Göteborgs veckan




Efter en hård vecka i Göteborg så finns det såklart lite minnen i bilder =)

Here they are!



Resan började vid kl ett på tisdagen med x2000. Och den avnjöt jag med en skagenbaguette & den nya Ramlösa mango. Yummi! ^^,


På tisdagskvällen kom hennes närmsta vänner för att fira hennes snart 18 fyllda år.


Och med ost & kex, vindruvor o färskt bröd så kan det inte bli bättre ^^,


Sötaste födelsedagsbarnet ^^,


ShellsieBellsie ville såklart köpa sitt första ciggpaket redan vid tolvslaget. Så det var bara för hennes kära killkompis Magnus att köra till Kungsbacka, som hade den närmsta macken som var öppen. Så där åkte vi runt o väntade i 2h. =P

***


Onsdagen den 25mars =)
Älskade Charline blev Äntligen 18år. Så jag sjöng såklart för henne på morgonen (drog mig upp vid 7 t.o.m)
Presenterna älskade hon också, tack o lov!
För er nyfikna så fick hon underkläder, pumps & bilder med några av våra minnen  =)

***


Och äntligen fredag.
Efter att planerna på utgång i Göteborg vart inställda både torsdag & fredag så vart det middag på restaurang på torsdagen och utgång i kungsbacka på fredagen. =)

***


Yeeyh, på lördagen åkte vi till Ullared. Det vart till slut, Jag, Shellsie & Daneil. Så efter en lång sväng inne i varuhuset så unna vi oss varsin (oduglig) pizza =)


Och efter att lördagsplaneringen att festa i Göteborg på lördagen sprack så var det bara att fixa lite dricka för att festa i Åsa & Kungsbacka istället.
Och ser inte detta ganska lovande ut? ;D


Yes, då var kvällen igång ^^,
Sandra, Charline & Daniel ser lagom på g ut.


Och ja, det är självklart att jag läxa upp göteborgarna i ölspelet ;D


Jag älskar denna flicka! <3


Myspys xD


Partyparty..


Mja, lite småsura är dom allt för att jag äger dom i ölspelet ;D


Ojoj. När man ser detta såhär efteråt så vet man vad man hade att vänta på söndagen..


"Jag pratar faktist rikssvenska (a)"


=)


Efter krogen så var man sådär lagom rund under fötterna. Och med lagom, så menar jag nog mer än så om man tar söndagen till att dömma ^^,


Saknar dig redan älskade ShellsieBellsie! <3 Tack för en underbar vecka.








Borta bra men hemma bäst!

Då var man hemma i Katrineholm igen.. Ganska skönt ändå faktist! =) Började sakna mina kära föräldrar o djur endel. Men hade det otroligt bra hos min ShellsieBellsie.
Kom dessvärre aldrig ut på krogen i Göteborg denna gång heller, trots Shellsies 18 nyfyllda år. Men det vart en krogrunda i Kungsbacka, både fredagen & lördagen.
Minns dessvärre inte mycket av krogen i lördags. Men det bjuder jag på. ^^, Hade riktigt skoj och det är huvudsaken. Det fick jag dessvärre känna på söndagen. Usch! Att jag alltid ska drabbas av sjukligt hårda baksmällor när jag blir lite rund under fötterna. Så kan inte påstå att det hände sådär jättemycket för min del i söndags. Var grymt sängbunden. Så nu dröjer det lika länge igen förns det inträffar igen.
Hade ju hoppats på att detta skulle hända Shellsie nu när hon vart 18, men hon skötte sitt på lördagen innan vi drog oss vidare till krogen, om ni förstår vad jag menar ^^,
Så hon vart inte bakis på söndagen. Hon var sådär irriterande pigg och mådde jättebra. Sånt man inte vill se när man ligger i sängen o bara önskar att man fick gräva ner sig.

Men tillbaka till dom nyktra dagarna.
Tisdagen, då jag far ner dit började med en riktigt skön tågresa ner faktist. Åkte x2000, så det var ett fräsht tåg & restiden var på 2timmar. Perfekt tid för en skagenbaguette & loka. Yummi! Mådde faktist riktigt bra just då. Hade ju även favoritlåtarna i örat. =)
Väl i Göteborg o efter någon timmes väntan o bilfärd till köpcentret som Shellsie jobbar i så fick jag äntligen träffa min Älsk. Och en bamsekram blev det. Smög mig fram bakom henne och överraska henne enormt. Enorm lycka att få träffa henne igen efter 6månader. <3

*Tisdagskvällen bjöd på en en liten vänskapsfest hos Shellsie för att fira hennes 18år dagen innan den stora dagen. Så det vart ost & kex, färskt bröd & frukter. Yummi! Då klagade ju inte Suzzi precis.

*På onsdagen så sjöng hennes ena sida av familjen för henne och efter det sjöng jag för henne. Och ja, hon älskade presenterna hon fick av mig. Tack & lov! Och vart så glad för skorna att hon ville använda dom direkt på jobbet. Sånt gör mig så otroligt glad, när det känns som man verkligen hittat en perfekt present till någon (och man dessutom har råd med den). Underbart helt enkelt.

*Torsdagen vart såklart omplanerad från att gå på Sticky Fingers inne i Göteborg till att gå ut o äta på restaurang o dricka kall cider. =) Det berodde på att vi inte fick tag i skjuts hem och Shellsie skulle ha praktik på fredagen igen. Men jag klagar inte på vad planerna vart istället ^^,
Fredagen vart också helt omplanerad efter att Shellsie inte var hemma förns sju och vi skulle äta med hennes andra del av familjen.
Så det var riktigt olyckligt med tanke på planerna jag hunnit göra med Guzzy & Anton. =/ Hade inte varit inne förns elva i Göteborg och sedan behövt åka tillbaka till Åsa vid halv tre på natten igen så kändes lite onödigt. När vi även skulle till Ullared på lördagen. Så fredagskvällen vart det att dricka väldigt lite och gå till två olika ställen i Kungsbacka. Vid namn "Mingel" & "Rumpanbar". Hihi. Diggar namnet ^^,
Men kan absolut tipsa mer om "Mingel" än "Rumpan".

*På lördagen åkte vi till Ullared. Skulle egentligen vara jag som körde och en full bil, men icke sa nicke. Omplanering!! Alla som skulle med hoppade av så det vart bara jag & Shellsie ettag, men precis innan avfärd så fick Shellsie ett samtal av en vän som även han ville dit. Så det vart inte jag som körde efter att vi bytte till att åka med hans S80 med dubbelturbo istället. Som med andra ord är automatväxlad. Och det vågar inte Suzzi köra än.
Men Ullared bjöd på endel det med. =) Så man kom ju därifrån liite fattigare kan man säga. Men köpte bara vettiga saker.
Kvällen vart såklart omplanerad Igen!! Så ingen utgång i Göteborg.
Det vart hemmafest och allt för mycket dricka. Men även utgång i Kungsbacka, men denna gång endast på "Mingel". Såklart glömde lilla Suzzi sin väska, så jag hade inget leg. Och onykter som man var så gjorde man allt för att få vakten att förstå att man verkligen snart är 20år och Yeyh, jag lyckades ta mig in utan leg. =) Tack o lov!!

Och sen vet ni om min underbara söndag. ^^,

Och till dagens händelse. Shellsie klarade teoriprovet!! ^^, T.o.m jag var sjukt nervös. Och är så otroligt glad för hennes skull. Håller tummarna för morgondagen. <3
Så efter hennes lyckade prestation så firade vi med Thaibuffé. Dessvärre fick vi inte behålla våra glada tankar länge.
När vi kom till restaurangen och vart plaserade vid ett bord så sa servitören något i stil med "Åh va snygga & sexiga ni är" och använde verkligen en sliskig attetyd o var allmänt konstig.
Inte alls sån service man vill ha när man kommer ut på restaurang. Sen fylldes det bara på o blev värre. Så nej, dit kommer vi aldrig mer igen. Tyckte verkligen det var otroligt obehagligt. Vi ville bara komma därifrån så fort som möjligt!

Efter många timmar på stan, med bra fynd & trevliga samtal, så kom jag till slut ombord på tåget och efter 2timmar så var man hemma igen. =)
Och eftersom jag missade min kära fars födelsedag i lördags så sjöng jag lite för honom ikväll o gav honom mina presenter =) Glad & överaskad vart han absolut.

Tillbaka i min egna säng igen och ännu ett gott minne uppbyggt!
Tjing!



Göteborg

Börjar detta inlägg med att skriva.. Grattis älskade Charline till dina 18år! <3
Hon fyllde dock igår. Men har inte tid att sitta vid datorn hela tiden när jag är i Göteborg ju ^^,
Hennes födelsedag började dock i tisdagskväll, vi gled runt i Kungsbacka i 2h för att invänta tolv slaget så hon fick köpa sitt första ciggpaket alldeles själv och flasha leget =) Och oj vilket leende hon hade.. ^^,
Hon vart iaf riktigt nöjd med presenterna hon fick av mig, det känns jättebra :D

Går inte in så jättemycket på saker o ting som har hänt just nu, sitter i hennes hall vid datorn där folk springer förbi hela tiden och tangenterna låter endel dessutom. ^^,
Men kommer vara här tills på måndag så kommer hinna hända en hel del till som jag kommer berätta om på måndag kväll förhoppningsvis.

Ikväll ska vi iaf ut och äta. Skulle egentligen till Sticky Fingers, men Shellsie ska på praktik på fredag igen och vi kunde ej få tag i skjuts hem till Åsa inatt.
Så det blir att äta god mat o dricka vitt vin ute på någon restaurang. För hon måste ju få beställa sin egna alkohol nu =)

Dags att ta något o äta nu tror jag. Magen pratar ju för fullt ^^,
Tjing!

*Tänker på dig ^^, *

Bitter Sweet

Då var ännu en helg förbi.
Tiden går fort när man har kul. Helgen var lyckad! =)

Gogodansa i fredags på Port26, riktigt skoj. Dessvärre inte lika mycket folk som sist =/ Och som alltid inte den bästa musiken. Förstår inte att det ska vara så svårt att spela bra musik. Det är inte svårt att veta vad folket i Katrineholm vill höra.
Fick iaf lite HS då också. Tack och lov. Det lyfte kvällen en aning.
Men var inte mycket till Wet T-shirt tema precis. Tror inte teman funkar i den här staden. Alla är för rädda för att släppa loss och ha kul. Otroligt synd när en bra nattklubb gör så lovande kvällar.
Nu dansar jag inte förns om 2veckor igen. Så hoppas det kommer mer folk då! =)

Här är några bilder från förfesten vi hamnade på iaf..


Kvällen inleddes med att avnjuta smirnoffen som jag köpte på kryssen.
Och fick dessutom dricka ur mina hel sköna cocktalglas för första gången.


Kvällens gogo-outfit vart denna ursöta lilla kjol. Me like.


Och kvällens lirargäng då. ^^,


Riktigt skoj att träffa gamla klasskompisar från fordon också.
Så här är Tobias (höger) och hans bror.


Några av folket på festen. Bl.a Hawkan & Daniiboy, även dom från gamla fordon.


Härligt när folk går in för bilden. Sånt gillar jag ;D


Fick till slut en bild på en kameraskygg Patrik.
Katrineholm är bra litet. Denna kille är även storebror till en klasskompis från högstadiet. ^^,

--
Vidare till..
Lördagen då åkte jag med Jocke till Norrköping. Letade lite presenter till Shellsie. Lite svårt sådär. Men hittade till slut något som jag hoppas blir riktigt bra! =)
Men vill ju ge henne något mer. Något som verkligen berör. Så ska försöka klura ut något bra ^^,
Det ger ju mig otroligt mycket om hon blir jätteglad för presenten.
Och eftersom mina skitsaker händer allt på en och samma gång så har båda mina vardags skor gått sönder & blivit förstörda, så det var bara att hålla utkik efter ett par nya högklackade skor.
Tack och lov så hittade jag ju ett par också. Och på rea också! Yeeyh, inte ofta turen vänder på den fronten. Brukar aldrig hitta något som faller mig i smaken. - Ja förutom på internet då!
Men det var otroligt skönt att hitta snygga skor faktist. Då hade man något snyggt till kvällen bl.a ju ;D
Fick även en jättefin present av Jocke. ^^, Rodnar fortfarande.
Tack ännu en gång! --<-@

På kvällen vart det utgång. Hade riktigt skoj. Dessvärre fanns det ju såna tjejer som snart borde vara utrotningshotade tycker man. Så synd när tjejer ska ha sånt dåligt självförtroende att dom måste hävda sig genom att trycka ner någon annan. Och att den där "någon annan" alltid ska vara jag.
Jag bryr mig inte alls om vad dom tycker om mig, tycker bara det är lite roligt att dom tycker jag har den "utstrålningen" att dom känner sig "hotade" och måste tycka illa om mig för det. Men såklart är det ännu roligare när dom väl pratar med mig och inser vilken trevlig prick jag egentligen är. =)
Hoppas dessa tjejer snart försvinner och blir istället självasäkra tjejer som kan lägga fördomar åt sidan och ge alla en chans. Det skadar inte att ge någon en komplimang istället för skit. Man får otroligt mycket tillbaka genom att göra någon glad. För den komplimangen ger mer än man tror, för tjejen man tycker är "snygg" eller "perfekt" har även sina problem.
Men ah, som tur är så är jag säker i mig själv och blir inte sårad av sånt som elaka flickor säger. Så min lördags kväll var otroligt lyckad. ^^,
Och vet vem jag ska tacka för detta! --<-@

Så nu har jag precis kommit hem från min mysiga vistelse i Norrköping. Och snart bär det vidare till en festlig i Göteborg.
Jag far omkring som en pingpollboll i Sverige. Hihi. Det känns riktigt bra faktist. ^^,
Speciellt när man ändå inte har något jobb. Underbart att få träffa alla vänner med jämna mellanrum också.
Och snart blir mitt lilla trögo 18år. ^^, Känner på mig att jag har mycket fest & galenskap att vänta. Så lär nog inte bli en lugn stund för mig. Men nu är det min tur att ta hand om henne.
Min lilla Shellsie har gett mig sånt lyckorus varje gång jag festat med henne så det har slutat med att man blivit lite väl het på det goda drickat. Så nu är det gott o väl hennes tur! ^^,

Men nu borde man ju egentligen packa inför morgondagens resa. Men känner att jag har så mycket att packa att det bara snurrar i huvudet. Så har ju inte så stor lust att börja nu.
Ska väl skriva ihop en "kom ihåg" lista med allt jag ska ha med mig först antar jag. Brukar bli lättast så för en vilsen Suzzi. Alltid något jag glömmer, och denna gång kommer väl inte bli annorlunda. ^^, Men ska försöka göra mitt bästa med en riktigt bra skriven lista att gå efter. =P

Dags att börja skriva ner allt man tror att man kommer använda i 1vecka framåt då.. ^^,
Tjing!

Gogodance


Yes! Då var det dags igen.

Ikväll gogodansar jag på Port26 i Katrineholm. Där det även kommer vara Wet T-shirt tema. Så kom i vitt och vattenballonger släpps från taket ;D
Oh ja, detta kommer bli intressant!
Det är även gratis inträde fram till 23.00 och Happy hour i baren mellan 23-01 ;D Kan det bli bättre?
Haha, klart det kan! Jag dansar ju, så glöm att ni kan hålla er från dansgolvet när jag shejkar på scen.

Dance!!


Tjing!


Energitjuv

Hur länge ska man behöva vänta för att få må bra?
Känns som jag kommer få vänta en evighet på denna operation. Har velat gjort den hela mitt liv. Eller iaf sen jag var runt 11-12år och fick veta att det gick att operera det man verkligen mådde dåligt för.
Önskar att den dagen var här nu. Skulle nog vara lyckligaste människan i världen då.

Om ändå det spåkvinnan sagt stämmde. Hon fick mitt liv att se så ljust ut. Hade sånt härligt leende på läpparna efter jag åkte därifrån. Var som att någon läst ens dröm och berättade den för en, att det skulle hända. På riktigt! Wow.. Tänk om sånt gick i uppfyllelse. Såklart tror jag inte att någon ska förutse min framtid. Men tycker det är en mysig tanke iaf när någon ger en så positiva ord om ens framtid.

Just nu vill jag inte titta framåt. Blir för rörigt i mitt huvud. Ändå måste man försöka planera allt så väl. Ett helt halvår framöver. Det är inget jag är sådär jätteförtjust i, då jag vet att inget blir som man planerat.
Och just nu är det många roliga saker jag vill göra på samma gång, men inga pengar. Om man ändå fick göra alla roliga saker nu och betala av dom senare. Sånt vore ju perfekt för min del. Då ingen verkar vilja ge mig ett jobb nu.
Försöker skriva om mitt personliga brev så bäst det går. Men nja, känner inte att jag får till det något vidare. Och sålänge jag inte får till det så kan jag inte söka fler jobb. Usch, sånt jobbigt dilemma.
Så mycket man försöker ta itu med på samma gång så slutar med att man inte gör något till slut, och mår bara dåligt över att man inte gjort något. Känns som att dom flesta av mina dagar ser ut så just nu.

Ska försöka tänka på annat under nästa vecka i Göteborg iaf. Måste jobba på cv´t medans Shellsie är i skolan såklart. Men annars ska jag försöka få lite "semester" från alla mina tankar o "framtids planer".
Allt blir för mycket.

Imorn har jag också planer för hela dagen. Tycker det är jobbigt med planer och utan planer. Hur gör man då?
Men imorn ska jag försöka utträtta lite när det gäller det första jag skrev om.
Och på kvällen ska jag endast lägga tankarna på att ha kul. Då kommer ju Jocke hit från Norrköping. Och jag ska gogodansa på Port26, där det även är "Wet T-shirt" - tema. Kommer nog bli ganska intressant.

Känns som jag egentligen måste avboka massa roliga saker jag planerat pga ekonomin.
Men funkar ju inte det heller, för avbokar jag saker som får mig glad så brister mycket.
Måste verkligen få ihop mitt personliga brev nu och få tag i ett jobb. Känns nästan som att jag kan ta vilket skitjobb som helst nu..


Ne, nu är det nog dags att sova!
Tjing!

Du finns i mina tankar!

Kan inte sluta tänka på min syster. Nu gör hon nog sin största förändring i sitt liv hittills.
Hoppas allt går bra! <3
Kan inte sluta vara orolig. Kommer inte bli lugn förns hon ringer imorn. =/

Sitter i solen på uteplatsen nu och försöker skriva ett personligtbrev. Får inget svar med mitt cv nu så känner att jag måste förändra något, göra det en aning roligare o personligare.
Men det är ju så otroligt svårt att komma på något bra, speciellt såhär dom första orden. =/
Och när man väl kommit på något halvbra så får Nellie ryck ute på gräsmattan och börjar springa helt hejdlöst runt o runt, och det måste man ju bara ha kort på. Man får sån vårkänsla genom henne ^^, Tror nästan hon längtat mer efter denna sol än jag gjort..

Idag fick jag iaf svar från butiken jag beställt mina vita kläder ifrån. Tack och lov! Hoppas man kan litar på det dom skriver bara, för isåfall ska mina kläder vara här imorn.
Tydligen har dom haft problem med att se kundinfo och beställda varor, dom uppgraderar tydligen sidan eller något liknande så det har strulat ettag skrev dom.
Jaja, bara jag får mina varor. Har ju trots allt redan betalat för dom.

Nej, nu ska jag mysa lite till i solen och fortsätta skriva på det personliga brevet och lyssna på Takida ^^,

Tjing!



MondayBar Spring Cruise



Nu tänkte jag ta mig orken att ladda upp lite bilder från kryssen. Har inte fått tag i alla såklart, men har endel iaf. Så ni vet vad ni missade ^^,

MondayBar Spring Break Cruise 12-13mars 2009.


Armin Van Buuren


Elin & Jag


Martin ( Inchi ) håller kameran i högsta hugg.. ^^,


Folket på mainfloor


Skoj med Malin..


Coolingarna xD


Jag & Sötaste Virre, otroligt härlig brutta!
Hon jobbar även på ett solarium så det var lite fusk där, jag ser ju kritvit ut :(


Min Malin, vi försvann ifrån varandra så vi sågs bara en stund i början och när vi skulle av båten ^^,


Folket var som tokiga när Armin spelade ^^, Grymt bra drag..


Brudarna på g ^^,


Malin blir som tokig när hon ser en stång ^^,


Hihi.. Oseriöst är roligast!


Är det fest eller? ^^,


Ååh vad jag var på g denna kryss. Det var nog den roligaste hittills.. =D


Att det blir morgon på en ny dag är inget hinder, festen fortsätter, med Johnny Boy.


Grym bild för att vara i farten upp för trapporna.
Black&White såg jag såhär på efterhand att vi var också ^^, Hihi!


En dansglad David fanns också på plats ^^,


Härligt hiphop-tema av Fresa och hans kumpan ^^,


Hihi, ja vad ska man säga.. ^^,


Ooh, underbar låt spelades här. Minns detta hjärta! ^^, Jag står nere i hörnet btw..


Jenny, Virre & Jag. Lagom på g sådär.. haha!




Jaa, det där var endel av alla bilder!
Hoppas ni fick med er lite av känslan som finns på dessa kryssar. Längtar redan till nästa. Då blir det ju dubbelt så roligt, för då får man dansa i 40h och även på deck <3 ooh! Så underbart!

Jaja, kommer så småningom ladda upp bilder från Black&White festen på 360 som var på fredagen, har inte fått dom från Guzzy än så.. xP

Tjing!







Ljuva tisdagar ^^,



Fruktsallad, te & Desperate Housewives. Och såklart en glad liten Suzzi nerkrypt under en filt i soffan. Mysigt värre!

Idag har det iaf varit sol i lilla Katrineholm. Men vart dessvärre ingen promenix för min del. Har varit jätteseg i kroppen och haft ont i huvudet hela dagen. Har varit på gränsen till att jag svimmat ibland. Vet inte vad felet är riktigt. Men ingen idé att gå en lång promenix i värmen då. Så det vart att leka lite med Nellie på gräsmattan istället.

Nu är det även exakt 1vecka kvar tills jag åker till Shellsie. Wiie! Ska bli jätteskoj. Längtar jättemycket verkligen. Kommer även få träffa Anton & Guzzy då som kommer för att festa med oss. ^^, Vi kommer ju göra Göteborg osäkert, helt klart! ^^,

Har även lagt händerna på mycket bilder från kryssen & Black&White festen. Så dom lägger jag upp lite senare ikväll skulle jag tippa på. Är alltid mer social & pigg på kvällarna.

Ne, nu börjar Desperate igen..
Tjing!


Hard

Då var man hemma igen. Tänker tillbaka och är grymt nöjd över både kryssen & helgen i Stockholm. Längtar redan till nästa. Black&White 4-6juni. Såg lineupen och kan bara säga, wow!! Den kommer bli riktigt skoj. ^^,
Har fortfarande inte fått min vita outfit jag beställde för 2veckor sen. Börjar känna mig lite smått blåst på pengar. ='(  Hoppas den kommer snart, för jag har inte gott om pengar.. =/

Orkar inte skriva sådär jättemycket ikväll. För mycket tankar och inte bra att skriva då.. Blir bara fel!

Hatar denna ensamhet & Saknaden! Men snart är jag hos min Charline. 1vecka kvar. Ska bli skönt att komma iväg ettag. Kommer vara hos henne i Göteborg i nästan en hel vecka ^^,
Snart är min lilla babe 18årHar dessvärre väldigt kärvt i ekonomin nu så jag hoppas jag kan hitta något bra åt henne med det lilla =( Känns så fruktansvärt jobbigt att inte ha något jobb i dessa lägen. För jag älskar att ge mina vänner något dom verkligen vill ha, och känns så dumt när man inte får uppnå den känslan man vill ge dom.
Önskar jag kunde åka till henne oftare. Nästan så jag känner att jag vill åka dit o stanna i flera månader just nu. Bara få komma bort o röra sig bland nya miljöer o folk.

Vet emellanåt inte vad det är med mig. Men har nog en känsla av vad det rör sig om.

Skriver mer imorn!
Tjing





Tisdagskvällar <3




Mm.. Ljuva tisdagskvällar ^^,

Nyduschad, Desperate Housewives, en brämhultsjuice, äppelskivor & vindruvor. Perfekt!
Nu går det ingen nöd på mig!


Idag har jag varit på möte med min kursledare. Fick massa tips om cv & personligtbrev.
Känner att jag inte kommer någonvart med mitt cv nu så måste göra någon förändring. Och tror jag fick det jag sökte också.
Så nästa vecka så tar jag tag i cv´t & det personliga brevet. Ska även gå runt och dela ut det till lite olika butiker här i Katrineholm då tänkte jag. Sen till helgen så ska jag lämna ut det i Norrköping om min syster kommer dit då. Får se hur det blir då. Ska ju även gogodansa på Port26 då så..

Har även vart ute och gått en lång promenix med Sötaste Emil. ^^, Jag kan inte göra annat än le när jag tittar på honom. Han är nu hela 8månader gammal. Lilla pyret! ^^, Gick och gjorde grimaser & ljud åt honom nästan hela tiden, hans leende & skratt är så otroligt underbart. Glädjen från en bebis är guld värt.
Älskar att umgås med pyret. Alltid något nytt han gör när man träffar honom efter någon eller några veckor. Han utvecklas så snabbt. Han kan redan säga "mama" & "vavva" =)

Sötaste ^^,


Har även varit och hämtat mitt Silver Schampo som Lisa köpte åt mig på sin skola idag. Förhoppningsvis blir jag av med lite gula toner i håret. Håller på att färga mina svarta slingor till blonda, men nu under färgningsperioden så är dom fortfarande oranga. Vill verkligen inte vara orangehårig. Så groteskt. Då menar jag såklart när det ser ut som på mig, när man färgar från svart till blont. Ser verkligen missfärgat ut. Hinner nog dessvärre inte få det helt jämn blont till kryssen. Det är nämligen otroligt slitet nu. =/ Vart väl iof lite bättre nu när jag duschat det med inpackning osv.

Imorn kommer Malin & Peter =D Kommer bli riktigt skoj. Har köpt morötter & tortilla dipp som vi ska festa med medans vi färgar hår på Malin & bränner i svarta löshårs slingor på mig tänkte jag. Såklart ska även Lisa vara med, som är min nära vän & "personliga frisör" ^^, Så mycket tjejsnack för stackars Peter.
Otroligt skönt att ha outfit osv klart, så man bara kan luta sig tillbaka och längta till kryssen. Kommer ge mycket imorn tror jag, att få lyssna på riktigt bra HS och umgås med bra vänner. =) Känns riktigt bra med dessa planer!

Ska iof också förbi någon utbildningsmässa på Safiren imorn. Mamma tjatar en hel del om jobb & utbildningar så gör det väl mest för att få tyst på henne. Har en stark känsla av att ingenting av dom som står där imorn kommer vara något som jag söker. =/ Men man kan ju alltid hoppas att dom pratar något om "egen företagare" =) Vore skoj o veta mer om.
Men lär nog bli en snabbvända förbi bara.

Ne, dags att kolla på Christine =)
Tjing!

2 Dagar kvar!!

Snart är det MondayBar Spring Break Cruise.
Som jag har längtat. Har allting klart nu så det känns riktigt bra, ja förutom håret då. Det blir klart imorn förhoppningsvis ^^,

Här har ni även några videos jag gillar från Alub Aqua, Black&White Cruise & Qlimax.
Är dessutom med i dessa videos så försök hitta mig ;D

MondayBar Black&White Cruise 2008


Qlimax 2008 @ Arnhem, Holland


Club Aqua @ Otten Norrköping 29okt 2008.



Mitt himmelrike <3





Underbart

Äntligen har man en lugn lördag hemma i tv soffan..
Men det verkar jag vara helt ensam om bland mina vänner  :O Har nämligen fått samtal och sms hela kvällen att jag ska komma till den festen, den krogen, dansa på Port26 osv. Så typiskt!
Men hade iof inte heller något speciellt sug på att gå ut heller. Speciellt inte när man sitter med nyfärgat hår, osminkad i mjukiskläder, en vovve i knät o "Min stora kärlek" på tv. ^^, Då lockar det inte sådär jättemycket med krog precis.
Ne, nu ska jag ta de lugnt fram till kryssen.

Var riktigt duktig med att inte dricka igår också. Vart bara en drink för min del. =)
Kände att jag inte ville dricka så mycket när jag var anställd för att dansa.
För den delen så gick det riktigt bra faktist. Folket på Port26 hade byggt en platå på scen som jag dansade på, och en lampa riktad på mig. Så jag syntes iaf. Men lampad var grymt varm så man kunde inte dansa sådär jättelänge vid varje tillfälle. Så drack en hel del vatten & energidryck. =)
Tack till alla mina vänner som kom dit. Grymt kul att träffa alla igen. Hade så kul! Måste göras om (Gärna om 2veckor när jag ska dansa igen! ^^, )
Känns underbart att få betalt för något jag älskar att göra. En riktigt härlig känsla måste jag säga.
Älskar mitt lilla jobb! <3

Bilder kommer upp så småningom.. =)


Dags att lägga sig under täcket o njuta av musiken på NEradio nu.
Tjing!


Operation svart till blont

Ja, då var det snart dags för färgning nr3 av mina svarta slingor i överhåret som jag försöker få blonda. Funkar kanske inte sådär jättebra då dom är ganska mycket oranga nu. =/ Usch, skäms så mycket över mitt hår nu.
Så snart är min "personliga frisör" här vid namn Lisa som ska ge sig på ett försök med avfärgning & Mood Ultra Blond. Som förövrigt gjort sina ärr på mitt hår sen tidigare. Det blir som tuggummi när det suttit i. Och då syftar jag på Mood. Jag kan rekommendera det för färgning av utväxt om man har väldigt ljust hår som mig. Men inte på redan blekt hår. Det går av!
Men eftersom jag vill ha mitt överhår helt blont till kryssen så ger jag det ett försök iaf.
Ska även slänga i några svarta löshårs slingor. Så tro inte jag blivit någon som har hela håret i en färg nu. Nejnej, jag är fortfaranade samma Suzzi. =) Tack o lov!
Har färgat mitt hår ett antal ggr, så är det något ni vill fråga om färgning så fråga på. =)

Såhär såg mitt hår ut efter bara avfärgningen första gången..



.. Dags för färgning nr3 då!

Tjing!

Tillbaka blick!

Har varit lite smålat på senaste när det gäller bloggande. Så har ju inte delat med mig av det smaskiga som hände mellan den 20-28feb. ^^,
Har ju haft både Anton & Guzzy på besök i Katrineholm, varit i Linköping och firat Malins 23år och även  på Vaffanculo i Norrköping.
Så tänkte slänga upp lite bilder.. Klart jag måste dela med mig lite av det roliga i mitt liv. ;D


Kan börja med en lite rolig bild. Satt och väntade på Nadia i hennes trapphus för det var där förfesten skulle äga rum på fredagen. xD


Ren njutning av en kall Aquatini!


Riktigt nöjd blev jag med detta linne. =)
Men iaf, såklart hade Nadia blivit bestulen på tangentbordet så kom inte in i datorn.


Ja, ni vet reklamen för telia? När killen inte har några skivor, kanaler eller internet?
Haha, så var våran förfest hos Nadia. Inget ljudkort, inga skivor & ingen musik på tvn.
Så jag drog på den lilla volymen jag hade på mobilen o började köra ölspelet i ren ironi för våran "förfest" ^^,

* Och nu vidare till lördagen men Anton.


Anton är liite avundsjuk på att tjejer får mer "bling"  på underkläderna än er män. ^^,
- Jo, men lite orättvist kanske det är för er pojkar!


Vart ska man annars ställa cidern när man har datorn i knät o sitter på sängen? :O


Älskar min lilla fjAnton enormt mycket. Min bästa killkompis!
Saknar dig varje dag min lilla tossepöjk ^^,

*Nu vill jag inte bjuda på fler flumbilder. Så nu sätter jag punkt för Antons och min lilla helg.
Och fortsätter till Malins 23årsfest ^^, Tihi!


Helena, Malin & Jag - Partybrudarna på g!


När min älsklings Malin fått i sig lite mer av det goda så drog hon på sig sin ursnygga nurseoutfit
som hon fick i present av Viktor & Jonna. Grymt sexig vart hon! <3


Malins kära syster är dock inte fullt så nöjd över hur Malin går klädd på festerna..


Mohaha, Peter svankar så gärna ;D


Grattis min Hunny Bun!
I admire you <3


- Snälla!
- Skulle inte tro det!
Haha, bilden ser så grymt rolig ut ^^,


Haha, ja vad ska man säga? ^^, Urartning..


Några av festfolket! =)

*Och punkt för Malins 23års fest - mer bilder kommer möjligen upp på Facebook.
Och vidare till Vaffanculo i Norrköping.


En riktigt bra bild tagen av Michael Selin på Malin & mig. =)
Gillar den starkt!


Dansgolvet. Missade dock all hardstyle så var bara hardcore för oss =/


Jag & Sötaste Robin, som även var en av arrangörerna för Vaffanculo.


Dunkidunk!


Annie & Magnus var också på plats såklart ^^,


Jag, Emma & Malin på dansgolvet <3


Så avslutar vi denna bildserie med en mer seriös bild.
Peter & Inchi (på sidorna) kör sin vardagliga look, jag gillart! xD

Yes, detta var några av mina dagar den veckan. Bilder från Guzzy´s Katrineholms vistelse får jag fylla på med senare, då han glömde sin kamera här och det vart visst inte så värst mycket bilder med min =/
Men ojj va förälskad han vart i metropolen Katrineholm... Hm, näe de stämde inte riktigt kanske. Men han tyckte det var en mysig stad iaf. Det är ju ett plus! Får ta revanch i sommar. För det är faktist en mycket mysigare stad på sommaren.
Så jag hoppas jag kan bevisa det för dom flesta av mina vänner från andra städer då ^^,

Tjing!



Gogodansa @ Port26


Äntligen fredag igen.

Och ikväll ska jag gogodansa på Port26 här i Katrineholm. Kommer blir riktigt skoj faktist. Fick även klart min rosa/svarta outfit idag, så den ska jag ha på mig tänkte jag.
Fick höra att dom även byggt ett litet podium som jag ska dansa på också. ^^, Yeyyh! Så inge mer dansa på högtalarna (som kändes lite ostabila när man fått i sig lite alkohol) Så jag hoppas detta blir en bättre dansyta.
Verkar även som att det är endel som ska komma dessutom, det är ju ett extra plus!
Har inte gått sådär jättebra för Port26 (ga. Starlight) det senaste året då förra ägaren verkar ha förstört det endel och gett en dålig bild av det till folket här istan så inte många som vill gå dit längre. Men vi försöker ändra deras syn så gott det går och man kan ju hoppas att det är påväg att vända. För nu ska ju jag börja gogodansa där dom fredagarna jag kan ;D

Men nu måste jag äta min skinksallad & göra mig iordning för kvällen!
Hoppas vi ses där. =)

Tjing


My "moments"



Åh, nu är längtan stor!
Jag vill bara ta mig till alla små "moments" som kommer. För varje grej jag gör så har jag alltid ett ögonblick då jag tänker "Oh, detta är underbart". Menar inte då varje dag eller så. Jag menar då vissa speciella händelser jag gör. Som t.ex gogodansar, är på kryss, modellar eller kanske träffar en intressant person. Som t.ex när jag står på dansgolvet på en kryss och en låt kommer som ger mig gåshud, då tänker ju säkert vem som helst i det ögonblicket "Detta är underbart". Då vill man bara frysa tiden och känna den känslan hela tiden.
Just dessa "moments" längtar jag till. För jag vet att jag kommer ha ett inom en snar framtid. Och just mina små "moments" dom lever jag så grymt länge på.
Och på kryssarna får jag dom ganska ofta. Just så man stannar upp någon sekund och tänker hur underbar omgivningen just är och hur bra man mår just den sekunden. <3 Dom är guld värda!

Får även träffa en person jag faktist längtat på att få träffa på kryssen också. Så det ger ju allt en extra gnista.
Gillar att träffa nytt folk och lära känna folk. Det gör man alltid på dessa kryssar & fester. Jag har alltid sagt att man lär känna minst 2 nya personer på varje kryss. Som man fortsätter prata relativt regelbundet med och det är ju alltid kul.
Men just denna person har jag ju inte träffat på någon fest än, utan bara lärt känna genom nätet o musiken på ett sett, så det är ju lite extra spännande och se hur personen är i verkliga livet också. Mm, sånt gillar jag. Det är lite spännande sådär.

Sydde nästan klart min outfit nu ikväll också. Efter att jag fått i mig lite efterlängtad thaimat som satt där den skulle ^^,
Vart riktigt nöjd med min insats, kände att det var på tiden som jag fick stå framför spegeln med något på mig som jag nästan helt gjort själv och ha ett leende på läpparna. Och med nästan så menar jag att jag sytt om ett plagg som jag köpt i butik efter att jag såg i huvudet vad jag kunde göra den till.. =) Har blivit lite seg med att sy outfits helt själv numera. Det tar så enormt mycket på energin så jag känner att jag orkar inte. Men jag designar fortfarande.
Så efter någon timmes jobb vid symaskinen så slutade det med att jag ändå vart missnöjd med en del så jag får fixa till det imorn istället. Orkar inte mer idag, känner att huvudvärken är på g.
Men vill verkligen få det klart tills imornkväll. Vill nog nämligen ha det imornkväll när jag ska upp på högtalaren o gogodansa.. Känner att det är trots allt en vanlig utekväll så vill inte ha för extrema kläder. Men detta blir en bra blandning på extremt o fest. Jag ska ju trots allt gogodansa så jag måste ju ha något som syns ändå =)
Sen är jag ju även Suzzi och jag tar inte på mig för tråkiga kläder, speciellt inte när jag festar. Man vill ju klä upp sig lite iaf så man känner att det är fest o man kan klä sig i kläder man verkligen gillar ^^, Eller hur man nu ska kunna förklara min klädsmak o klädval?!

Vart endel om kryssen som är nästa vecka, men ah.. Uppdaterar igen imorn! (Hoppas jag!)


Vill ni läsa mer om dessa kryssar jag ofta skriver om så kan ni göra det på www.mondaybar.com




Tjing!

Svart kärlek

Äntligen en lugn stund i sängen o bra musik =)
Har precis sytt klart mina vita muffar till kryssen. Kände att dom gamla var lite väl använda ^^,
Nu har man jag bara en outfit att sy klart, men det får jag vänta tills imorn med, glömde ju såklart köpa svart tyg. Den är nämligen lite genomskinlig och det gillar jag inte. Känns lite obekvämt.
Är ju grymt taggad för kryssen. Känns som det är de enda man tänker på nästan. Det är väl kanske lite väl att ta i. Men nästan iaf! =)

Idag har jag varit lite duktig igen. Var ute och gick långpromenix med Nellie i solen. Skönt! Fick rensa tankarna lite också.
Var nämligen ute o fikade o promenixa med Daniiboy igår och fick en lite tankeställare som jag gått o funderat på ettag nu.
Nämligen den att alla runt omkring mig är olyckligt kära eller i ett olyckligt förhållande. Jag har själv varit där men har insett nu som singel vad jag söker för typ av kille. Men varför stannar man i något som inte gör en lycklig?
Och precis som jag läste på en väns blogg, varför vill man ha någon som inte vill ha en tillbaka?

Jag mår själv jättedåligt av att se mina vänner må så dåligt pga "kärlek". Jag har ju själv gått igenom det dom gör nu så man försöker ju ge alla goda råd man har. Allt som hjälpt mig.
Dessvärre är det ju svårt för dom att tå åt sig det när dom fastnat i förhållandet dom är i. Vet hur svårt det är att släppa taget..
Såklart ska man inte ge upp när det blir lite knivigt i ett förhållande. Men man ska heller inte stanna när det inte ger en något o tar all ens energi. Då är det inte rätt.

Men jag hoppas att dom tillslut inser att det är inte så farligt att vara singel. Saknaden efter närhet släpper såklart aldrig. Men blir man inte singel o släpper sitt ex så kan man heller inte hitta den rätta som ger en allt det man söker & behöver i sitt liv.
Likaså gäller när man blir dumpad. Det är grymt jobbigt när ett förhållande tar slut. Men oftast tar det ju slut av en anledning, jag menar t.ex att den ena tappar känslorna för den andre eller kanske inte orkar stanna i ett komplicerat förhållande.. Så lätt att åka ner i depression och släppa sitt liv helt i den situationen har jag lagt märke till. Men man måste respektera varandras beslut. Det var inte rätt person för en isåfall.
Har börjat närma mig en syn på "svart kärlek". Jag menar att kärlek är olycklig nästan vart man än kollar bland ens vänner. Så varför ge sig in i något?
Man utvecklas så mycket mer som person som singel tycker jag. Nu menar jag inte att jag helst föredrar att vara singel, absolut inte, jag är mer för en person förhållande. Men alla verkar ha så bråttom med kärlek, ska bli tillsammans med någon så fort. Och det är oftast då allt blir fel, för man hinner inte lära känna varandra tillräckligt bra innan.

Våga vara singel! =) Kärleken kommer så småningom, men den stressar inte!

Tjing!



Örongodis

Måste dela med mig av mina senaste favoriter. Jag kan inte stå still när jag hör detta..







Härliga minnen
...





Update

Ännu en händelserik vecka förbi..
Så därför har jag inte haft tillfälle att skriva så mycket. Men nu är det väl på tiden att jag skriver av mig lite kanske.

Äntligen har jag fått träffa 3 av mina bästa vänner inom 1vecka. Underbart!
Händer ju inte ofta eftersom dom bor i Stockholm, Borås & Linköping. =)
Och nu är det inte länge kvar tills nästa händelse kommer. Det vill säga att jag ska gogodansa på Port26 på fredag. Sedan fylls det bara på med mer. Så det ska vara. =)

Kryssningen närmar sig med stora steg och jag ligger hemma o är sjuk. Råder inte gott. Har inte ens hunnit börja på outfitsen. Vet ju hur jag vill ha dom så det ska väl inte vara några jätteproblem. Men har ingen ork nu när jag är sjuk. Vill helst krypa ner i sängen o dricka te o kolla film nu. Men har för mycket att göra innan dess. Så mycket i huvudet jag måste reda ut också.

Ligger bara o lyssnar på musik och drömmer mig bort.. Kan inte sluta tänka på alla underbara minnen man har av sitt liv hittills. Och hur många fler man kommer skapa.
Dessvärre gör man lite misstag nu också, men det lär man sig något av som tur är. Dom får ju inte upprepas.
Ett plus är ju att jag fått tillbaka livsglädjen och att 2009 varit ett riktigt bra år hittills.

Nu börjar endel kompisar tröttna på att se mig singel också, så har blivit fixad på blind dejt, men tror inte det är något för mig. Sånt känns lite påtvingat på något sett. Okej om det är av en jättenära vän som vet vad jag söker o tror att hon/han hittat personen åt mig. Men så är ju inte läget nu. Men kul grej dock. =)
Förstår inte riktigt hur folk vågar gå på blinddejts, man får ju inte se hur personen ser ut innan o man vet ingenting om det. Kan ju bli katastrof. Ne, jag skulle nog aldrig våga utsätta mig i den situationen. ^^,
Men om någon varit med om det så skriv gärna en kommentar om det, riktigt nyfiken!

Tjing!


RSS 2.0