Allhelgonas blodiga natt

Yeeyh, så var dagen kommen. Men har inte fått njuta någonting av Halloween. Precis kommit hem från jobbet, och det finns absolut ingen Halloween-dekoration i hela köpcentrumet. Så otroligt dåligt! Jag vill ju få lite Halloweenkänsla. Men förhoppningsvis får jag det ikväll. Ska nämligen äta gott, kolla skräckfilmer och besöka kyrkogårdar med Jocke. =D Kommer bli sjukt kul.

Nästa år blir det bättre. Då ska jag ha all Halloween-dekoration framme i min lilla lya. Och förhoppningsvis ett par som vill komma utklädda o fira halloween med mig =)









Polis

Och det rätta svaret på gissningsfrågan var alltså Polis.
Så ett stort grattis till:

@->--
Jenny

Charlott
Frida
--<-@

..som gissade rätt! :D Det glädjer mig att ni vet så pass väl vad som lockar mig mest!
Många kramar till er.

 



 


Club Aqua Halloween

Wow, vilken kväll! Det var troligen den bästa Club Aqua festen hittills. Så otroligt bra musik, roligt att träffa alla igen och oj vilken njutning! :D Synd att det roliga alltid ska ta slut så fort. Och typiskt att jag jobbade till 19.15.
Hann bara springa hem öppna ciderna, göra mig iordning o springa till Aqua typ. Men hade som tur var Hanna här så man hann ju komma lite i stämning under tiden iaf. Hade varit kul o träffa alla innan, menmen!

Eftersom jag har en sån grymt bra o liten kamera numera så kunde jag ha den med mig inne på festen. Så här är lite bilder..


Äntligen klara och redo att bege oss mot Aqua


Ett snabbt stop för att ta ett kort på den fina utsikten här i Norrköping ^^,


Hanna gör en liten videoblogg ;P


"Hey Im Chucky, Howdyhoo!"


Detta var inget som vakten var speciellt glad för. "AjjaBajja"


Ooh, sån njutning! <3


Sånt jävla ös!!


Saknat dig som tusan Lill Guzzy!


The Masochist and me! ^^,

Efter Aqua så var det efterfest på Emil o c/o rum på vandrarhemmet, Above. Så kl halv fyra på natten drog dom på Hardstyle o Hardcore på lagom hög volym för att alla på vandrarhemmet skulle vakna. Ujuj. Men snart nog var en ilsken farbror inne på rummet o höjde näven i luften så det var bara att knata hemmåt efter 20min kanske. Kortste efterfesten i historien möjligtvis?! =P Men värt de. Absolut!

Ojoj, vilken kväll. Jag vill tillbaka! ^^,

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


Liten blir Stor

Ja, då var det äntligen dags. Jag ska flytta hemifrån. Har knappt förstått det själv. Jag har äntligen hittat en jättebra lägenhet, lite komiskt är dock att det är min syrras gamla lägenhet. Men den är så perfekt. Vi har tyckt det varit så synd att hon inte hade kvar den nu när jag jobbar i Norrköping. Och sen idag så var det exakt den som var ledig. Och det klickade ju direkt, eftersom jag redan varit så mycket i den. Ett riktigt stort plus är också att jag får måla om den som jag vill och hyresvärden står för färgen. Perfekt! Nu kommer jag stor trivas i mitt egna place.
Första december bär det av, och jag kan inte längta mer. Yeeyh! =) Har redan kollat ut möbler o inredning som fallit mig exakt i smaken. Det här kommer bli skoj!







Qlimax 2009


Äntligen har line upen släppts för årets fest, enligt mig! =)

Lineup:
Shadow Play By - Isaac
Enlightment from - A-lusion
Spiritual Fire Within - Davide Sonar
Energy From - Brennan Heart
Psychadelic Movements by - Technoboy
The Shaman - D-Block & S-te-fan
Visions From - Headhunterz
Consciousness Shifting - Noisecontrollers
All is One with - Deepack
The Infinite Potential of - Noize Suppressor

The Messenger of Sound - Ruffian



Ja, jag är inte den som klagar ;) Ojoj!
Undra vad temat blir iår. Nyfiken som tusan.

 

 

 


 

 

 


Thats more like it!

Yeeyh, så ligger man etta på glamour-topplistan på Modellbilder.se.
Sjukt kul! :D
Ska försöka lägga upp fler sessioner framöver, och hoppas att dom hamnar på lika bra plaseringar på topplistan. Otroligt kul att se dom hamna så högt. =) Det ger mig en liten knuff att försöka ta tag i modellandet lite mer. För detta gör allt bara så mycket roligare än innan. Nu får man ju tävla mot sig själv lite mer.
Ännu bättre vore om man hamnade på "utställningen" igen. =)

Full fart framåt! :D

 

 

 


 

 

 

 


Suzzi <3 Halloween


Om jag älskar Halloween, och nu är det bara en vecka kvar ^^, Dessvärre jobbar jag både lördag o söndag. Men förhoppningsvis får jag uppleva lite Halloween ändå.
Hade dock varit skönt att haft sitt egna place nu, så man kunde fått Halloween-dekorera lite och skära lite pumpor, bjudit hem några vänner på god mat, läsa lite spökhistorier o besöka en kyrkogård. Men det får jag ta igen nästa år förhoppningsvis. =)
Det sista ska jag försöka göra iaf. Det är min lilla tradition sen många år tillbaka, finns ingen mysigare o mer spöklik plats att vara på just klockan tolv på allhelgonaafton. Och jag älskar det! Hur mörkrädd jag än är, så gillar jag verkligen kyrkogårdar på hösten o framförallt allhelgona. För det är ju dom man hedrar just den helgen. Och så vackert det är.
Nakna svarta träd mot den stjärnklara himlen, tyst, fridfullt och en hel matta av tända ljus bland alla saknade bortgångna människors gravar. Magiskt!






Några dagar kvar till Club Aqua Halloween. Och Angerfist gör sin comeback. Dessvärre är det ju Hardcore, inte riktigt min smak. Men det duger, absolut ;) Dessutom kommer jag få träffa alla min kära vänner från överallt i Sverige. Kommer bli helt otroligt roligt. Tänk att alla samlas för just Angerfist. Ja, det krävs ju något extra för att få alla att samlas på samma fest. Och inte kunde man tro att alla lockades så mycket av Angerfist. Men förra året vart en otroligt succe, så bara att hålla tummarna för att det kommer vara lika grymt även den här gången.

See you on the darkside my dear friends! ;)









Regnbågsboer säljes!


Nu måste jag sälja mina små bebisar Psy o Pyron
pga flytt till Norrköping.
Det är två regnbågsboer, hona o hane. Säljes endast i ihop.
Utan terrarium.
Dom äter, skiter o ömsar som dom ska, kan även paras.
Dom finns i min hemstad, Katrineholm.

Hör av er vid intresse!






Halloween Outfit

Yeeyh, äntligen har min halloween-outfit kommit.
Men vilken blev det nudå? ;) Gissa vettja.. Hihi.


 







Okej, börja gissa! :D
Hur bra känner du mig för att veta exakt vilken outfit jag väljer först?





Hardstyle DNA

Ja, helgen vart ju inte så lyckad som man hade hoppats på. Men det kunde man nästan ana eftersom vi längtat som tusan till den.
Tågresan var iaf skitkul. Vi hade hela restaurangvagnen för oss själva. Så musiken spelades i högtalaren som Sehlin tagit med sig och levande scharader körde vi ettag. Otroligt kul måste jag säga =)
Dessvärre var det kanske en aning långsökt att sitta på en tåg i 5timmar efter en stressig tidig morgon.

Väl framme i Oslo så ville inte arrangören kliva ur bilen för att möta oss så vi yrade omkring ettag för att kunna hitta honom. Sedan åkte vi till Oslo´s flygplats för att hämta upp Technikal som skulle spela på kvällen. Hans plan var 1timme försenat så vi tog oss till någon köpcentrum en bit bort för att äta lite.
Vi skulle egentligen ätit Thaimat med Technikal som arrangören skulle bjudit på. Men icke. Vi åt på något fik, skitdyrt var det också, min pasta carbonara kostade 95norska o Malins sallad kostade 129norska. :S Och det fick vi betala själva. Så fick vi även stressa i oss maten eftersom då var det bara 10min kvar tills Technikal skulle anlända. Så efter en stressig matpaus så fick jag ont i magen, såklart! :(

Efter en bilfärd så släppte vi av Technikal på Grand Hotel som var otroligt fint hotell, och där han även vart erbjuden av arrangören betald mat, vi då tänkte vi?!

Någon timme senare anlände vi till slut hos arrangörens lght där vi skulle få sova över natten. Där hade vi en halvtimme på oss att göra oss klara för att bli körda till festlokalen där vi skulle bli sminkade o hårstylade.
Vi skakade av oss det stressiga o konstiga matbesväret o packade om påsen med outfitsen vi precis fått.

Efter sminkning o hårstyling var vi väl halvnöjda. Sminkningen var kanske inte riktigt så bra som vi hoppats på att den skulle bli. Och min kjol till outfiten var påtok för kort för min smak.
Så kläderna fick man gå o dra i ett antal gånger under kvällens gång. Mm, det gillar jag! xD Icke!
Som vanligt när man ska dansa så brukar man tagga till, gärna med alkohol eller energidryck. Men alternativen var vatten eller öl? Hm, inget av dom svarade jag artigt eftersom vatten behövdes inte mer i min kropp för tillfället o öl dricker jag inte. Energidryck hade vi blivit lovade? Det var vårat enda krav, tillsammans med maten.

Efter att jag hälsat på den andra arrangören som vänligt frågade om jag var en av dansarna o sedan sagt för sig själv "Just ja, podierna" så vart man lagom övertygad om att detta var välplanerat. Eller icke!
Väl klara för att dansa så hade vi inte fått någon information om vart vi skulle dansa, så vi yrade omkring ettag.
Så kom vi till slut till podierna, som inte alls var några podier utan snarare bord. Bord som knappt kunde hålla oss. Uschusch! När man började dansa så vinglade dom så otroligt mycket så jag snubblade o höll på att ramla av dom. Och nu menar jag Otroligt vingliga. Jag hoppade av och gick för att meddela arrangören att dessa gick inte att dansa som tusan på. Men enligt honom så "håller dom och dom vinglade inte alls". Riktigt irriterad blev jag och Malin vart sur på mig såklart som gnällde för att hennes bort var också vingligt, men jag ville inte tolirera detta eftersom jag kör fullt ut när jag dansar, inte står o gnider mig på en fläck.

Detta fixade arrangören till tillslut så dom spände fast borden lite med spännband, dom vinglade lite fortfarande men det fick funka.

Vid klockan ett, halv två så hade vi kört så hårt att vi tagit slut på den energin som kroppen kunde ge oss genom endast vatten. Så jag började må skitdåligt. Så mycket mat började flöda framför mina ögon som min kropp skulle behöva. Men vart beodrad att dricka mer vatten, "det hjälper".
Men efter att ha försökt dansa igen på bara vatten så fick kroppen nog. Jag kände hur allt bara snurrade runt framför ögonen när jag stod och dansade på "podiet" och jag kunde inte dansa som jag brukar - kroppen hängde inte med någonstans. Så efter att ha lyckats tagit mig till våran lounge så ramlade jag ihop på soffan och kände hur jag nästan svimmade och spydde på samma gång. Kroppen behövde energi. Hur mycket jag än ville ut och fortsätta köra lika hårt som jag nu gjort i 4timmar så gick det inte.

Till slut kom en vakt in o frågade hur jag mådde och hänvisade till pizzor som fanns i rummet bredvid så Malin hjälpte mig dit, men väl inne i rummet satt en annan vakt och skrv "Ut!!" , vi förstod ingenting. - Vi skulle få ta mat?!, vakten satt och åt och skrev igen "Ut!! Maten är endast för anställda". Vi såg helt frågande ut och svarade - Men vi jobbar ju här, vi är dansare - gogodansare?!", men den tröga norska vakten verkade vara nerpundad och fortsatte skriva "Nej, UT!!"
Så vi var ju inte värda så mycket där inte. När vi meddelande arrangören om detta o att vi måste ha mat så vart vi ignorerade och tjejerna som tidigare vart ganska trevliga sa bara. "Vi fick ingen mat förra gången jag dansade, men jag tog amfetamin så jag var den enda som dansade hela tiden" Som att det vore ingenting? :O
Och sedan efter hon frågat hur jag mådde o jag svarat att jag mådde skit o vad som hänt oss när vi skulle hämtat pizza, så svarade hon drygt o kallt "Okej, nu ska jag gå och äta lite pizza, haha" och skuttade iväg till rummet bredvid. What?! Tänkte jag, hur fan kan man vara så?

Men jag gjorde ett försök till att dansa, och denna gång gav jag allt verkligen. Svepte en flaska vatten o körde. Det gick i max 30min till sedan klev både Malin och jag ner, lika besvikna båda två. Vi ville bara hem. Hade vi haft pengar till natttåget hade vi tagit det på en gång. Vi var så grymt besvikna.
Efter ett bra tag av detta illamående, svimfärdigheten, yrslet osv så kom arrangören till slut o frågade hur vi mådde. Jag svarade ärligt men bestämt att detta går inte, jag kan inte fortsätta utan påfyllning av energi från mat. Då svarade han "okej, men vi går o äter efteråt. Och Thats on me, okej?" Visst tänkte jag, men nudå? Jag behöver mat nu. Jag har nog aldrig mått så dåligt förut. Det här var värre än på In Qontrol, iaf 3ggr om. =(

Så jobbigt när man hör hur musiken spelar och man vill bara ut o dansa som tusan, men att kroppen inte klarar av det man själv vill göra.

Men någon halvtimme senare igen så kommer vakten in med en pizzakartong "Jaa äntligen, tänte vi" men när vi öppnade kartongen så vart vi både förvånade och sjukt äcklade. Han hade nämligen hämtat en kartong från rummet bredvid. Där dom ätit pizza för ungefär 2timmar sen. Så det var kalla kanter o små bitar som andra ätit på o sedan lagt tillbaka. Vi fick dom andras rester. Fyfan tänkte vi, detta är droppen. Vi kommer ALDRIG mer dansa där. Det där var det värsta vi varit med om.
Så sjukt jävla duktiga dansare vi är, och så sjukt långt vi åkt så tänker vi fan inte bli behandlade sådär.
T.o.m dom påtända grupiestjejerna som också sprang omkring backstage var mer värda än oss kändes det som. Dom var inte anställda, endast vänner till arrangören och dom fick äta av pizzorna, dricka av allt osv.
Arrangören skrattade först lite när han såg hur dåligt vi mådde o hur slutkörda vi var och sa "Haha, de är inte så att ni druckit för mycket då?" Vi vart helt chockade o kollade på varandra, - Menar han allvar tänkte vi garanterat båda två. Jag hade smuttat på en öl, försökt få i mig den innan festen för att tagga till, utan att lyckas o sedan svept vattenflaska efter vattenflaska. Malin hade druckit 2öl o vatten. Hur fan kunde man påstå något sånt efter att vi sagt gång på gång att vi behöver energi från mat för att fortsätta dansa.

Nej, aldrig mer.
Norge håller verkligen inte samma standard som Sverige. Oh, är så otroligt glad att vara svensk o få gå på så bra fester som finns här. Tack och lov för Sverige o vettet arrangörerna har här.
Såhär hade vi till 99% aldrig blivit behandlade i Sverige.
Och då har jag inte ens nämt allt vi fick ta i Norge på 24timmar.

Det positiva var iaf att vakten var jättetrevlig o kom med en kall vattenflaska när den vi hade var tom. Och efter att ljudet vart sjukt högt så man var tvungen att springa ifrån "podierna" så var det en hjälpsam kille backstage som gjorde allt för att få tag i öronpluggar till oss dansare (eftersom vi inte fått några tidigare o vi stod framför högtalarna o dansade).
Och både Da Tweekaz, Wildstylez o Headhunterz var otroligt trevliga.


Da Tweekaz


Miss Jarea


Wildstylez


Headhunterz


Men trots allt detta så hade vi kul emellanåt, innan vi började må dåligt. Malin och jag dansade som tusan o vi hade lika kul båda två när vi stod där uppe. Publiken var helt sjuk. Vad man än gjorde så hakade dom på och vart bara ännu mer dans glada. =)


Sweden Crew












Så ska de se ut..

Loggade in på Modellbilder.se precis för att kika runt lite och såg att mina två sessioner med Eson som vi la upp i fredags och igår hade hamnat på topplistan. Riktigt skoj! :D

Det glädjer mig! Hoppas dom travar uppåt ^^,
Förhoppningsvis kommer fler av mina sessioner ploppa upp på modellbilder.se snart.

 


 

 


Hardstyle DNA - Its in my blood!

Ja då var det bara 2 dagar kvar av denna längtan.. =) Har väntat på den här festen i ett halvår nu -
sen jag vart tillfrågad om jag ville gogodansa där. Så grymt kul! Ett sånt erbjudande kan man ju inte stå emot. Och att dessutom få röja tillsammans med Malin gör allt ännu roligare.

Så imornkväll efter jobbet så bär det av mot Katrineholm först. Ska bli otroligt skönt att få mellanlanda hemma i några timmar. Saknar mina föräldrar o Nellie något enormt.

Sen far vi vidare med tåg till Oslo vid halv tio på lördag. Kommer dessutom vara en hel del fler svenskar på samma tåg som åker från Sthlm så det blir nog endel taggning på tåget. =) Yeah!

Ujuj.. Detta får man bara inte missa!

 



 

 

 



Fotosession

Modell: Suzzi Hedsköld
Fotograf: Joakim Eklöf

 


 

 


I miss you!

Saknar dig Viktoria!
Längtar till Club Aqua Halloween då vi ses igen.


Hittade bilden på presenterna jag fick av Virre i 20års present.
Otroligt fina o personliga presenter. Älskar dom otroligt mycket och har halsbandet på mig än idag! <3

 


 

 


Fest i Norrköping

 

Otroligt rolig lördagskväll i Norrköping. Förkrök hos Fredrik o sedan vidare till Palace o strippklubb ^^, Jag gill Norrköping starkt!



 

 


R.I.P Zena @->--

När jag kom hem i söndags märkte jag det värsta.. Min lilla Zena var inte i livet längre.
Mamma ringde i lördags o anade att den kanske var död, hon tyckte inte att hon hade rört sig sen dom kom hem. Och att se det med egna ögon gjorde lika ont sen Zeltor.

Vet inte varför hon gått bort. Men anar att någon mus hamnat fel i magen på henne o att hon kvävts. Önskar det fanns något man kunde göra för att hindra att det blev så.
Fan klarar inte bortgången av mina bebisar! <3

Nu har jag bara 3st kvar - Psy, Pyron & Vizky.
Måste sälja mina regnbågar nu!


 

 


Besök från Holland


Tisdagskvällen bjöd på besök från Holland, nämligen Faisal. Så otroligt kul att träffa honom igen. Var 1år sen nu. Han ville laga sin specialité (ja efter grillningen) det klagar såklart inte jag på.


Och otroligt gott vart det också! Yummi..


Myspys!

 


Efter den goda maten skulle mina slingrande raringar också få mat såklart..
Faisal vart jättefascinerad och han både filmade o tog en hel del kort. Kul att han fick vara med och se :)

 

 

 


 

 


How does it feel?

 

 


 

 


Jobba?

Första dagen på jobbet gick bra, mycket nya saker att lära sig dock. Imorn hoppas jag att jag lär mig ännu mer.
För nu jävlar ska jag sälja, älskar det här jobbet. Så imorn (lördag) jobbar jag 9-17.15. Ska bli sjukt kul.
Känns inte som man ska till jobbet på morgonen. Känns som man bara ska fördriva tiden med sköna människor. :)
Köpte lite nya kläder idag också, måste ju jobba i svarta (mörka) byxor, så nu har jag köpt 3 nya par och ett snyggt linne också såklart. Tack och lov för New Yorker ^^,

Dags att sova om jag ska lyckas dra mig upp halv åtta.
Tjing!

 







RSS 2.0