Hardstyle DNA official aftermovie



Ja efterfilmen vart ju riktigt bra till festen. Synd att man inte hade så kul som man hade trott.

Enjoy!




Qlimax 2009, Here I come!



Snart, snart, snart! Kan inte sluta tänka på att jag snart står där på dansgolvet på Qlimax. Heaven on earth! Årets bästa fest. Kommer bli så sjukt underbart. Och att även ha med mig två av mina bästa kompisar gör ju inte saken sämre direkt. Kommer bli så sjukt underbart! Håller dessutom tummarna för att jag kommer kunna sova på bussen ner. För efter bussresan sist mådde jag inte så jättebra, men jag gör ett nytt försök ;P Varför vara dum en gång, när man kan vara det igen? xD Mja, tänk på den ni.


Yeah babe! Nu kör vi..


Har precis fått hem senaste outfiten jag beställde. Hade tänkt att ha den på Qlimax, men efter att testat den på så är jag lite osäker. Den sitter såklart väldigt konstigt. Men nejdå, jag har ingen panik ^^, Inte alls! Vafan ska jag ha på mig? =O Jobbigt allt vart helt plötsligt. Känns ju inte bättre att Virre har en klockren outfit, vill också ha ju! =(
Plus att jag kan inte välja mellan mina clubwear heller, dom ligger såklart nerpackade i en kartong hemma i kholm. Yeey! Vilken tajming.
Ja, det är panik på hög nivå nu. Hela min garderob av clubwear rusar genom huvudet. Och samtidigt frågar man sig, hur fan blev det såhär? och varför har jag inte börjat träna än? Haha. Härligt efterklok man är, gillart.

Dags att börja tänka igenom sina klädval nu kanske. ;)



Rummet innan flytt

 

Ja min första o sista videoblogg. Men ville filma rummet innan jag flyttar. Skulle gjort de innan jag började, men ah, lätt att vara efterklok ;) Nu har jag iaf kommit en bra bit påvägen. Kommer bli klar så fort jag får fler kartonger. Så snart bär det av mot Norrköping ;)

 

 


 

 


Hemlängtan

Oh nu är hemlängtan enorm. Jag saknar min vovve, min säng o mina föräldrar. Och såklart det enorma avslappnade känslan man har där hemma. Så på onsdagkväll får jag äntligen åka hem. Är ledig fram till o med söndag. Ska bli skönt med lite "semester". Men mja, har fullt upp under tiden där hemma. Måste ju börja packa. Enda helgen jag har på mig att packa så nu gäller de att ligga i. Men usch, känns konstigt. Jag ska flytta hemifrån, kan inte förstå det. Okej att jag inte varit hemma så mycket dom senaste åren. Men har alltid haft en fast punkt att ta mig ifrån. Det kommer jag ha nu med såklart. Men detta känns konstigt. Bra men ändå konstigt.
Hoppas jag kommer trivas!

 

 


 

 

 


På 1år

Otroligt härligt bra mitt liv är just nu. I detta ögonblick.
  • *Trivs jättebra på mitt jobb, som säljare i 3butik.
  • *Flyttar snart in i min egna lya som jag dessutom får måla om som jag vill.
  • *Ingen motvind på någon front, varken bland vänner eller pojkvän.
  • *Trivs med singellivet riktigt bra.
  • *Qlimax närmar sig.
  • *Sälenresan med Anton o c/o är betald o bokad.
  • *Snön faller med jämna mellanrum.
  • *Familjen mår bra - syrran har fått egen lägenhet i Stockholm.
  • *Sålde riktigt bra idag på jobbet
  • *Och jaa, jag lever och är frisk ju! :D

Otroligt tacksam för att jag har det såhär bra nu. För 1år sen var jag beredd att ge upp. Men jag har lyckats riktigt bra på 1år att ta mig dit jag vill komma. Jag ska aldrig ge upp och aldrig mer må så dåligt. Det är ju bara en själv som kan förändra läget o styra över hur man vill må. 1år som singel och jag har växt så otroligt mycket som person o lärt mig enormt mycket om mig själv. Känner mig som en 20åring som är redo för vuxenlivet o med en lyckad framtid som blir vad jag gör den till. Underbart!


En lycklig Suzzi med andra ord :D

 

 


 

 



RSS 2.0