Black & Red Christmas

Då var juldagarna över. Och fick inte det bästa avslutet heller. =(
Blev rånad igår. Faan! Alla arbetsdagar helt bortkastade. Blev av med närmare 2000-2500kr och kontokort.
Såklart har man sina aningar eftersom man vet hos vilka man lämna väskan lite snabbt på San Marino och att dom helt plötsligt var borta och likaså mina pengar.
Förstår inte hur folk kan göra sånt? Hur man kan vara så missbildad och sno från andra. Svårt att tjäna ihop sina egna pengar? Blir så jävla arg och ledsen. Det var ju ett jävla bra slut på den kvällen, som förövrigt var riktigt bra!
Förfestade hos mig med mina bästa vänner, Anton o Laxen. Körde ölspel och drog våra härliga skämt. Kändes som gamla tider igen.
Fan, mår så jävla dåligt. Ångrar verkligen nu att jag inte hade väskan med mig. Man kan verkligen inte lita på någon..
Man ska väl vara tacksam att man inte blev nerslagen eller att det hände ens kompisar något, men det är ändå pengarna jag tjänat ihop i flera dagar på jobbet nu och som man hade planer på att köpa något vettigt för. Och dessutom, känslan att någon rotat igenom ens väska. Som tur var så vart ju inte kameran o nycklar osv stulet också. Men fan, det är svårt att tänka positivt i såna här lägen. =(
Och jag som redan innan kände mig lite nere pga Zeltor osv så händer det här. Varför jag?
Nu behöver jag verkligen något positivt i mitt liv..

Julafton var riktigt bra iaf. Var hos farmor på dagen, iof lika segt som vanligt. Satt o somna till Kalle. Och så hinner man knappt vakna o äta frukort förns man ska äta köttbullar och jansons osv. Och så hinner man inte smälta lunchen förns man ska äta middag med köttbullar o gröt o allt därtill. Så magen var ju lagom glad o uppsvälld igår. Usch, men det är ju bara jul en gång om året. ^^,
I julklapp fick man väl helt okej saker. Men inte mycket som man önskat sig, ska även byta vissa saker också. Så inget man kan klaga på direkt =)
Gillar verkligen julafton. Hade inte så mycket julkänsla innan när man var i Sthlm. Men direkt när man kom hem så kände man lukten av jul, granen lyste, juldekorationerna var framme och julfilmer gick konstant på tv. Kändes riktigt bra. Så fick man ju även snö till julafton, riktigt bra! Det kunde man inte tro med detta förstörda klimat. Men snön lär ju inte stanna så länge, inte så att man kan åka bräda i några småbackar runt omkring precis. =/ Lär nog inte bli någon snowboard åkning denna vinter heller =(

Åh, vill tillbaka till Sthlm nu, när allt skit kommer till en. Då vill man bara gömma sig en trygg famn och önska att allt ska försvinna. Varför kan inte allt bara vara bra ettag? Bara för någon månad eller så? Har inte fått ha en riktigt bra stund på evigheter känns det som. Har bara vart skit hela tiden någonstans i livet. Har verkligen tröttnat på att ha det såhär.
Behöver något bra nu!..

Och det lär ju inte bli Aqua på söndag heller. Nu har man ju inga pengar kvar. Och kontokortet får man inte förns i januari nu när det är så många helgdagar. Känns ju jättebra det här! =(
Hoppas ni, mina älskade läsare haft en bättre tid på senaste.
God fortsättning!

Tjing.







Jul utan julkänsla!



Dan, före dan, före dopparedan
=)
Imorn åker jag hem till katrineholm. Ska bli lite kul faktist, har inte fått någon julkänsla än så jag hoppas den kommer till mig när jag kommer hem. Längesen jag träffade familjen nu, har ju nästan börjat sakna dom ^^,
Har dessvärre inte handlat klart julklapparna. Suck säger jag bara. Att det är så svårt att hitta julklappar till ens familjemedlemmar, borde det inte vara dom man känner bäst? Så alltså borde det vara lättast att köpa till dom, ellerhur? Men nejdå.. Här får man tänka så de knakar för att försöka komma på om dom sagt något som dom vill ha eller skulle behöva. =/ Sjukt svårt. Lättaste vore ju egentligen att alla gav varandra pengar så fick alla köpa julklappar åt sig själva men att man var tvungen att slå in dom osv så det verkligen blev en julklapp. Iof blir det ju ingen överaskning men man får ju iaf något man vill ha =)
Vet inte heller hur länge jag blir kvar hemma i Katrineholm. Har ju tänkt att gå på Mondaybarfesten den 25e dec, men ah, har ju ingen förköpsbiljett och vet dessvärre inte vem jag ska gå dit med heller. Så är lagom otaggad. Plus att jag vill vara hemma några dagar o umgås med familjen och träffa Anton som jag inte träffat på evigheter. Så ett dilemma har man allt. Och så vill man ju umgås så mycket som möjligt med Dennis innan han far iväg till värmen i 1år. =/
Jaja, får hoppas att jag löser det bra.

Nu har jag dessutom planer till nyår förhoppningsvis. Vet dessvärre inte om Malin o Shellsie har råd att komma hit, till Sthlm alltså. =( Hade ju varit så underbart om dom kunde komma. Men som vanligt styr pengarna för mycket! Önskar jag tjänade bra så man kunde bjuda hit dom, eller ordna med fest själv hemma i Kholm så det hade blivit billigare för dom att komma. Men bara att hålla tummarna och hoppas att dom ordnar upp det och kommer hit. =)

Jobbade idag iaf. Lika kul som vanligt, och tiden bara rinner iväg. Hinner ju knappt komma dit så ska man hem igen. Älskar det! Fick dessutom veta att jag kommer få jobba i januari också, yeeyh! ^^, Och så fick jag en "Flirtfashion Crew" tröja idag.. Oh, känns så sjukt bra! Önskar jag kunde få tag i något ställe att bo på bara. Måste lösa det fort iaf. Vill ju verkligen fortsätta jobba på Flirtfahion. Älskar det!
Trivs jättebra i Sthlm för tillfället, beror väl kanske mycket på Dennis och Guzzy, men vill ju jättegärna hitta eget här till slut. Så jag hoppas jobb o tillfälligt boende löser sig snart så man kan bygga vidare därifrån till eget boende o fast jobb.

Jaa kära läsare får se när jag skriver nästa gång lär nog inte bli innan julafton iaf. Så får slänga upp lite mysiga julbilder nu.. Har tyvärr inte hunnit med någon Fotosession med jultema så blir vanliga julbilder =) Hoppas det duger tills vidare.
God Jul!









Wonders

Ooh.. Varför blir man så lätt nerdragen i det svarta?
Vill ju bara kunna le och känna att allt känns riktigt bra nu. Men den känslan får jag aldrig numera!
Ska sluta släppa människor in. Det slutar ändå aldrig bra. Man blir alltid sviken eller sårad på något sett, ellerhur?
Känslor får vänta, ska verkligen försöka att inte ta åt mig av vad personer säger. För det är väl ändå bara sånt dom säger till allt o alla. Verkar iaf inte bättre!..
Bästa vore ju om man kunde bli sån där känslokall jävel. En sån person som inte tar åt sig av skit, aldrig faller för någon, bryr sig inte om dom sårar någon, släpper aldrig någon för nära och bara kör sitt race. - Men då skulle jag inte vara Suzzi längre.. 
Men då skulle man aldrig få den där jobbiga känslan i bröstet heller. Så jag önskar jag kunde köra det racet ettag iaf. Men skuldkänslorna kommer jag aldrig lyckas förtrycka.

Jag älskar rock, det gör jag verkligen. Men konstigt nog så lyssnar jag nästan bara på det när jag har mycket i huvudet, mår dåligt och vill bara vara för mig själv.
Lyssnar på Three doors down - kryptonite för tillfället. Jo, man har ju endel minnen till den.. Men det är ju sån här musik som når en bäst i dessa lägen.

En stor del till denna låga nivå är väl mycket den dåliga nyheten jag fick av min mor igårkväll över telefon.
Har eller ah, numera ska man kanske säga att jag hade fem ormar där hemma. Två regnbågsboer och tre majsormar. Och numera har jag nog bara fyra. Zeltor, min lilla vita älskling, är kanske inte kvar i livet. Och med kanske så är det att han har legat still i några dagar nu och rör sig inte när min rädda mor petar till honom.
Så frågar hon om dom ska gräva ner honom eller om dom ska vänta tills jag kommer hem. Och fan, kunde knappt hålla tårarna inne. Hur kan jag låta honom dö?
Önskar jag kunde vara hemma nu, men vill inte se honom så.. Önskar så mycket att hon har fel. Dom betyder mer än jag trodde för mig. Har tagit dom förgivna. Ångrar det så enormt mycket nu. Men det ändrar ju ingenting.
Kan inte göra annat än vänta tills jag kommer hem och se det med egna ögon om han är borta!..
Kommer nog vara det värsta hittills. Trodde aldrig den dagen skulle komma, iaf inte så snart.

Lördag nu och snart börjar jag jobba igen. Känns bra att underhålla sig lite när man är på dessa låga nivåer. Älskar verkligen mitt jobb. Önskar jag kunde få ha det på fastanställning. Men inget vara för evigt.
Ska vara ledig på söndag iaf, då blir det att shoppa julklappar i sista sekunden, som säkert resten av Sthlms befolkning också ska. =/ Alltid så dålig tajming. Nu vill man ju bara ha allt klart så man kan luta sig tillbaka och njuta av julstämningen med glögg i handen. Men så duktig är jag aldrig att jag planerar allt så väl.
Ska snart upp, men kan verkligen inte sova. Snart kommer även Dennis hem, skitsent! Så man måste väl sova snart iaf. Annars orkar man inte med morgondagens överaskningar. Kan ju hoppas att det är några bra.
Mådde iaf lite bättre igår. Guzzy drog iväg mig till en bowling hall här i Sthlm, där dom dessutom hade discobowling. Hade riktigt skoj, förutom att jag förlorade med 100poäng. Men sånt ska man ju inte påpeka så väl ^^,
Får skylla på att alkoholen förstörde mitt sikte och att våran bana inte fungera som den skulle. För det gjorde den faktist inte. Gick sönder två gånger, och nej det var inte mitt fel. ^^, Tack o lov!
Längesen man gjorde såna roliga saker. Som att dra iväg o bowla t.ex, minns inte ens sist jag gjorde det. Men sjukt kul. Borde man göra oftare, dra o bowla med vänner och dricka lite gott under tiden. Ja, även fast det går sämre för vissa o bättre för andra.. =)

Ne, nu är det nog dags att dejta kudden, iaf ge det ett försök igen. Ska ju snart upp igen som sagt. Börjar tolv, tidigt för min del. Har börjat tre dom andra dagarna så nu måste man upp vid elva så.. Känner också att jag börjar bli sjuk och då är väl det bästa att vila? Vill ju inte vara sjuk till julafton o nyår.


Tjingtjing!

Not surprised


Ja, då har man varit i Sthlm i två veckor nudå. Börjar trivas ganska bra här uppe! Men det är ju bara December som gäller som sagt. Men gillar verkligen mitt jobb på Flirtfashion så vore ju inte helt dumt om man fick fortsätta.
Hade velat fortsätta bo här uppe men kan ju inte söka jobb utan något tillsvidare boende. =(
Hatar denna onda cirkel.

Kryssningen var iaf riktigt skoj. Hängde såklart med Malin hela trippen, och hon vill hellre mingla än dansa så så fick de bli. Ångrar det en hel del dock! Missade ju jättemycket av Zany, Noisecontrollers o Vince. Hade verkligen sett fram emot att se Noisecontrollers igen.
Men ah, skapade iaf grymt härliga minnen med Malin på denna kryss. Är så otroligt glad att hon och jag blivit så nära vänner. Älskar verkligen den tjejen! Så mycket gemensamt och förstår varandra till 100%. Får hoppas att det inte dröjer allt för länge tills vi får shejka ihop igen. Ska ju iaf fira nyår ihop. Inte för vi planerat något än förutom att vi ska vara med varandra. Men det löser sig ju alltid! ^^, Huvudsaken är ju att vi har varandra, en jaccuzi, champagne och fyrverkerier, ellerhur? ;D

Lite bilder från kryssen då.. ^^,



       Sprang på Noisecontrollers så vart en bild med dom också ^^,


Men ah, efter kryssen så vart det att skutta hem till Dennis igen (som jag bor hos här i Sthlm) och försöka vila upp sig i någon timme för att sedan få upp energin igen till nästa Hsfest.
Men var så gryymt otaggad. Nästan så man var sugen på att skita i Black&White festen på 360. Men näe, kan ju inte missa en kväll med Hsmusik. Så det var bara att göra sig i ordning dra med sig Joar och åka o möta Sandra, Robby o My o börja stampa igen.
Black&white kvällen vart en riktigt bra kväll iaf trots att jag var så sliten. Grymt bra hardstyle musik, helt okej folk och härliga högtalare att dansa på! ;D Me like!
Men trodde ju inte att jag skulle dansa så mycket så hade ju mina stövlar på mig o muffarna över, så det var bara att göra som Sandra o ta av sig klackarna o dansa i strumpor på scen. Som tur var hade man ju muffarna så det inte syntes, men man gled ju sjukt mycket så kändes inte rätt när man dansade. Otroligt jobbig känsla!

Lördagen fick man iaf sova ut på, sov ju inget på kryssen så sov ungefär 12timmar mellan fre o lör. Och det behövdes. För lördagskvällen var ju given till att bli en hård kväll. 
Åkte o mötte upp Sandra o Guzzy som fick komma hit o ladda lite o göra oss i ordning inför kvällens planer som var att förfesta på Cybertown o sedan vidare till Club Escape.
Men eftersom att vi 3 varit otroligt dåliga på att släpa oss till Bolaget så fick det bli en sväng förbi Viper där dom hade öl, cider, vin o shots för 19:- ^^, Och såna priser ger ju mig ett smile på läpparna!
Så med andra ord så fick vi skippa förfesten på Cybertown eftersom tiden sprang ifrån oss.. =/ Men en annan gång blir de ju garanterat!
Hade dessutom sjukt kul denna kväll.. Guzzy o hans två vänner höll sig verkligen till att vara sig själva fullt ut så ni kan ju bara tänka er hur kul vi hade med deras beteenden. Fick dessutom någon härlig film på Guzzy o Timmy när dom på någe vis dansa tango påväg till Escape. ;D Oh yes..
Går väl inte riktigt att förklara hur härliga dom var, men kan ju absolut säga att dom kommer jag festa med många fler gånger =D
Inne på Escape var det väl inte riktigt det folket jag hade ställt in mig på att det skulle vara så det var lite synd. Mycket vanligt, tråkigt folk och inte alls många som hade danskläder på sig heller.. =/ Så man stack ut lite där. Men det klagar ju inte jag på direkt!
Så både musiken och folket var bättre på 360, konstigt nog!

Tävlingen på Bayb.se tog även slut i lördags kl 00.00, och såklart så kom man 2a. Inte speciellt förvånad om man säger så! Vinner ju aldrig något. Och med konstiga vänner som inte bryr sig om att rösta o hjälpa en så kan man väl inte hoppas på så mycket heller.
Men ville verkligen vinna så man vart ju inte så jätteglad när man bara kom 2a. Får aldrig vinna något! =(
Ett stort tack till alla som röstade på mig iaf, och ett speciellt Tack till Guzzy som hjälpt mig från början till slut då han gav mig en stor kram och en cider för att muntra upp mig! Det betyder mycket för mig --<-@ 


-------

Denna vecka ska man iaf få jobba varje dag på Flirtfashion så det känns ju bra. Men ah, lön o inge schema känns dessvärre inte så bra. =/ Men är väl sånt man får ta när man är ung o utan erfarenhet.
Sökte dessutom ett annat jobb idag på någe café i Sthlm som behövde ny personal, men har ju som sagt inge boende här så får se hur de blir med det. =/

Är heller inte på så jättebra humör nu heller. Vet inte vad det är, känner mig så sjukt nere! Kanske bara är en kort period just nu? Men får hoppas att man får någon överaskande bra nyhet eller överaskning så man får le lite snart. Håller ju på o deppar ihop bara av att kolla på allt bra som händer andra.
Önskar man fick tag i något seriöst jobb, så man fick heltidsanställning, vart riktigt bra på de, fick egen lght osv så man kan sluta vara beroende av andra o bara sköta sitt eget.
Känns som jag kommit en liten bit påvägen iaf nu med körkort, så det är ju lite bra!
Hade även varit kul om man kunde flytta ihop med en kompis i Sthlm eller Nrkp kanske, menmen! Dessutom drar Anton till Borås i Januari så vart ska jag ta vägen då? Kommer ju sakna honom grymt mycket. Enda positiva med Katrineholm ju. Och Malin bor i Lkpg så henne kan man inte heller krama på =(
Så jobbigt när alla är så långt bort från en hela tiden. Kan man bli mer ensam?
Vill bara börja leva mitt självständiga liv någon gång, och ha ett jobb med trygghet och dessutom ha bra vänner nära mig. Känns inte som så mycket begärt, men verkar vara allt för mycket begärt. Allt jag tycker inte är så mycket är tydligen värsta grejen så lär väl kanske dröja ettag förns man har ett jobb man trivs med på fast anställning.

Vill bara bort!
Vet inte om jag bara är trött, men mår så sjukt dåligt just nu så borde nog inte sitta här.
Saknar bara mina vänner så mycket. <3



--<-@

Ooh nu är det nära!

Komigen kära läsare. Rösta på mig i tävlingen på Bayb.se. Ligger precis etta och tävlingen stänger kl 00.00 idag. Vill så gärna vinna, har ju aldrig vunnit något!
Hinner tyvärr inte skriva så mycket nu. Så skriver om kryssen och allt annat en kommande dag.
Ska nämligen snart iväg till Flirtfashion o köpa strumpbyxor sedan äta o göra mig i ordning med Guzzy & Sandra som båda är påväg hit. Blir nämligen förfest på Cybertown och sedan ut o shejka på Club Escape ikväll. Så fullt upp!

Men snälla, rösta nu! Bli medlem eller smsrösta, länken är http://bayb.se/community/contest.php och som sagt, tävlingen stänger kl tolv idag.

Tjingtjing!

eStockholmO here I come!

Ensam hemma en fredagskväll.. Ja, det var ju inte så jag hade hoppats att kvällen skulle bli! Men vad ska man göra?
Jobbade iaf i Flen idag, för Caliptus. Sjukt segt!
Stod o stampade på samma ställe från 11-19, och lunch en timme. Låter det lockande? Nä, inte direkt. Och inte det roligaste man demonstrera heller. Tulips Leverpastej. Mm, roande! Men fick iaf en hel del sålt, plus att det är ju alltid pengar.
Men när man även får samtal från Flirtfashion att man ska jobba från 12.30-23.00 imorn så vart man inte direkt pigg.
Nä, usch blir slutkörd av dessa långa dagar. Men bara att bita ihop. Det lönar sig till slut!
Men skulle ju inte sitta fel med en mysig kväll på en restaurang nu ^^, Kan inte sluta att drömma mig bort till det!

Man blir ju inte direkt gladare av att veta att det är Club Session just nu i Linköping och Frontliner spelar. =( Hade kunnat stått på baren med Malin nu! Fan.. Men jag får hålla mig till MB Lucia Cruise helt enkelt. Fixade dag2 outfiten nyss. Och inte liite het den blev ;) Me like..

Ja nu har man haft körkort i några dagar, och jag kan ju inte säga att jag vant mig. Det kommer dröja! ^^, Så många år o gånger som man sagt "Faan, nu skulle jag haft körkort" Så det har blivit en vanesak att tänka så nu. Och nu när man har körkort och kan åka o köpa en sallad på fredagskvällen så gör man det inte ens. Dålig stil Suzzi!

Och inte är det länge kvar till Julafton heller, och inte har man julhandlat heller. Får försöka ta det i veckan kanske. Men det är ju så svårt sånt där, man hittar ju bara saker till sig själv ^^, Och klart man måste unna sig något till jul o nyår! Nu när man inte har pojkvän liksom, då får man fixa de själv, att göra sig lycklig alltså! =)
Inte så svårt att göra mig lycklig tycker jag.. Så det lär ju vara lätt fixat! Speciellt när man jobbar i en sån butik som man gör ;D Går ju o suktar hela dagarna.

Idag fick jag förresten se förvideon till Qlimax 2008, alltså inte hela Qlimax videon för 2008 utan bara en sån där gåshudsretare ^^,
Och gissa vem man såg först i den.. Mm, kolla själv! ;D
-> http://events.q-dance.nl/2008-11_22-november_qlimax/video/ 
Oh yes, baby! ;)

Ne, nu var The fast and the furious tokyo drift slut så antar att jag måste packa klart o sedan krypa ner i sängen. Ska ju med tåget 09.11 imornbitti till sthlm så.. Surt!

Tjingtjing!


See you on the road!


Yeeeeah!!
Idag fick jag mitt Körkort. ^^, Kan det bli bättre? Har inte ens förstått det själv. Jag kan sätta mig i bilen utan någon bredvid och åka vart jag vill.. =) Kan inte förklara känslan jag har i mig nu. Är så glad att jag skuttar! Helt otroligt..
Fick även jobbet jag skulle på intervju på i fredags.
Så nu kommer jag jobba hela december på Flirtfashion i Sthlm. ( Kolla in www.flirtfashion.se ) Jag fick mitt drömjobb! Och jag klarade uppkörningen på första försöket. Fyfan, jag älskar mitt liv! Är så otroligt glad att jag fixade mina mål för detta år. Och jag tog mig igenom värsta perioden i mitt liv hittills. =)
Är så otroligt lycklig och nöjd med mig själv nu så det är inte sant.
Körkort? Nä, kan inte förstå det. Ska ta en sväng senare i racermusen tänkte jag. Alltså den lilla sketna Renaulten. Haha!
Ska överaska Anton tänkte jag! ;D Bästaste Anton, inte träffat honom på evigheter nu. Och hade dessutom inte berättat något om uppkörningen för någon knappt. Så han vet deffenetivt inte om den än. ^^, Ska bli en kul syn när han ser mig i bilen! Hehe.
Så aah, ikväll blir det att fira med föräldrarna. =) Förhoppningsvis blir det Thaimat. Älskar ju det!

Oh, har rysningar i hela kroppen. Lyssnar på Hardstyle och har körkortet i tankarna. Hade aldrig ens vågat tänka mig att jag skulle klara uppkörningen på första försöket. Så tror nog ni förstår hur lycklig jag är nu. Har ju knappt vågat tänka tanken att få sätta mig själv i bilen och åka vart jag vill ju.

Och ja, drömjobbet. Flirtfashion. Dom säljer alltså sexiga underkläder, små sexiga kläder som kjolar o toppar som man t.ex kan dansa i på Hardstylefester ;D, Kostymer, sexleksaker osv. Så har dom även en stripteaseclub på nedervåningen. Men hoppas ni förstått att jag såklart jobbar i klädbutiken.
Fick börja redan i lördags att jobba. Och sedan på söndagen också. =)
Hade jag inte behövt åka hem på måndagen så hade jag fått jobba då också.
Bodde iaf hos Dennis o Christer i helgen, nära o bra till stan. Festade varje dag. Vart otroligt bakis i fredags. Lite dåligt av mig att festa så mycket på torsdagen när jag skulle på abretsintervju på mitt drömjobb på fredagen.
Men klarade ju intervjun bra trots baksmällan. =) Men usch vad jag ångrade torsdagen när man gick där igenom hela drottningatan o drömde om att lägga sig i sängen igen.
Men trots det så vart det utgång på fredagen också, men då höll man sig nykter iaf, skulle ju jobba på lördagen så. Men utgång vart det på lördagskvällen igen och jobba på söndag. Och sen vart de att äta på resturang med Dennis o hans jobbarkompisar o sedan vidare till SoapBar. Så ah, helgen var otroligt bra faktist! Inget att klaga på..
Börjar gilla Sthlm nu. Iaf när inget krånglat som det alltid gjort förut. Känns bra.
Nu måste man bara försöka hitta sovplats inne i Sthlm någonstans. Norrtälje blev nog för långt ut tyckte dom på Flirtfashion, ifall dom behöver ringa in mig fort sådär.
Men får väl hoppas att jag lyckas lösa det på något bra sätt.

Ne, nu ska man väl ladda upp lite nya bilder på Modellbilder.se =)
Har ju inte hunnit lägga upp någon session från senaste plåtningen. Men snart så!
Tjingtjing!

RSS 2.0