mig kvar o fråga det som poppar upp i huvudet heller. Egentligen helt onödiga frågor, men man har nog något tix sådär att det man funderar på måste göras. Eller ah, tix o tix, det är väl egentligen något bra. Bättre o göra än att bara tänka, i vissa fall.

As the rush comes.. Längesen man hörde den nu, var väl runt 13-14års åldern där någonstans. Men skönt med låtar man har minnen till, det gör ju nästan hela låten egentligen.
Bästa är nog när det är ens favoritlåt och något helt ofattbart bra händer till just den låten. Wow, vilket ögonblick. Sånt kan man leva på så otroligt länge. Jag har nog egentligen inget sånt. Ja, förutom Qlimax 2008 vid Ruffians o Showteks intro. Oj, det var helt magiskt. Aldrig mått så bra som vid det ögonblicket, och det tänker jag på minst 1gång om dagen. Och det var lite mer än 1år sen nu, så nu tycker jag det är dags att skapa fler otroligt magiska ögonblick. Jag har ju såklart jättemånga fantastiska, men inga så magiska..




Ja, imorn åker jag hem till Kholm en sväng då.. Mest för att kunna ta en lång promenad och rensa tankar och komma iväg. Känner att det inte känns bra alls just nu, ha! nu poppade reklamen upp i huvudet ^^,
Men iaf, det är fel och ja allt känns tungt. Klarar inte av mer ensamhet o saknad. Behöver helt enkelt lite Suzzitime. Svårt när det inte finns värme och asfalt under hjulen på fötterna dock.. Då känns allt så bra på bara några km. Men med bara fötterna o kyla dessutom, njaa lägg på några mil. Ujuj!

Ska även försöka få mina ormar sålda och även skicka iväg mitt cv nu när jag är hemma i lillstaden. Så endel finns ju att göra där med. Och som plus på allt - Gratta min kära mor på bästa sett utan pengar till present. Förhoppningsvis räcker det med en kram och att jag kommer hem.


Men svider fortfarande i ögonen, så vill bara sova och flyga iväg till drömmarnas land..
Tjing!


Loneliness vs Sucky



Ibland glider inte livet på så bra som man önskar.. Om det ändå kunde vara top notch hela tiden eller iaf en lång stund så det kändes som man gled på ett bananskal typ.

Saknad är en otroligt tung känsla som även drar med sig ensamheten. Varför ska alla bo så långt ifrån mig?  Men med motgångar kommer success? Eller hur var det med de? Har inte märkt de på jobbet iaf..
Efter dalarna kommer bergen, men dom bergen är fan svåra att ta sig upp på i vissa situationer. Önskar jag hade mina guldklimpar här nu, för nu känns de riktigt tungt i motvinden..

Im allways alone ..
Jag saknar er, mina älsklingar runt om i Sverige.

Nu är Takida o 3 Doors Down guld värt <3





Nattmusik



Snart sova för att upp och jobba tidigt imorn (12.00) så dagen måste ju avslutas skönt, ellerhur?
Ja, då kör vi på med Klaas - Make you feel såklart, som blir kvällens nattmusik.
Enjoy!


Tjing!



Kärlek

Så otroligt glad för mina bästa vänner som funnit varandra, stort grattis till Gustav och Viktoria som tagit det stora klivet in i förhållandevärlden. Så underbara båda två och helt perfekta för varandra <3 Pure Love!
Jag kan inte vara gladare! :D


Saknar er som tusan <3







Nattmänniska

Ja, då satt man här i mörkret och persienner nerdragna överallt omkring en. Underbart! Dessvärre sitter man ensam, men eh.. Jag har ju musiken ;D
Och såklart drar man på skönaste nattmusiken, nämligen...



Mm.. rysningar! Man kan verkligen blunda, le och känna hur man glider.. ja, drömma hur man åker inlines en sommarnatt. Helt ensam på vägarna, man kan inlinesdigga som man vill och bara vara i sin egen värld. Oj, ta mig till detta ögonblick - ge mig sommar!

Heaven on earth <3





Benny Benassi

Så ramla man in på gamla låtar med massa minnen till och därtill hör såklart Benny Benassi. Ojoj! :D Vilken favorit..



Love is gonna save us..




Och den berömda Satisfactionvideon. Otroligt het, men ganska så löjlig ändå - Vart fan är den heta killversionen? ;D

Men oj vad länge jag älskat Satisfaction, föll direkt. Var nog 13år första gången jag hörde den och alla tyckte jag var sjuk som gillade den, men dom förstod snart nog varför jag gillade den. För den blev ju grymt populär efter etthalvår eller så. Säg någon som inte vet vilken låt det är?




Ny Design

Äntligen har min blogg fått en ny design..

Ett otroligt stort TACK! till C-J som gjort både headerbilden exakt som jag ville ha den och mixtrat med resten av mina små önskemål av bloggens design. Det blev Exakt som jag ville ha den! @->--


Headerbild består av laserbild från Qlimax 2009 tagen av Michael Selin och bild på mig tagen av Hanna Berglund (http://skinnyskinn.blogspot.com/)


Tack till alla er från en Otroligt nöjd Suzzi!

Tjing!






Ge mig sommar ..


Äntligen var lägenheten städad och fräsh. Så vad ska man göra nu?
Otroligt skönt att bo ensam, men fan så ensamt.. Känns helt tomt! Saknaden är på hög nivå och inte kan man dra på musik heller, inte bra att bo i lägenhet när man är basberoende.
Om det ändå var sommar så man kunde dra på sig inlinesen och åka en sväng. Men kallt o halt är de nu istället och inte lockar en ensam promenix heller.

Om ändå någon härlig vän kunde komma o överraska en. Hm, måste slå Roxi en pling..


Tjing



Grattis Johanna!






Emil är helt fascinerad av ledlampan så svårt att få han på bild :)


Grattis Johanna - 27år :D


Älska lampor verkar ligga i släkten.. :)


Mys med jättegod mat



Mm, efterrätt :D


Familjen Hedsköld nr2




Guzzy till Suzzi



Letade igenom datorn efter musik och stötte på den här filmsnutten. Fick den av Guzzy för 1år sen. Nu har han och jag varit vänner i 1år och 2mån, vi träffades för första gången på Qlimax 2008. Helt otroligt hur han hittade mig bland allt folk :D Men kul som satan hade vi. Innan hade vi endast pratat massa musik o fester på msn. Sån otroligt härlig o fantastisk människa du är. Du anar inte hur mycket du betyder för mig! Finns alltid där för dig och jag litar på dig till tusen.

Fan, när jag ser den här videon kommer jag ihåg när jag bodde i Sthlm och hur kul vi hade. Aldrig haft så kul när jag festat, och speciellt inte i Sthlm. Jag säger bara Viper Room och lekpark mitt i vintern. Ojoj! Underbara minnen.. Bästa är att jag delar dom med dig.  Älskar dig Guzzy <3





Typiska "Suzzi Shoes"


Japp, helt klart typiska Suzziskor. Måste ha!  Jag är så sjuukt förälskad i dom ^^, Så dom får bli mina nästa presenter till mig själv..   När nu det blir i dessa tider! Men snart nog hoppas jag.    DiddiliDaddili ..  Hihi, älskar det uttrycket. ( Från Scrubs absolutly )






Side by side



Side by side or miles apart. Good friends are allways close to the heart
<3

Du sprider glädje i mitt liv. Du finns alltid där för mig. 
Det är dig jag verkligen litar på.
Vi kommer ha så sjukt underbart på Hard Bass, du och jag Viktoria <3 Vi kommer leva hela livet sida vid sida och göra minnen varje minut. Jag kommer alltid ställa upp för dig!
Du berörde mig från första stund. Och nu har det redan gått ett helt år sen vi träffades första gången. Och redan vid första ögonblick kändes du som min bästa vän. 
Jag älskar dig så mycket <3

Du är underbar Viktoria!





Jag saknar dig ..



Cool reflection of shimmering light
Won’t let me sleep again
Pretty patterns casting far and wide
My mind’s alive and awake with it
I dream of long empty shores
I hear the crash of the waves
I know this dream is also yours
So let’s leave today

There’s something about today
That makes me feel this way
Summer Sutra
There’s something about today
There’s something I should say
It’s Summer Sutra






Iskallt brudar

Oooh, lägg märke till samma låt i bakgrunden. Såå snarlik!
Enda lilla notisen där som skiljer är nästan bara Headhunterz vanliga ljud mot Stephanies pling,plong innan de blir den hårda basen.

Gostosa - What´s going on vs. Stephanie - Black high heels




Hm, bevisar ganska mycket att Headhunterz gör jobbet. Men klockren brud ändå! Snygg och tar åt sig äran. Haha!
Undra vad i musiken hon gör?






Oh, detta är inte en härligt dryg låt det också, fantastiskt! ;)


Så vad tyckte ni, vilken version av låten var bäst?






Easy?

Förstår inte varför man måste känna vissa saker i livet. Vissa känslor är egentligen helt onödiga.

Idag har varit en riktig tänkardag, tankarna snurrar och det blir inte bättre när man lyssnar på Trance. Hittade två gamla trance skivor från -00 och -01.
Dessto mer man egentligen bara sitter och tänker dessto mer förvirrad blir man.
Jag vill bara stå på ett dansgolv och blunda, känna basen i kroppen och se blinkande lampor i musikens vågor. Låta tankarna försvinna o drömmarna sväva. Njuta av ögonblicket och stanna kvar i det.

Jag vill inte ha några komplikationer, men dom går inte att undgå på något sätt. Och ju mer jag tänker att jag ska ta den lätta vägen ut ur allt så blir det bara svårare, kommer jag göra fel?
Hatar att känna som jag gör nu, vet inte om det bara är idag eller om det fortsätter.. Hatar att vara så skör, känns som jag lätt glider iväg och låter allt passera.

Är det något jag borde veta?
Känns som jag dras med i något som jag varit med om tidigare, något som jag gärna håller mig utanför, som jag verkligen inte vill vara med om igen.

Såhär ska det inte vara..








Underbaraste med livet



Musiken gör livet värt att leva. Den ger mig en känsla som inte går att beskriva. Jag var född med musiken i mina gener, i mitt blod, i mina rörelser. Utan musiken är jag ingenting!
Musiken tar mig framåt. Musiken är mitt allt! <3





Sälen

Ja, det vart genast lite lättare att ladda in bilder från mobilen till datorn när jag la märke till att Jimmy hade Bluetooth på datorn. Så här kommer några bilder som togs under dagen =)

 


På Tandådalens fjäll


Coolingen själv ;D
- Ja, det är skitkallt.. Närmare 20- idag.


Mathilda på språng..
- Ja släpliften på berget var avstängd så det var bara att börja stappla sig framåt.


Anton o Martin tar täten..
- Kallt, kallt.. Ta mig till bastun. Men efter denna bild vart jag bortlurad till en svartbacke, mitt hjärta har nog aldrig dunkat så hårt. Fyfan vilken svindel! Is och stuprakt neråt. :(



Så måste jag ju bjuda er läsare på en spännisbild på AntonFjanton, Mohaha! xD



Tjing!





28 minusgrader?

Och jag som hatar att frysa, så befinner jag mig på det kallaste stället i Sverige just nu - Sälen. Och kallare kommer det bli :( Känns som man inte fått njutit till fullo av snowboardåkningen. Just för att jag inte har några sulor i mina boots så jag fryser som satan om mina små tossingar hela tiden. Och inte ens jägern i liften hjälper ;D Då är det riktigt illa. Men lite tur drar det med sig iaf, imorn får jag låna Mathildas bräda o boots, så förhoppningsvis kommer jag inte frysa lika mycket då.

La till min förvåning märke till en riktigt jobbig sak idag dock, min bräda har spruckit. Som att det inte räckte med att jag måste köpa nya bindningar o boots för att jag inte tycker jag sitter fast så bra med dessa Step-in bindningar. Pengarna bara rinner mellan fingrarna på mig..

Nu har halva sälenveckan passerat. Och vi har festat 3 av 4 dagar, stabilt! Men helt klart värt det. Inte ofta man har semester inte, jag fick ingen i sommar så bara att passa på nu.
Var på nattklubb i Tandådalens Wärdshus igår. Och grymt bra var det. House o härligt folk. Dansade konstant, men Anton dessutom så raggen försvann lika fort, både för mig o Anton. Inte för att man gick dit för dom direkt. Kan iaf starkt rekommendera Måndagsklubben i Tandådalens Wärdshus :)

Kommer dessvärre inte komma så jättemycket bilder från denna trip, något ska man alltid glömma hemma och denna gång vart det kamera laddaren - såklart! Kunde man förvänta sig något annat egentligen? ^^,
Och som plus på det så hände en riktigt bra grej första dagen i backen också.. Nämligen att mitt visa kort hamna i två delar när det låg i mina termobyxor - Yeeyh! Tummen upp och lika glad för det var jag. För nu har jag nämligen beställt ett Visakort med lasrarna från senaste Qlimax på. Ujuj! Man kommer aldrig ta fel på mitt kort nu.


Trots 8personer i en lagom stor sälenstuga så kan man inte undvika att känna sig lite som femtehjulet. Har ju trots allt Anton att fjanta med, men mja, det räcker ju inte när han får till det med någon.
- Nä, saknaden till han den där speciella växer sig allt större. Avståndet är inte min bästa vän! Men saknad gör en väl säkrare på vad man känner o vill, både på positivt o negativt sett egentligen. Bättre såhär än att ha massa kläng dag in o dag ut egentligen. Man vill inte tröttna på något så bra!


Men dags att vara social igen då.. Måste ju spöa dom andra i kortspel ;)

Tjing på er!

Sälen Tandådalen


Yeeyh, imorrn far jag och 7 av mina vänner till Tandådalen, kommer bli sjukt bra! :D I en hel vecka dessutom.

Glida bräda heeela dagen och dricka gott på kvällen - i en bastu kanske eller varför inte afterski? ;) Ujuj! Så bra.. :D Detta kommer bli en resa att minnas.




Tjing på er!




RSS 2.0