Monday Bar Black&White Cruise 2010 - Lineup



MONDAY BAR presenterar:


Filo & Peri
Bryan Kearney
Dash Berlin
Sebastian Brandt

SCANTRAXX presenterar:
Tatanka
Zatox
Alpha Twins
Davide Sonar
Wildstylez
Scope DJ

Wasted Penguinz
Da Syndrome

RIOT - LONDON presenterar:
Lisa Pin up
Anne Savage
BK
Luca Antonlini
Scott Attrill
Mark Breeze
Klubfiller

TRANCECLUBBER & MONDAY BAR presenterar:
SUNDECK PARTY

- Lineup presenteras mitten på maj.


Fy fan va AZUM! Och bokad och klar är man. Har en plats ledig i min bokning av 3hytter, hör av dig om du vill med. (Gäller endast mina vänner då det finns värdesaker i hytterna) Är ni fler så kan jag alltid fixa fler hytter.`




   

        


Säljes!!

 

Nu säljer jag två telefoner jag inte använder. Nämligen..


HTC Magic
Nyskick med 1½ år garanti.
Grym touchmobil med det populära operativsystemet Android. Riktigt go telefon, så det skär i mig att sälja den, men någon annan kommer nog ha mer nytta av den. Låst till 3 men låses lätt upp för en hundring eller två.
Riktigt nice att den synkas med facebook på dina kontakter och även sju fönster på skrivbordet så du kan ha en hel del snabbikoner för dina applikationer. ´
Säljer den riktigt billigt trots sina grymma funktioner, googla och läs mer om den!
Nypris 5290:- , Mitt pris: 3490:-



Sony Ericsson c510
Köpte jag endast för att jag ville ha abonnemanget som var till så den ligger i en obruten förpackning med 1½ års garanti kvar och helt oanvänd eller rörd. Cyber-shot telefon med blixt och 3,2mp kamera och linsskydd. Otroligt tunn och lätt telefon att lära sig.
Nypris: 1995:-, Mitt Pris: 1195:-


Först till kvarn!



Ormar litar helt på sig själva och har oftast alltid rätt.. ;)

Ormar är en natur av motsägelser. Ormar är intellektuella, passionerade och ibland fruktade. Ormar kan sakna visst självförtroende vilket gör dem ägande och svartsjuka. Ormar är mycket självkritiska och kan ofta låtsas veta mer om saker och ting än vad de i själva verket gör. Deras förmåga att ta till sig information gör att de har fallenhet för forskning och akademiska studier. Ormar är svaga för makt och de umgås gärna med framstående personer och gillar dyra ting. De har en naturlig ledarstil och passar bra som t ex politiker.

Ormar är romantiska och passionerade partners, men en aningen mystiska. De är sentimentala men kan visa en svartsjuk sida och förlåter dig aldrig om du bryter ett löfte. Ormar litar helt på sig själva och har oftast alltid rätt. Ormar är uppskattade för sina humoristiska karaktärsdrag som de även behåller i kniviga situationer.

Ormar är duktiga med pengar och är påhittiga gällande att skaffa dem, de finner alltid ett sätt. De är skarpsinninga och lär sig alltid av sina misstag. Ormen är planerande och skapar sig alltid en helhetsbild innan beslut tas. Ormar gömmer sina känslor väl och kan undanfly oannonserat och överraskande.

Ormen passar bäst med tuppen och oxen. Ormen passar mindre bra med grisen och tigern.

 


Defqon1 2010

Kan man längta mer? Detta är paradiset på jorden. Vet inte vad jag ska säga, jag är så taggad. Detta är festen jag drömt om.. Dansa på en strand från soluppgång ända tills mörkret faller, till musiken som får mitt hjärta att pumpa - Hardstyle.
Wow!! Jag har inga ord. Jag är bokad och klar, tillsammans med min bästa vän VirreVixx och min drömkille <3 Och det blir bara bättre och bättre, fast det knappt är möjligt. För på TCbussen som vi ska åka med så åker även våra älskade musikvänner, så det kommer bli den bästa resan någonsin.


Jag finner inga ord för hur magiskt detta är.. Snart står jag där! Eller ah, om två månader.
Skulle gärna lägga upp Lineupen om den inte var så krånglig att förstå, men fy i helvete så grym den är. Kolla in deras hemsida här så förstår ni vad jag menar. Den är så sjukt klockren, håller verkligen temat till festen.
http://events.q-dance.nl/2010-06_12-juni_defqon1/
Magiskt!


Nytt jobb, ljusare tider!


Jag fick jobbet!! :D
Tack och lov, jobbet som är perfekt för mig som jag bara kunnat drömma om att få och nu har jag det. Börjar den 1a maj. Lite surt just för att det är dagen efter valborg, men ah, jobbar sista dagen på 3 på valborg och slutar 18.00. Så blir väl inte mycket fest för min del. Grillning iaf förhoppningsvis ;D Börjar dock inte förns 12.00 min första dag så hinner kanske ta mig hem en sväng till kholm och grilla lite och ta en kall Baccardi i solen. Hm? Värt att fundera på.

Är iaf sjuuuukt glad och taggad på att jag fått detta jobb. Det är det bästa som kunde hända nu. Dessvärre får flytten till Jönköping vänta lite. Men det var väl kanske meningen? Förhoppningsvis löser vi allt ändå älskipälski :) Norrköping är ju en sjukt fin stad ;)

Dessa två veckor som är kvar kommer ju garanterat gå sjukt sakta vill jag lova. Som att inte dom två senaste månaderna gjort det iof. Men nu kan man iaf räkna ner dagarna. Har vantrivts så sjukt mycket här ute i 3butik i Hagebygettot i Norrköping. Tiden kan inte gå saktare.
Och att nu få börja i den bästa prylbutiken i Sverige kan ju inte passa sig bättre. Kommer jobba i Ingelsta och City här i Norrköping så jag slapp dessutom Hagebybutiken där med. ;) Azum!

Dags att börja rita en täckning med alla dagarna jag kan kryssa för inför slutet på 3 och början på Teknik Magasinet. Precis som jag gör inför min födelsedag ju! Perfekt :D
Man blir lika glad varje gång man får kryss för en passerad dag och en dag närmare målet.


Tjing!



UntZuNtz


Äntligen söndag och idag blir det först agera säljare i 3Butiken Hageby i Norrköping till 17.30. Sedan stressa hem för att ha förfest, eller rättare sagt ha UntZuNtz Before Club Aqua i min mörka kyrka, får tack och lov skjuts hem så man kommer hem riktigt snabbt, tack vare Robin.L. Inte dumt alls faktist!
Kommer otroligt mycket av mitt musikfolk så det kommer bli full lägenhet på 37kvm. ;) Lovely!
Som tur är har man god relation till grannen under som har lovat att inte vara hemma så jag kan "ösa på med musik". Mm, det gillar vi!

Och eftersom det är mer än 500pers som sagt att dom Ska komma på Club Aquas evenemang på Facebook så gäller det ju att vara där i tid för att komma in.. Så när tiden börjar göra sitt så börjar vi knalla mot..


Behöver nog inte säga så mycket mer med denna Lineup. Fantastico!
Förhoppningsvis landar väl TranceClubber bussen från Trance Energy i skaplig tid i Norrköping också så man får snuska sig lite i laserskenet med HunnyBun, som vart i Hollandshimmelrike över helgen.

Så nu är det bara att börja räkna ner till halv sex och knäppa den första.
Har även min lilla HänkiiPänkii hos mig sen igårkväll också som sköter sminket på mig ikväll, så det är bara att luta sig tillbaka och klunka medans någon annan sköter mitt utseende, kan man inte ha det såhär varje dag? Vad lätt det vore. Men iaf, igår kom hon den fantastiske och hade t.o.m med sig en liten present till mig <3 Nämligen ett påskägg. Hur söt är inte hon? Fick nämligen inget påskägg varken förra året (Jobbade på Bilmässan i Elmiahallen) eller iår (Jobbade för 3 så fick inte komma hem) Så, underbar som hon är så köpte hon ett till mig, och dessutom hjälpte mig färga håret och tvätta alla kläder jag samlat på mig i 1mån tillbaka ungefär. Vilken härlig Påsk afton det vart trots allt.
Allt tack vare Hanna <3 Älskar dig hjärtat!

Men tillbaka till idag. Får ju även min dator idag. Tack vare VirreVixx som alltid är den bäste och ställer upp för mig så hon släpar ju med sig den från Enköping :D Wiiie! Längtar så mycket efter Vixx och Guzz :D Utan dom vore allt så.. Jaa, "musiklöst". Och det är katastrof med andra ord.

Har allting klart med både lägenheten och mig egentligen, bara att börja tagga och invänta klockan (som vanligt ;D )





Var det någon som sa bästa söndagen någonsin? ;)



 

 


Fastbunden

Finns det något värre än att behöva stå kvar på ett jobb man vantrivs på och dessutom sagt upp sig ifrån? Och behöva kämpa, kämpa, kämpa för att få en hyffsad lön till ingen nytta alls för det finns inga kunder. Och som plus på det så är det påskhelg också. Enda gången min familj är samlad sen jul och jag har blivit satt på att jobba HELA HELGEN! Fy i helvete. Jag vill bara gå och aldrig se tillbaka. Och.. Jag ska ha provdag på Teknik Magasinet nästa vecka. Men så har man ingen kollega som är samarbetsvillig och kan hjälpa en så man kan komma ifrån tiden här på 3. Missar jag provdagen så kan jag förmodligen inte få jobb där.
Detta kan ju inte vara bra för psyket.
Jag hoppas jag inte behöver jobba nästa vecka. Jag vill inte mer! Detta tjänar ingen på.

Härligt att man inte får göra något roligt förns söndagkväll heller. Ja, för på söndag jobbar jag till kl sex, och sedan förfest direkt på det innan Aqua.
Yeeyh, och lägenheten är KAOS!! Har nog aldrig sett den i skicket den är i nu. Vet inte alls hur jag ska hinna med allt. Så en vän till hjälp nu vore ju inte alls fel. 

Känner mig inte taggad för någonting just nu, att stå här i en 3butik mitt ute i ghettot där det inte alls finns några kunder och glo in i väggen för en skitlön och känna att man kastar bort sin tid är inget som fyller en på energi direkt.

Kan inte sluta tänka på Emil som åker på Trance Energy ikväll och VirreVixx och Guzzy som kanske ska på Hård Jävla Kärna och studentfiranden. Så sjukt roligt för dom. Jag vill också vara med!
Känns som man är fastbunden framför en radio med massa Gina Tricot tjejer omkring en.
Usch, kan inte detta lidande ha sitt slut!


Ta mig till den ljusa framtiden!





Min, min, min!

Äntligen har jag skaffat mig en egen dator. Spanat in den sen oktober så nu var det dags. Och för det kan jag tacka mina älsklingar Emil och Vixxen, för att dom ställer upp när det oväntade händer! :D
Sällan jag verkligen fastnar för prylar, men vissa har det där lilla extra och denna fick mig att fastna direkt.

Fort som tusan gick det att få den också. Beställde igår vid 17.45. och den landade på posten idag vid tre. Helt fantastico! Så DustinHome kan jag rekommendera starkt för deras snabba leverans!

Dessvärre får jag inte datorn till mig förns på söndag när Vixxen kommer för att shejka på Aqua med mig, men det är de fan värt så underbart snygg och bra som denna makapär är..


Totally worth it ;)





RSS 2.0