- Varsågod Suzzi! - Tack Suzzi!

Yeah, nya stövlar beställda då! Äntligen.. Dom från USA levde inte riktigt upp till mina önskemål, så jag hoppas dessa fixar det bättre. :)
Så nu går jag och väntar på HTC Magic och dessa underbaringar som ska komma med posten, nu har ni press på er Postkontoret, vill ha mina grejer innan jag flyttar till Norrköping på onsdagkväll.
Chupp-Chupp, fort ska de gå! ;)

 



 

 


Sötaste

Idag fick jag den sötaste överraskningen. Nämligen ett blombud med dessa otroligt vackra blommorna, från underbaraste David. Det gjorde min dag! Känns riktigt bra att man har såna goa vänner omkring sig. <3

 









Evo-Session

 

Ett urval av bilderna som min vän Joakim Eklöf tagit.

Vad tycks? :)

 


Olycksfågel

Ja då var helgen förbi och såhär ser jag ut nu. Vart lite för full i fredags, vet inte alls hur det gick till. Det bara small till och jag minns knappt någonting från kvällen. Men på hemvägen från krogen så följde Anton mig eftersom jag inte hade sån stor kontroll på saker o ting. Han praktiskttaget bärde mig tydligen. Men enda gången han släppte mig för att säga Hejdå till någon så ramlade jag, troligen på någon trottoarkant. Så jag skrapade upp ansiktet o slog sönder två tänder. Så detta är resultatet dagen efter. Blodet är borta, men svider gör det, tänderna är vassa o ojämna o hakan är svullen. ^^, Duktigt Suzzi!

Så igår, lördag, så låg jag skapligt bakis. Och såklart vakna jag upp med det äckligaste hittills bredvid mig, en tinad påse lök. Usch nej! Det är inget jag kan rekommendera er. Den hade jag tydligen slitit ut från frysen för att kyla ner ansiktet. Och nu var den tinad och stank ruttet.
Vid fem var jag inne hos min morbror o fick i mig första matbiten på hela dagen. Som tur är så är både min morbror o hans partner sjukutbildade eller vad man säger. Morbror är sjuksyster i Stockholm iaf. Så dom ringde och pratade med akuten om min käke som jag hade fruktansvärt ont i. Så nu är den undersökt och som tur är så kan jag öppna munnen osv så det var ingen fraktur. Tur i oturen!

 


 

Som plus på den händelsen så vart man ju anklagad för att ha varit "på" en kompis pojkvän. Som jag dessutom också är bra vän med. Förstår ingenting i detta läget. Ställer mig frågor hela tiden.
För det första en sån sak finns inte i min värld. Jag skulle Aldrig röra en kompis pojkvän, jag rör inte ens mina komisars ex. Aldrig!
Trodde hon och jag stod varandra närmare än såhär. Så otroligt lågt att slänga såna anklagelser, trodde hon kände mig bättre än såhär.
Hur kan man tro på någons lögner o inte ta reda på fakta?
Synd att någon man gillade så mycket kan bli en helt annan person på bara några textrader.
Jag kommer sakna den kompisen du var, men nu finns du inte för mig längre!






 


Skål kära läsare!


Då var det helg igen, tycker veckorna går riktigt snabbt numera ^^, Skönt är väl det!
Helgen bjuder såklart på fest, äntligen!
Så ikväll ska jag ut med Anton m.f i den mindre roliga staden Katrineholm. Får hålla tummarna för att det blir kul, för det är de inte alltid det blir här.
Imorn ska jag iaf till Norrköping o dansa på Otten med mina brudar Soma o Jenny. Kommer nog bli riktigt kul.
Dessvärre är man hundvakt också.. Så måste försöka Nellie-promenixerna på något sätt. Humhum!

Nej, dags att göra sig iordning innan Anton ringer o säger att jag är seg ^^,

(Uppdaterade musiken dessutom. Enjoy! Låt festen börja..)

Trevlig helg!
Tjing!



 


Grattis Babe!

Stort Grattis till min kära vän Sandra som väntar sitt första barn. En sån otroligt rolig överraskning, är så glad för din skull! <3
Kommer alltid finnas vid din sida!

 

 


 


Hår-makeover

Äntligen var håret fixat.. Gick relativt snabbt också. Höll på från 19.30-23.00.
Nu har vi färgat blonda utväxten o dom fjuttiga stråna som var lite gula i mina ögon, fyllt i de svarta underhåret, tagit ur dom gamla svarta slingorna och satt i nya och som pricken över i:et så klipptes det också. Hade ju inte klippt håret på 3-4år så det var väl på tiden?! ;P

 

Stort tack till Lisa "min lilla personliga frisör" för hjälpen med allt!
Pussar och Kramar till dig som orkar med mitt pillriga hår ^^,

 




Nu köööör vi!!



Yeeeeah! Jag fick jobbet! Jag är numera säljare i 3butik i Norrköping..

Fyfan nu jävlar ska det firas!
Glädjenivån är överfylld :D

 





Sweet time


Hittills idag har jag hunnit sitta barnvakt åt sötaste bror sonen Emil.
Världens underbaraste unge! <3

 


 

Tisdag.


Var en sväng förbi hemma hos Soma och hälsade på hennes sötaste dotter Lara :)


Soma vägrar vara med på bild, men fick iaf med henne lite på en söt bild på dom.


På kvällen gick vi såklart till vår lilla favoritrestaurang Olympos och åt varsin otroligt god sallad.

 

 


 

Måndag.

Så var den enskilda intervjun för 3butik i Norrköping klar. Kändes som den gick riktigt bra, så nu är det bara att hålla tummarna en sista gång :)


Efter en sväng på stan med Robin så fick han för sig att ta tillfället iakt o äntligen pierca sin andra bröstvårta, och så fick de bli! :D


Försök inte, det gör nog ondare än du får det att se ut ;)


Hur många piercingar har han nu?!


Mm, blodet fick det till en riktigt bra o smärtsam bild ;)


Klart! Och nöjd blev han, tur var väl det efter all denna smärta..




 

 


 


"There must be an Angel.."

Modell: Suzzi Hedsköld
Fotograf: Göran Eriksson "Eson"

Då var min ängelsession släppt på Bayb.se - Kika och kommentera! :)

Dessvärre var inte alla bilder som jag gillade med, så slänger upp en av mina favoriter här istället!

 


Sista av sommaren

Modell: Suzzi Hedsköld
Fotograf: Hanna Berglund

1 Bild från Poolsessionen

Ja, nu pressas det sista av sommaren ut. Har varit riktigt bra väder dom senaste dagarna nu, så otroligt skönt. Men idag täckte vi över poolen, känns lite deprimerande faktist. Känns inte som jag hann bada så mycket i den alls. Har jobbat hela sommaren verkligen, första sommaren jag jobbade hela tiden var det också. Men jag var ju inte ens i närheten av hemma knappt så det berodde väl mycket på det också.

Helgen var iaf riktigt bra. Jag höll mig ifrån alkohol, starkt av mig! Var lite halvsugen igår på att festa, men som tur var så fanns det ingen annan som var det, eller någon fest för den delen så jag höll ut :P
Fotade med Jocke igår från fem till nio-halv tio ungefär. Så otroligt roligt, han är grym så jag tror knappast jag kommer bli besviken på resultatet.
Fotade vid en riktigt fräsh Evo o vid en tuff trappa "som går upp i himlen.." som jag säger. Fick känna av höjdskräcken lite där också, usch.. den har jag inte saknat det minsta.
Sitter o håller tummarna för att få bilderna ikväll, vill ju se hur dom vart på storbild! :D

Ska försöka bli bättre på att slänga upp modellbilder här också. Men ingen är ju retucherad än så är lite osäker på om fotograferna kanske vill retuchera osv först, ska kolla upp det.

Ikväll blir det kanske filmkväll med Anton. Båda var lite för lata för att ta oss till varandra kl ett inatt för att kolla film då, så jag tog beslutet av vi tar de idag istället så slipper någon lida av nattens kyla.
Ska bli riktigt mys!

Tjing

 

 


 

 

 


Htc Magic

Väntar fortfarande på min HTC Magic som jag tog på personalköpet på 3. Jag hatar att vänta!
Har väntat i 1månad nu, hur länge ska det behöva ta?

Har ju det klockrenaste abonnemanget hemma också som bara ligger o väntar på att få börja användas ;)
Fick ju det klockrenaste numret, man måste ju kunna förhandla ;)

Är dock fortfarande osäker på om jag gjorde det bästa valet. Ville ju egentligen ha Samsung Ultra Touch som jag föll för direkt när jag såg den.. Men såklart vart jag övertalad av Calle från teamet att ta HTC Magic istället för att den låg i samma prisklass o tydligen var Så mycket bättre. Och köptorsk som jag är så tog jag den istället.
Tänkte att ångrar jag mig sen så kan jag alltid byta med någon som har en Samsung Ultra Touch ;)
Får se hur jag gör när jag väl sitter o pillar med den. Den är ju trots allt på engelska, inte min favoritgrej att lära mig saker genom engelskaspråket och så har jag ju alltid haft Nokia o Sony Eriksson så detta ska bli intressant.

Nu ska jag ringa runt lite på tre o se om jag kan få den utan min förra coach hjälp, för där händer det inte mycket!

 


 

 


Det går bra nu



Yeah, jag gick vidare i rekryteringen för jobba i 3Butik i Norrköping!


Nu ska jag fira ^^,

 



Kärlek

Jag är förälskad <3

Dessa kommer absolut bli mitt nästa köp.. Aldrig sett något vackrare!
Eftersom jag kom 3a i tävlingen på Bayb.se så får jag 500:- i presentkort, dessa kostar lite mer än så, men detta blir min vinst. Nu är Suzzi glad! ;D

 



Lyckan fortsätter..

Då var steg 1 - gruppintervju för att börja i 3butik i Norrköping klar. Nu är det bara att hålla tummarna för att komma till steg 2 - inividuell intervju. Vill så gärna ha det här jobbet! Blev så sjukt taggad på genomgången av jobbet. Ja vill, ja vill! :D

Efter intervjun som gick helt okej så mötte jag upp Lina. Var så mycket som 1år sen vi träffades senast. Så det kändes otroligt bra att träffa henne igen. Vi hade en hel del att prata igenom samtidigt som vi knallade runt på stan i Norrköping o åt jättegod thaibuffé. Otroligt trevligt! Har saknat henne i mitt liv.

Dessutom gjorde jag äntligen det väntade köpet - en kamera! :D Wii, äntligen.
Efter att ha fått endel tips o information om kameror från fotograferarvänner så vart det till slut en..

.. Mattsvart Canon Ixus 100is.

Och om jag är nöjd! Har lekt med den hela kvällen nu och lärt mig en hel del. Ska bli riktigt kul o testa den på events o se om den är den "ultimata festkameran" som säljaren i butiken kallade den efter alla mina 50 frågor. Tycker inte säljare i butiker som Expert, Onoff osv är speciellt bra på sina produkter. Eller ah, rättelse, alla säljare har troligen sina områden som dom är lite bättre på. Men jag har inte träffat någon som är sådär jättebra på kameror iaf, så det var kanske inte tack vare säljaren som jag köpte den.

Såklart öppnade jag förpackningen direkt hemma hos Lina och började ladda batteriet för att kunna pilla med den direkt. ^^,
Så vid 15 så mötte jag upp älskade Robin på stan så det var bara att börja klicka! :D

 


Premiärbilden! :D
Robin fick ställa upp som modell såklart.



Så vart det en fika efter all shopping, fanns så otroligt mycket att prata om med Robin också :D
(Det går knappt att få tyst på mig ibland)


Jaja, jag vet att jag bröt mot "det nyttiga" men ibland måste man för att
belöna sig själv. Och gott var det!



Smoothies <3

 

Och som vanligt när man går på stan med Robin så shoppar man. Eftersom han säger såhär..
Suzzi: "Hm vad tycker du? Ska jag köpa den?"
Robin: "Jaa, köp den! :D "

Istället för det dom flesta andra vänner säger..
"Är du säker på detta nu? Du ska inte spara pengarna då?"

Haha, nädå.. Inget illa mot dig, Robin, jag blir alltid lika nöjd med mina köp när du är med. Hittar alltid typiska "Suzzi prylar" då. Så idag blev det även en rutig kortärmad skjorta från GreenCha och dessa sjukt vackra plastrosor (Absolut bästa investeringen av blommor eftersom dom aldrig kommer vissna eller tappa färg ;) ..


Lyser det inte Suzzi om dessa så vet jag inte vad som gör, för jag är Förälskad!


Ännu en otroligt lyckad o underbar dag förbi. Tack Lina o Robin som förgyllde den! <3

Tjing!

 


Livsnjutare

Ännu en nyttig dag, och oj vad bra jag mår. Har så sjukt mycket energi, förstår inte riktigt var den kommer ifrån. Men känns otroligt bra att äntligen kommit igång för att få min drömkropp.

Idag har jag varit ute o gått i 2timmar med Anton o Nellie. Otroligt skönt att få ventilera tankar o prata massa internt med min biatch ^^,
Har dessvärre träningsverk efter min långa inlinesfärd igår på insida lår så det var inte det bekvämaste att motionera i.

Efter den uppfriskande promenixen vart det en lång skön dusch o sedan dansade jag i 30-45min.
Kan inte sluta tänka på Hardstyle DNA när jag dansar, längtar så otroligt mycket! Så känns lite som att man värmer upp lite nu. Måste ju kunna dansa så sjukt hårt en hel kväll.. Så det krävs endel kondition.

Så var jag inte riktigt hungrig än så istället för att laga mat så hittade jag jordgubbar i frysen. Så absolut kom en snilleblixt - jag gör en smootie!
Japp, smoothie blev det.. Med både jordgubbar, banan, äpple o blåbärs yoghurt..

God som tusan var den också *blink blink*

 


 

 


Silly boy

Förstår inte hur man kan ta sin partner för givet?!
Eller hur vissa vill anpassa sig själva för att passa in i någon annans mall av partner?!

 

 


Ms Hurtig

Då har man tagit sig förbi både en söndag o en måndag till. Dagarna som ligger längst ner på favoritlistan. ^^,
Efter att haft en hel del i huvudet både igår och idag så kände jag att något måste göras.
Så igår när jag klivit av tåget hem från Linköping - där jag fick sitta o glo utan musik i en timme - Längsta timmen på länge! så kunde jag bara inte sitta still en sekund till.. Så när jag kom ner till mitt rum o kollade mig omkring på alla kläder och andra prylar som inte låg där dom skulle (i papperskorgen bl.a) så hade jag direkt något att lägga all energi på, istället för på alla tankar..
Musiken på hög volym och av med tröjan, så är det bara att hugga i - allitd lättare att städa o dansa lite samtidigt. Man blir så sjukt glad av att göra något bra för sig själv :)

Efter några timmars slit så kunde jag äntligen se mina möbler o golv igen. Oj, det är inte ofta man har den energin så man bara städar o städar o man nöjer sig knappt förns man städat rent överallt. Fint vart de och nu kan jag sitta o mysa i soffan med en kopp te i min ensamhet igen. Göttans!

Och inte nog med att jag var nyttig igår..

Natt människa som man är så satt man uppe till fem inatt, så hade iaf hoppats på att få sova till tolv. Men icke, Nellie var nere o hoppade på mig redan vid elva så det var bara att dra sig upp. Solen sken ju trots allt! ;)
Jag gillar dock inte måndagar speciellt mycket så det vart ingen hurtig morgonpromenix (tar igen det resten av veckan). Gick ut o lekte med Nellie en sväng istället, så lite sprang jag på morgonen, tack o lov! :)
Tillbaka till solen.. Helt otroligt! Ännu en sen-sommardag. Den var jag ju tvungen att ta vara på. Så på med musik i rummet, öppna fönstrena o på med bikinin. Det är ju bara för underbart. Vart dock inget bad. För numera är poolen avstängd och nere på 21grader.
Får lite panik sådär att man missat sommaren och nu när man väl får njuta av dom få sommardagarna som är kvar så är det egentligen höst och allt försvinner.

Vart inte mycket solande för min del trots allt, Anton kom o ryckte upp mig för att gå en lång promenix. Inte mig emot såklart så jag hakade på. Riktigt mysigt! :D
Vart dessutom ännu mer pepp på att skaffa gymkort på Friskis o Svettis för att Anton ska kunna träna mig. Behöver någon som tar mig i kragen när jag inte riktigt kan göra det själv.


Så vart det kväll efter några timmar och jag kunde fortfarande inte sitta still ^^,
Jag drog på mig inlinesen o skön musik o gav mig ut i kvällens glödande sol så. Det har nog aldrig varit så skönt att åka inlines som ikväll.. Alla jobbiga tankar försvann o det var bara jag, musiken o farten.
Så underbart!


Efter en sån otroligt skön dag så har jag gjort mig förtjänt av en kopp te och mys i soffan.. På med komediserier!




Att äntligen få komma hem var nog precis vad jag behövde känner jag. Inge vidare att sova på 2 olika ställen på en helg, när det inte alls var så man planerat det..
Hade sett fram emot att få umgås med Malin. Men det blir aldrig som jag planerat det. Och det är faktist aldrig mitt fel heller att det inte blir så. Riktigt synd att dom man planerar med inte vill saker o ting lika mycket som en själv o nöjer sig med tanken "eh, vi kan lika gärna ta de en annan gång" för det är väl så man tänker när man drar sig ur bokade saker med vänner? Eller jag vet inte, för jag brukar inte vara den som dissar mina vänner, så det är både irriterande o ledsamt att andra gör så mot mig, för nu har jag tröttnat.
Man lär sig vilka man Inte ska boka upp saker med o lita på att det blir som planerat - som tur är! Så nu kommer jag inte göra samma misstag igen med dessa personer.






Min vecka..

Den här dagen är troligen den sista sommardagen 2009, för mig iaf, så min torsdag bjöd på solning o bad. Och jag är inte den som klagar ;)
Känns inte som jag deppat ner mig något över att vara arbetslös igen än. Har vart ganska duktig ändå på att söka jobb så det är väl det som håller mig uppe vid ytan.
Ringde dock 3st 3butiker idag utan svar så det är väl inte så jättebra. Men jag gör ett nytt försök imorn. Det är ett jobb jag verkligen vill ha så jag får väl ringa konstant om det är så.
Ska iaf till Linköping imorn så det blir väl en sväng förbi 3Butiken då och prata lite med butikschfen.
Norrköping eller Linköping spelar inte sån jättestor roll för min del. Har ju vänner i båda städerna och dom är lika fina, bra shopping o uteliv och det räcker för min del :)

Nu ska jag bara hålla tummarna för att få ett jobb i någon av dom två städerna så blir jag riktigt nöjd!



Kan ju passa på att uppdatera er om hur resten av min vecka sett ut. I bilder! :)

Torsdag den 3e sep (för en vecka sen) så kom Malin på besök. Alltid lika skoj!
Anton kom såklart också så vi götta till det med en film.. Eller två.


Sexy, by Malin ;)

 

Sedan vart det helg.. Har dessvärre inte så många bilder därifrån.
Fredag..
Jag o Malin åkte till Norrköping för att jag skulle söka jobb. Men såklart krånglade våran skrivare så det vart inga cv´n utskrivna. Men vi klaga inte för de, vi är ju ganska bra på shopping så.. ;)
Sedan åkte vi vidare till Linköping. Där åt vi gött och bowlade. Evigheter sen jag gjorde det senast. Men ändå vann jag 3 av 4 gånger. Inte dåligt Suzzi!

Lördagen..



Besökte Malin som stod för tiger-målningen på McDonalds ^^,


Shopping med Calle

'
Njutning vid vattnet med vindruvor o cider


Otroligt god thaimat på kvällen med vitt vin, kan de bli bättre?

Söndag..
Åkte jag med gamla team-medlemmarna Anna, Oskar o Calle till Sthlm en sväng eftersom vi egentligen skulle på kräftskiva. Men såklart vart det inte så, bara för att jag vart så sjukt taggad på det.
Istället kom vi på en nödlösning, Comedy Club. Med andra ord massa okända ståuppkomiker som står o skämmer ut sig, men 2 av dessa 7 vi såg var faktist riktigt grymma. Ja, en av dom var ju iof känd - Mårten Andersson, han var otroligt klockren..


Efter alla skämt så åt vi på en mysig krog, Anna o Oskar på bilden.
Åt nog den godaste salladen hittills här.. :)

Måndag..
Medans dom andra var på jobbintervju så passade jag på att träffa David o ventilera tankarna lite. Han är så otroligt härlig att prata med om allt som spökar i ens huvud.
Så det vart en otroligt bra måndag. Tack David! :D

 


Äntligen hittade vi den omtalade "bänken" ^^,

Tisdag..
Först vart det en promenix med Anton (Höll på att bli tokig av att sitta still med spöktankar)
Sedan åkte vi till stugan..


Då var det officiellt höst.. Nu åker båten upp!


Hanna, Emil o Lisa kollar på i bakgrunden :D
Btw, Emil kan GÅ! :D

Onsdag..
Fikade med Älskade Hanna och bubblade igenom allt o ingenting. :D


Ja, det vart en riktigt bra vecka ändå! Nu är det bara att börja tagga inför helgen..
Och med det så ska jag sova så jag är pigg till imorn, eller senare idag ;)

Tjing!






 

 


Sweapsound Club Session

Josh & Wesz (Holland)
Low-E aka Glowiej (Holland)
Fred Acler (Sverige)

Wii, imorn åker jag till Linköping, igen, för att gå på Sweapsound club session. Kommer bli så otroligt grymt! Minns inte ens sist jag var där, minst 1år sen iaf. Plus att jag ska förfesta hos Elin o Gustaf :D Med dom blir man aldrig besviken. Längtar något otroligt! Håller såklart tummarna för lite Rayman på Wii som jag körde första gången hos Gustaf för 2år sen, och har Älskat det sen dess. Bästa förfest spelet.

Redan packat klart också för att slippa stresset imornbitti o bara softa innan tåget går vid ett. Inte ofta jag lyckas att slippa det, men den här gången tror jag nog att jag lyckas. Kan ju alltid hoppas iaf.
(Tror faktist inte jag slipper det där oändliga stresset xD )
Vet dock inte var jag ska ha för outfit än, men funderar på att låna Elins vit/rosa. Den är ju helt perfekt att dansa i. Inget störande på den någonstans :D Ja, den blir det nog!
Dessvärre ser jag Club Sessions lokal - BK (Numera Sliver) som den såg ut förut - så med andra ord en stor bar som man får dansa på med strippstångar på sidorna. Men numera är allt vitt o helt omrenoverat har jag hört. Så numera finns inga strippstångar - Nä det passar ju inte in när det ska se stekigt ut! :( Riktigt synd för det stället hade sin charm. Mörk o "under ground".
Men det ska bli kul att se deras nya look på stället. Vitt verkar vara något som är "inne" numera på dom flesta uteställena. Kan inte någon komma med något nytt? :)
Hm, någon borde låta mig designa o inreda en nattklubb. Ojoj! ;)










Qlimax 2009 - Bokat!

Oh ja, det blir Qlimax iår igen. Bästa festen jag varit på hittills.

Ska försöka komma med på videon iår med också såklart ;) Hihi!
Detta år kommer dessutom bli dubbelt så kul, då jag även får med mig Hanna <3

Here we come!

 


 

 

 

 

 


I live for the music..

Hard with Style



Holland <3

(X) Sensation Black -08
(X) Qlimax -08
(X) In Qontrol - Ctrl alt del -09


Comin up 2009

(X) Hård Jävla Kärna - 24/1
(X) Black&White @ Port26 - 21/3
(X) Vaffanculo - 28/2
(X) Gogodansa @ Port26 - 6/3
(X) MondayBar Spring Cruise - 12-13/3
(X) Black&White @ 360 - 13/3
(X) Gogodansa @ Port26 - 20/3
(X) Gogodansa @ Port26 - 3/4
(X) Club Aqua 12/4 - Kamera Försvunnen!!
(X) In Qontrol - Ctrl Alt Delete
(X) MondayBar Black&White Cruise - 4-6/6
(X) "Q-Dance"-Party @ Helsingborg - 15/8
(X) MondayBar Summer Cruise - 29-31/8
( ) Club Session - 11/9
( ) Gogodansa @ Hardstyle DNA - 17/10
( ) Club Aqua Halloween - 29/10
( ) MondayBar Lucia Cruise

 

 

Såhär ser schemat ut än sålänge på musikfronten.. :D
Full upp, så jag gillart!

Det som lockar mest just nu är nog helt klart Hardstyle DNA i Oslo, då jag och Malin ska gogodansa. Ojoj, det är så underbart.. Kan ju även tillägga en liten poster till detta..

Oh yeah baby! ;)
På varsin sida av dessa storlirare ska jag och Malin dansa. Vi kommer dessutom få grymma outfits, stylist och stagemanager som säger till när vi ska vara på scenen.
Kan det bli bättre?

 

Men en sak först. På fredag är det Club Session som gäller, då är det inga mindre än..

Josh & Wesz (Holland)
Low-E aka Glowiej (Holland)
Fred Acler (Sverige)


Med andra ord, det är absolut örongodis ^^,
Och förfesta med Gustaf o Elin kommer verkligen inte bli en besvikelse. Har alltid lika kul med dom! :D
Längtar..


Bilder från kryssen dröjer ettag till troligen, då jag inte fått några av varken Virre eller Dennis. Men dom kommer så småningom ^^,


Tjingtjing!






 


My love

 

Att en låt kan röra så många känslor i en. Det är helt otroligt. Jag blir glad, får tårar i ögonen, rysningar i hela kroppen och kan bara inte låta bli att dansa när den här spelas.
Att man kan få en sån stark kärlek till en låt!
Jag älskar det! <3

 

 

 


 

 

 

 


Ruta ett..

Då var man sökande efter jobb igen. Tillbaka på ruta ett känns det nästan som, fast med en merit mer. Det är väl bra på sitt sätt!
Men att sitta hemma o känna att tankarna spökar omkring i huvudet var inget jag behövde nu. Så mycket jag måste ta tag i men som är svårt. Vet inte hur jag ska lyckas på ett snyggt sätt med allt.

Ska försöka att inte gräva ner mig i alla tankar nu och göra som en vän sa, prioritera det viktigaste först. Lätt att man blir för pressad när man går hemma o bara tänker på allt man måste göra. Och då gräver jag lätt ner mig själv i mörka hålet o inget blir gjort istället. Så ska försöka hålla mig över ytan nu och ta en sak i taget.

Men med det onda så har man även gott att tänka på.
Har varit med om mycket skoj på senaste o mycket skoj kommer så nu är det bara att försöka ta allt sakta med säkert framåt så får man snart sin belöning med det goda :)


Lång tid har gått sen jag uppdaterade den här kära bloggen sist. Har blivit lite dålig på detta, men har ju knappt varit hemma något. Varit hemma max 3dagar i streck på 5månader nu. Så jag ska försöka ta igen mitt skrivande lite mer nu när man är arbetssökande igen.

Kommer såklart slänga upp lite bilder från kryssen, sommaren o allt där till när jag får tag i det.
Håll utkik! :)


Tjing!



RSS 2.0