Earorgasm




(Dessvärre fel version - ska gå mycket snabbare bl.a, men den bra musiken är inte lätt att hitta på commerciella sidor)
Dessvärre har inte Dj Ruthless så jättebra fantasi tydligen så dessa två (över o under) påminner om varandra riktigt bra. Men sjukt bra är dom! Äälskar det skrapande ljudet :)







Relax in Pool

Allt känns så mycket lättare på sommaren..








En sann sommarlåt som spelas ur mina högtalare varje år..











Fredag?

Har ingen tidsuppfattning längre.
Jobbar så konstiga tider och klockan kan inte gå segare.

Var äntligen ledig idag iaf, men känns inte som fredag, jag brukar vara så glad dessa dagar. Men nu känner jag mig bara helt stum.
Alla är ute och har kul med sina vänner och här sitter jag, hemma i min soffa o lyssnar på HS och ska strax gå och handla. Har tvättat o städat hela dagen. Allt för att få något att göra. 
Mår så sjukt dåligt. Jag brukar vara tjejen som lyser upp på fredagar och är på alla festerna. Vad har hänt?
Vill byta jobb nu.. Men vill samtidigt ha säljutbildningen i slutet av mars. Men som jag mår nu så kommer jag inte klara detta länge till. Tar emot bara av att tänka på morgondagen.

Hade verkligen behövt gå på Annies fest idag, såg fram emot det. Men sen slog det mig, jag är inte den som bangar när det börjar bli roligt på en fest och att sedan gå upp kl halv åtta imornbitti, det skulle jag aldrig klara.
Så nu sitter man här själv och tänker på alla vänner runt om i Sverige som har kul. Så inte har man någon att prata med heller.


Helvete! Jag klarar inte det här..




Det går bra nu! Eller?

Hur kan allt Alltid skita sig på samma gång?

Först går det skit på jobbet, dagarna kan inte gå segare. Kollar på klockan minst 100.000ggr varje dag och inte rör den sig speciellt snabbare för det.
Sedan som plus på det så får man ut en skitlön, så man inte ens går runt. Tackar för det!
Och när man väl bestämt sig för en grym dator och bara inväntar lönen så tar den helt slut i lagret och går ur deras sortiment, yeeyh!
Så hittar man ett par klockrena skor till sommaren som det bara lyser Suzzi om, nej då är dom Också slutsålda och utgått ur deras sortiment. Hm, förvånad?
Ja, och som toppen på detta så har tågpriset till killen stigit till det dubbla. 425kr för 4timmar ner till Borås.

Mm, jag tackar för detta ljuvliga liv!

Grått, kallt och ingen sommar i synhåll..

Det går bra nu!




Underbara vän <3

Idag hade jag till min förvåning fått en avi hem från posten. Chockad som jag var så visste jag att jag inte hade beställt något som skulle komma nu, det måste vara någon som vill överraska mig nu vart min slutgiltiga tanke!?
Och nyfiken som jag är så slet jag upp paketet direkt och hittade den vita spets outfiten jag velat ha sen minst 1år tillbaka. Då återstod bara en person, VirreVixx <3 Hade en bild uttav denna för ett år sen på min blogg. Nu är den äntligen min, och jag och Virre kan matcha varandra ^^, Fantastiskt!
Hur många gör något sånt här? Helt utan anledning eller orsak bara ger en något som man verkligen vill ha.. Jo, en person gör såna fantastiska överraskningar <3

Tack så hemskt mycket ÄlskiPälski för att du lyser upp mitt liv med dina små otroligt gulliga påhitt och glädjesprudlande livsglädje.
Längtar till kryssen ;)
Älskar dig Hun!

Happy Birthday Maliiin



Stort grattis till min älskade MalleBalle som blir 24år idag! Önskar jag kunde fira dig på din stora dag :D Men vi får ta de i sommar. Mycket dans, sol, drinkar o värme :D
Hoppas din dag blir bättre än dina förväntningar.
Älskar dig gums! --<-@










Make my body move..

Ooh, ta mig till dansgolvet.. Bara gör de!






Sunset



Om det ändå kunde bli vår snart. Varje morgon innan jag öppnar ögonen så önskar jag att solen sken och att snön smälte. Vilken lättnad det skulle vara. Det känns nästan som det skulle lösa alla problem nästan. Kanske inte alla men ah, det skulle göra allt så mycket lättare på något sett, ny energi.
Snart fredag iaf. Och äntligen får jag pussa på min älsk. Så otroligt jobbigt att sakna honom!


Drömmer om sommaren med dig!









Som jag har letat..

Hm, jaa kanske en outfit vi borde införskaffa oss till nästa fest, eller vad säger du Virre? ;D



MondayBar <3

Oh, ingen kan vara gladare än mig just nu!
Inte nog med att jag ska åka med mina bästa vänner och min kära pojkvän på kryssen, nä nu har Mondaybar kompletterat lineupen.. Så som plus på det så kommer en av mina favorit djs även spela.. Deepack!
Och dessutom två dj´s från Hardstyle DNA, norrmännen Hardyboy och Miss Jarea.
Oj, kan kryssen bli bättre än såhär? Näe, inte vad jag kan tänka mig. Fan, låt klockan springa iväg nudå. Ta mig till dansgolvet på Monday Bar Spring Break Cruise <3





Kan vi bli ett mer klockrent gäng på golvet? Näe.. <3

 

We live for the music
♪♪♫

 


 



You






I´m totally and completely.. deeply in love with you!





Sommarsession <3

Saknar sommaren så fruktansvärt mycket. Allt känns så mycket lättare då. I sommar blir de mycket mer sommarsessioner, det kan jag lova ;)
Här är några bilder från Hannas o min poolsession i sommras. Glömmer inte värmen den dagen. Ta mig dit igen! <3
















Nightnight Sooz

Torsdagskväll och känner mig nöjd med en härlig dag på jobbet.
Imorn är man ledig, men har inte en jävel att umgås med. Så trött jag är på att inte ha mina vänner nära mig. Skulle kunna göra en sån sjuk impulsgrej nu och flytta till en främmande stad bara för att ha åtminstone Virre nära.
Så man kan hitta på saker bara sådär på impuls, som jag gillar de. Nu ska allt vara ett sånt projekt bara för att få umgås. Orkar inte ha det såhär. Plus ha två jobb men sjukt sega dagar att kämpa sig igenom.
Hur länge till kommer jag orka ha det såhär?
Känner hur delar av mig går sönder varje dag. Jag behöver något banbrytande. Fan, man lever bara en gång. Varför ska man behöva må såhär? Jag måste göra något, jag måste ta mig iväg och få njuta av mitt liv.
Okej, man måste ta sig igenom skit för att uppskatta de bra. Men har jag inte haft mina vänner flera mil ifrån mig tillräckligt länge nu? Har jag inte fått känna mig ny o kass för sista gången på ett jobb snart?
Jag vill ta mig vidare nu, har gått sjukt många steg på ett halvår. Nu är det ett nytt halvår och fler steg ska tas.. Men vad vill jag jobba med? Kommer jag bara på vad jag vill göra så är hälften gjort.
Känner att jag behöver Mondaybarkryssen mer nu än någonsin. Allt känns så tungt, vill bara ge upp. Tankarna bara rusar. 4veckor kvar tills man kan stå där o bara njuta på dansgolvet o glömma det seriösa livet. 4VECKOR! Det är en hel evighet för mig nu..

Hur lyckas man ta sig igenom allt när man mår såhär? Ignorera allt hjälper bara för stunden..
Saknad tar mer på mig än vad jag tror. Ska det alltid vara så? Hur länge står man ut att konstant sakna någon?
Ibland går det nästan hela dagar innan man pratar med någon.. Det är inte jag.
Någon att bolla tankar med nu vore inte fel. Men ingen är vaken eftersom det bara är jag som jobbar såna sjuka tider!

Ibland vill man bara ge upp, trots att det inte är så jag gör.
Nä, nu rusar natt-tankarna..
Inte meningen att jag ska sitta vid datorn, jag måste göra något. Jag vill ut i natten, men jag gillar inte kyla. Så detta går inte ihop. Ge mig lite vårkänslor o pirr i magen.
Om man ändå kunde gå ut på en promenad iaf, inlines kommer dröja innan man får åka, men en nattpromenad iaf vore inte fel..
Jag håller tummarna för att våren är här om en vecka*






Everyone seems controlled by it..



Could this be some form of.. music?!




Dreams



Drömmar skapas för att bli verklighet..





Upcoming events



Oh, då var det äntligen ett nytt år som börjat så sjukt bra.. Kunde inte förväntat mig något bättre.
Och såklart har jag lyckats boka på mig några riktigt schyssta fester redan.

Låt klockan gå fortare nudå!


2010 begins with..
* Mondaybar Spring Break Cruise 12-14/3
* Club Aqua 4år 4/4
* Monday Bar Black 12/5
* Monday Bar Black& White Cruise 3-5/6
* Defqon1 12/6

And more will it be babe .. <3






Pure Love

Äntligen har jag träffat "han", killen jag alltid drömt om. Som har allt de där jag vill ha. Jag kan inte vara lyckligare! Ren kärlek helt enkelt..



Lika barn leka bäst <3 

Du är min andra hälft 




<3








RSS 2.0