Hate the dream

Okej, nu har jag tappat suget helt på allt. =S
Vet inte vad som hänt. Men grått ute och seg i hela kroppen. Beror väl mycket på den motvind som blev igår med Lilla uppkörningen (men klara den ändå) och att Malin blev tvungen att jobba så fick ställa in fotosessionen idag.
Och pga de så hade jag väl denna jobbiga dröm inatt också. =(
Den var om mig som karriärkvinna och skulle fotas för någon tidning för att jag lyckats så bra med något företag, och skulle fotas med "slitzbrudar" typ. Jättesöta, blonda med silikonbröst.
Och det fick mig att tänka nu att jag kommer säkert inte att lyckas bli den modellen jag vill vara. Kommer aldrig ha råd med operatonerna så jag mår bra över mitt utseende. Okej att jag även vill ha en karriär och tjäna mycket pengar, så kan ju kanske betyda att jag kommer gå från modell till karriärkvinna, men ah, kändes inte som så. =/ Och som plus på de så känner jag mig sjukt otränad nu. Fan vilken dag!
Allt på samma gång, som vanligt! Men en sak i taget.

Ska kanske till Malin ikväll, eller ah vi har väl bestämt det men nu är jag så otaggad. Känner mig ju inte sugen på något!
Måste dessutom packa om nu när fotosessionen idag inte blev av, så orkar inte släpa allt till Sthlm. Ska iaf ha minst 1session i Sthlm, men ah. En hel rullväska? Nä, det orkar jag nog inte dra med mig.
Nä fan, jag drar till Malin. Behöver komma bort nu o prata lite skit och smutta vin. Och dessutom planera dräkterna till Club Aqua imorn. Kommer nog bli riktigt kul ändå!

Åh, snart Halloween iaf. Bara några dagar kvar! Underbart.
Men vill på en riktig Halloweenfest ju. Men rykande bål, spindelnät, obligatorisk halloweenklädsel, pumpor o kuslig miljö. ^^, Fan att jag missar det. Det är ju höjdpunkten med hösten.
Skönt att man får vara utklädd en dag iaf.



Nä. Dags att packa om väskan.
TjingTjing.

Miss you!


Då var man ensam igen.. Shellsie åkte hem vid fem! Saknar henne redan, tomt här utan henne nu! =( Hoppas inte det dröjer lika länge igen tills hon är här..
Har iaf varit en underbar helg. <3
Åkte tidigt i fredags till Örebro o kikade runt lite på stan med Bennich, sen mötte vi upp Shellsie vid halv sex, som redan då var full. Då vart man lite avis, låg en bra bit efter henne där. Men som tur var så nyktra hon till när vi var i Katrineholm så då kom jag ikapp ;D
Så de vart förkrök hos mig dessutom..


Men man var ju lagom seg hela lördagen för det. Men det ordna upp sig till kvällen då syrran o hennes kille Håkan kom hit från sthlm o även min bror, hans fru o son o åt middag, och kräftor dessutom ;D Jättemysigt.
Men efter en sån seg dag o inga lovande planer för kvällen så vart man inte lika sugen på att gå på´t igen, menmen, vill ju inte svika Anton som försvunnit på fredagsnatten så det var bara att börja dricka igen o dra förbi Tobbe en snabbis o sedan vidare till Christer.
Hade otroligt kul hos Christer faktist, fick med oss Martin o Laxen från Tobbe och jag vart riktigt på g direkt men en bra partymusik så det vart en lyckad förkväll iaf. Även fast de dog ganska snart när vi var på Lilla, inge bra drag här i Katrineholm på lördagar. =/
Och det gick inte att hitta efterfest heller så det var bara att knalla hemåt vid två-halvtre tiden.
Men här är lite bilder från förkröket.. =)



Och så gjorde vi en stor förändring på Shellsie som fick bli brunett. Otroligt söt blev hon i det, ser dessutom väldigt vuxen ut i det. =) Sen fick Lisa färga min utväxt o sätta om löshåret igår också, vart ganska sent som vanligt när vi håller på med mitt hår. Men efter en stunds sladdande med Håkan som fick skjutsa hem oss från Lisa så gjorde vi fruktsallad.
Det har blivit lite av Shellsies o min grej att göra fruktsallad. Jättemysigt! Så kollade vi även på Stephbrothers, inte så speciellt bra som jag hade hoppats på. =/ Och shellsie somna dessutom till den.

Måndag klar nudå, och Lilla uppkörningen avklarad så nu ör uppkörningen bokad. Skönt!
Men dessvärre vart planerna för idag krossade, så ingen fotosession imorn igen. =( Och åker inte till Nrkp förns på onsdag. Hade väl egentligen inte råd heller, men hade verkligen sett fram emot detta med Malin.
Jaja, en annan gång då helt enkelt, som på MondarBar kryssen t.ex, får hoppas att vi kan fotas tillsammans då iaf.

Hatar när planer blir ändrade såhär, speciellt när det är något jag sett fram emot. =(
Men sparar väl lite pengar på detta iaf. Har iaf en plåtning på fredag, skönt det. Har ju packat klart, en hel resväska med skor o kläder att plåta i så.. Dom måste ju användas. Får se till att boka in några till plåtningar, nu när man ändå är i sthlm =)
Väldigt deprimerande dock, att både Shellsie åkte hem och att plåtningen blev inställd. Hade jag veta det tidigare hade ju Shellsie kunnat stanna längre.

Snart onsdag o Club Aqua iaf, känns bra! =)
Bara att vänta på att morgondagen ska gå fort. Kanske åker till Nrkp redan imorn annars, får se!

TjingTjing!





HunnyBunny påväg..

Yeeeah!.. Torsdagen över också. Snart fredag, helt underbart! Då ska vi hämta min älsk Shellsie. Som jag har saknat henne! Vill aldrig att hon ska försvinna från min sida. <3
Och så vart de ju omplanering av hämtningen i Örebro eftersom Håkan skrev att han kanske inte kunde hämta henne i måndags o sedan inte svarat varken på hennes sms eller samtal, dålig stil! Så då var de bara att ringa runt, och till slut fick vi tag i Bennich, Tack o lov! Så en stor puss på kinden till han som ställer upp så mycket. @->--

Igår vart det iaf precis 7månader kvar till min 20års dag, känns ju fantastiskt! Längtar tills man är helt självständig, slippa känna sig beroende av någon.
Hade även min sista körlektion idag, som gick jättebra dessutom. Körläraren förstod inte vad hans gubbkollega snurrat om när han gav mig ig på lilla o bad mig ta en körlektion till (endast för att mjölka pengar) så nu kommer jag få uppkörningen inom 3veckor. ^^, Fan va najs! Snart har jag kortet i handen.

Imorn blir de utgång iaf. Så kanske de även blir bastning på dagen eller Sthlm om nu Anton ändrar i planeringen. ^^,
Har ju egentligen inte råd. Oh, dessa pengar som ska begränsa en.. =( Önskar så mycket att jag hade ett jobb. Vetefan hur jag ska lyckas gå runt nästa vecka, lär ju bli ett nödsamtal till föräldrarna om pengar i värsta fall.
Men vägrar avboka något, det är ju drömvecka för mig nästa vecka. =) Allt roligt på en o samma gång, kan ju inte bli bättre! Allt löser sig på något sätt.

Och så kommer syrran o hennes pojke på lördag, de ska bli väldigt intressant o se vad hon skaffat sig för någon ^^, och såklart bror o hans fru o lille Emil.
Så blir de kräftor dessutom, yummi! ^^, Som jag har längtat. Inte ofta man får äta kräftor inte, så de gäller att njuta medans stunden är där. =P




Snart fredag .. <3


Längtar..





Ja, då var tisdagen avklarad också. Har varit lite duktig idag iaf, har städat rummet. Får ju favoritbesök i helgen. Har dessvärre börjat krångla lite med det. Håkan som skulle hämta henne på fredag i Örebro skrev ett sms i måndags att han kanske inte kan hämta helt plötsligt och vägrar svara i telefonen så nu kanske hon måste sova kvar i Örebro o ta tåget på lördagsmorgonen hit istället. Faan! =( Vill verkligen ha hit henne på fredag, hoppas detta löser sig. Vill ha hit min hunnybunny!
Kan inte sluta sakna henne. Önskar jag hade henne vid min sida hela tiden, allt hade varit så mycket lättare då! Längtar tills vi bor ihop i nrkp som vi planerat. ^^,
Man har så mycket önskningar och förhoppningar om framtiden.
Jag vill ha framtiden nu.. Jag tänker inte gå hemma o vänta på att få ett jobb i denna stad för att kunna spara pengar. Jag måste ha det bra o kul medans jag lever. Så jag hoppas verkligen att jag lyckas fånga mig ett jobb när jag är i sthlm. Vore så bra! Jag som alltid trott att jag inte kommer flytta till sthlm på flera år, och så kanske det kan hända redan innan nyår. Hoppas verkligen! Och vore så kul att bo ihop med Joar såhär i början när man precis kommit hemifrån. Kommer ha så kul ihop.
Bättre att ta tag i "framtiden" nu =) Medans man fortfarande lever ^^,


Ah, mycket i huvudet nu. Känns som jag lyckats bryta den onda cirkeln iaf och kan se de mesta positivt igen.
Kan inte sluta längta till allt i helgen och nästa vecka. Ska få göra allt jag älskar inom en vecka. Kan ju inte bli bättre! =)
Träffa Shellsie, umgås med Malin, Bli fotad - med Malin, gå på Club Aqua o ha ängeltema med Malin, åka till sthlm och bo hos Joar, gå på Erotikmässan o kanske gå till den nyöppnade klubben Escape som ska spela bl.a Hardstyle, gå på MondayBar Black&White, träffa syrran, osvosv. Underbart! <3

I love the future!




I´ll will allways be by your side!
@->--

Pain



Ohh.. Så har man ont i magen, Igen!! Fattar inte, har haft ont i magen till o från nu i 2år. ='(
Måste nog kolla upp det nu. För nu undviker jag ändå mjölk och får ont i magen ändå. Fan, så måste man ta sig till sjukhus också, sån jävla väntetid. Hatar det verkligen.
Men lyckades ta mig runt djulö med Anton på promenixen trots att jag hade ont i magen, okej fick gå böjt o fick ta en paus o böja mig framåt o stå still en stund pga magen men annars gick de bra. Vart bara en kort promenix pga magen också så vi kollade på Down to earth istället.

Glömde berätta en sak om lördagen förresten, fotade med Ida då. Tog lite höstbilder, dom vart dock inte så bra tycker jag med tanke på motljus, digitalkamera osv. Men ah, vi hade kul iaf! ^^,
Här är lite bilder från dess..





Bilderna vart riktigt kassa som ni ser.. Och kollade precis lite närmare på dom och på kameran. Och så att kameran var inställd på 1MP Wattafuck!! xD haha, kan ju inte bli mer komiskt. Menmen, nu kan jag iaf kameran lite mer. Satt o knappa lite mer på den och hitta hur man ställer in ISOlampan osv.. Riktigt najs! ^^,
jaja, ska ju ha en riktig fotosession nästa vecka så får hoppas att dom bilderna blir bättre i kvalitén ^^, Hehe!
Jaja, som sagt vi hade riktigt kul iaf..

Idag har man iaf varit på enskilt möte på kursen, pratade lite om hur jag ska gå till väga när jag söker jobb i sthlm om två veckor osv. =)
Och knallade även iväg efter det och bokade lite körlektioner så man blir av med det, fick körlektion redan på torsdag. Najsnajs. Så nu jävlar ska jag fixa den där jävla lilla uppkörningen så jag kan göra den riktiga uppkörningen snart. Ska fan ha det där jävla körkortet alltså.. Nu har jag väntat tillräckligt länge!


Börjar förövrigt bli ganska trött på hur folk beter sig.
Varför ska man göra allt så komplicerat?
Ååh.. Jobbigt det ska vara. Vill bara ha allt klart nu, inga förvirringar o oklarheter.
Jaja, allt blir väl bättre med tiden antar jag.

Dags för Scrubs!
Tjing.

Blocking

Fan, är sjukt lättirriterad idag. Hatar det! Stör mig som fan på saker o ting, hoppas de går över tills imorn. =/
Men är väl inte bara jag som påverkar att jag är lättretad. Finns väl vissa irritationobjekt som får mig till detta humör. Och pikar fattar dom inte heller.

Aja, helgen har varit bra.
Var hos spåkvinnan igår, otroligt spännande. Fick ju lite o fundera på, men även endel svar. Kändes otroligt bra. Uppiggande och givande faktist. =)
Så mycket som stämde. Sa inget om mig själv och ändå fick hon reda på saker. Gillar det! =)
Nu kan man väl bara hoppas att allt blir som hon såg det. ^^, Vore ju inte dumt.

Och igårkväll vart de god mat med föräldrarna o deras vänner, alltid trevligt o prata med äldre.
Och sen vart de en nyttig promenix med Anton. Dom är otroligt bra har jag märkt, känner faktist lite skillnad på kroppen så bättre blir de. Härligt! Kommer nog nå mitt mål snart nog.
Sen vart de film, med morötter o dipp ;) inte dumt alls!

Nu känns iaf allt ganska bra, känns som jag har ganska bra koll på de mesta i mitt liv. Och så är det ju bara några dagar kvar tills jag har min älskade Shellsie här. Åhh, känns underbart att hon kommer. Hon gör mig alltid lika glad! ^^, <3
Och när hon åker hem så drar allt annat igång. Så det känns skönt att det kommer hända saker, och bara saker jag älskar o lever för också.. Kan inte bli bättre!
Ska bli skönt att komma bort.
Och verkligen bli skönt att få vara i stockholm ettag, o söka jobb. =) Det är lite av ljuset för mig nu, hoppas jag får ett jobb där uppe. Vore nog precis vad jag behöver.

Jaja, möte imorn på kursen, fast induviduellt. Måste försöka komma på vart jag vill ha praktik, det är en fot inne i det jag vill jobba med iaf. Men vore ju bäst då om jag fick vara på ett ställe jag vill fortsätta jobba i. Men praktik i sthlm är ju inte det bästa när man inte har extrajobb där ens så man har råd med mat osv. =/
Alltid något som stoppar en!

Tjing




@->--

Yeeyh! Den 24e kommer min Älskling Shellsie <3
Fyfan va härligt.. Saknar henne som tusan. Ska pussa så otroligt mycket på henne när hon kommer. ^^,
Och ett otroligt stort Tack o en puss på kinden till Hawkan som kan åka o hämta henne i Örebro efter Gais matchen. @->-- Otroligt snällt. Vi bjuder igen! ;D

Åhh, kan tiden gå fortare nudå så allt roligt kommer. Längtar så innerligt mycket nu.. Bara roliga saker på g! ^^,
Älskar att ha pirret i magen när man vet att något roligt är på g. Precis det pirret har jag i magen nu. Blir bara bättre o bättre.
Allt löser sig med vilja =)

Idag blir de promenix med Nellie först o främst, sedan afternoonte hos Andreas o Hanna, fast utan Andreas ^^, Ska bli trevligt, bara tjejer också.. =) Blir nog kul. Och gott om inte annat, dom har ju chokladsmak till te´t ;) Inte dumt!
Sen blir de promenix med Anton, härligt härligt. Inte lika roligt att gå ut o gå själv igår, iaf inte med en hund som ska stanna hela tiden, de ska ju vara tempo annars förbränner man ju inget.
Ska fan nå mitt mål med kroppen nu, så fort som möjligt också. Måste fixa pengar till gymet, har inte vågat fråga föräldrarna om pengar till de än. =/ Dåligt jag vet. Men ah.. De är ju som de är med dom! Vet ju vad jag kommer få för svar. Alltid lika jobbigt att höra det. 

Och så var de redan torsdag också. Går skitfort, vart som en liten chock igårkväll när jag insåg det. Men det är bra att det går fort, dessto fortare når jag allt de roliga som väntar.
Har dessvärre inga planer för helgen än. Oh vetefan vad jag vill göra heller dessutom.
Kan bli att jag åker till sthlm på lördag o festar, men annars blir de nog ganska lugnt skulle jag tro. Vill ju inte festa i Katrineholm. xD Det ger ju ingenting.

Jaja, dags o göra sig i ordning lite =)
Tjitjing!




Hopes



Usch.. Vet inte vad jag ska skriva längre. Känner mig helt tom!
Förstår inte hur man kan göra så fel utan att veta det själv?
Hatar att jag känner såhär.
Åh.. Jag behöver verkligen komma bort. Behöver ha kul o träffa en bra kille, var finns han?
Kärlek har en stor plats i allas liv. Och jag saknar den så mycket i mitt.. =(

Önskar jag var någon annan..
.



Är så jävla förvirrad.
Hur kan man döma någon så? Hur kan man gå från en person till en så hemsk?
Fan, förstår ingenting. Hatar att det ska vara såhär.
Hm.. Så mycket blandade känslor.
Känns lite bättre när man vet att han tror att man är någon man inte är iaf, har han fått en så dålig bild av mig så är det bara hans egna fel som inte vill lyssna o försöka förstå hur det egentligen ligger till. Mer kan jag inte göra..
Allt jag gör är fel så! Screw this..
Nu vet man ju iaf vad han egentligen var för kille..


Aja, kan väl bara bli bättre nu.
Fan, jag saknar min syster. Hade jag inte haft tid hos spåkvinnan på lördag hade jag nog åkt till henne redan imorn. Saknar mina vänner i sthlm, vill söka alla jobben jag vill ha där o jag vill nog träffa en person där.
En person som brytt sig otroligt mycket o blivit en annan människa dom senaste veckorna, blivit en person som .. som jag kan ha i mitt liv. Det betyder mycket =) Är glad för det.
Fan att saker ska dyka upp precis nu, som spåkvinnan, ok jag vill dit men fan nu vill jag bara bort. Behöver komma på andra tankar.

Ååh.. Nu kan det väl inte bli jobbigare o mer förvirrande i mitt liv? Eller?
Inget blir någonsin som jag vill eller tänkt.
Känner mig så jävla instängd, kvävd o bunden hela tiden o överallt.
Önskar det fanns någon som förstod, som man kunde prata med. Men tror inte den personen finns längre.
Har nog förlorat hoppet om det mesta nu.
Meeen.. Vet ju vad framtiden har att bjuda på så gäller bara att härda ut. ^^,
Synd bara att nuet är som det är, men jag lär mig av mina misstag o detta lär man ju inte göra om.
Fyfan vilken sits man är i nu, ne fyfan aldrig igen! =P
Jaja, har sjuuukt ont i magen nu så är väl dags o sova o hoppas på någon härlig överaskning imorn..


TjingTjing!


@->---
Förresten, för er som inte riktigt förstått saker o ting, håll fördomar o förutfattade meningar för er själva, ha ett öppet sinne o försök sätt er in i andras läge. Saker o ting är för det mesta inte som man tror, men gå på er magkänsla, lyssna på ditt förnuft o följ ditt hjärta. 

Going wrong



Yea I keep dreaming
That I have it all
Ooh I'm still craving
To have you by my side

I know our love is fading
But soon it will shine

And I can't see today
And I can't see tomorrow
You're burning out of my head
And in my brain it's going wrong

And I will live today
And I will live tomorrow
No matter what is said or done
Even if it's going wrong

Even if it's going wrong (2x)
You're burning out my head
Even if it's going wrong (2x)
You're burning out my head

I keep searching
But soon we will shine

And I can't see today
And I can't see tomorrow
You're burning out of my head
And in my brain it's going wrong

And I will live today
And I will live tomorrow
No matter what is said or done
Even if it's going wrong

Even if it's going wrong (2x)
You're burning out my head

And I can't see today
And I can't see tomorrow
You're burning out my head

Im waiting

Måndag igen då.. Att dom alltid ska komma tillbaka. Gillar varken måndagar eller söndagar, usch deprimerande dagar! ^^,
Eller ah, händer väl att dom också är bra ibland, men bara när man inte tänker på vad det är för dag egentligen.
Har iaf nästan gjort det som var planerat för denna dag, mötet är gjort, ska bara ringa Caliptus o berätta om lördagen också tänkte jag. =)

Och ja, det gick skitbra i lördags. Hade jättekul! Stod o sålde Froosh frukt smoothies o Froosh Lazy town. Det är alltså krossad frukt, inget tillsatt socker eller konserveringsmedel. Så det kunde jag lätt prata för eftersom jag själv dricker det, och brämhults. Fick otroligt mycket sålt. Det här kan jag verkligen fortsätta med! =)
Och på kvällen vart det utgång då. Fick skippa utgången i fredags, kände att jag ville vara pigg o fräsh på lördagen. Så det vart att äta lite god kycklingpastasallad med Anton o sedan vidare till Christer.
Så vi vart några stycken som satt o körde Wii, guitarr hero o rayman raving rabbits. Skiiitkul! Inget får mig på bättre humör på förfester än Rayman. Grymt! Det rekomenderar jag absolut till alla förfester. ;)
Menmen, kvällen vart otroligt lyckad iaf. Trodde jag aldrig eftersom det både var i Katrineholm o på en lördag, båda två brukar vara ganska döda ^^,
Men onykter vart man iaf o söndagen tillbringade jag mest i sängen xD hehe! Jaja, det var väl bara att stå ut, händer inte ofta att man festar o heller inte att man har så kul.

Kan inte sluta hoppas på att tiden ska gå fortare. Vill ha halloweenvecka, nu! =)
Längtar så otroligt mycket. Har bokat in både att åka till Malin, shoppa med henne på stan i Linköping, åka till Valdemarsvik på plåtning som nu är bokad för henne o mig ihop ;D fan va kul!
Och sedan Aqua på onsdagen, då vi ska vara svart o vit ängel. Sedan hem o packa om lite o vidare till sthlm på Erotikmässan o Mondaybarfesten. Helt underbar vecka! Blir mycket resande o olika folk, me like!
Hoppas Malin kan hänga med på allt bara, vore ännu roligare om det blev så!

Och bara tanken på Halloween gör mig sådär barnsligt glad. Har alltid älskat Halloween. Denna kusliga miljö, pumpor, ljus, kostymer, kyrkogårdar, halloweenspex, halloweenfester osv.. Egentligen skulle man väl vara i USA på halloween, det är ju lite större där. ^^, Menmen! Hoppas Halloween i år blir grymt. Annars blir jag väldigt besviken o ledsen, vet jag sen tidigare. Så iår ska jag göra det bästa av det. =D

Oh.. Saknar romantiken! Inge vidare att vara singel. Jag vill ha stödet o tryggheten hos en kille man kan anförtro sig till, som kommer med överasknngar o en underbar humor.. Aw! ^^,
Känns så tomt. Även om man försöker vänja sig vid att vara singel så är det ändå tufft utan någon som får en att le bara av att få honom i tankarna. =/
Nu har man bara musiken, drömmarna, längtan till alla fester osv. Så det är väl de man får hålla sig uppe med. =)

jaja! dags för en promenix bland att fallna löv o gula o röda träd. =)



Just have patience =)




Yeeyh! Gissa vem som fått jobb? ;D
Fyfan va skönt det känns. Även säljare som jag vill bli. Känns så sjukt bra nu! =)
Och har inte ens fått den där lilla känslan i magen att allt kommer bli knas. Tror verkligen det här kommer bli skitbra, känner verkligen att det är säljare jag vill bli, så det här är perfekta jobbet för att få in en fot o få erfarenhet.
Så imorn ska man vara demonstratör för Froosh frukt juice o prata o försöka sälja. Perfekt! Kommer nog ha riktigt kul. Kom gärna förbi o köp lite av mig. Ica Supermarket i Vingåker imorn. =)
Hoppas jag får fler uppdrag efter detta, för jag har en känsla för att det här ska gå bra!

Nu saknas bara körkortet sen känns det fan helt underbart alltså.
Stör mig fortfarande på vad gubben sa igår o hur mycket dom vill mjölka en på pengar. Menmen, bara att bita ihop o gå ner på prata med dom! För skitsakerna han nämnde är det ju bara att träna på hemma.

Happ, och jag som hade utgångsplaner för kvällen. Men hänger nog med ettag iaf! Kan ju inte vara hon som är den liksom. Så lite social måste man ju vara ^^, Så blir väl att dricka lite med Anton o Christer o äta lite med Laxen o Josefine o sedan hem o sova antar jag. Vill vara pigg o fräsh imorn! Jobbet är nog absolut prio nummer 1 nu.
Och imorn kommer även Malin också. Härligt! Tror inte hon kommer gilla Katrineholm, men vi får göra det bästa av situationen. Hon o jag kommer nog alltid lyckas ha kul ihop. Och fan, det blir bara mer o mer planer vi har ihop nu alltså. Underbart! Kommer bli några riktigt lyckade fester framöver. ;D
Hon har lyckats fixa plåtning på nästa kryss, jag har fixat plåtning i Valdemarsvik o hon har fått in mig som bilbrud på Elmia -09 ;) Så blir det även lite värdinnejobb o kanske något gogodansjobb också om jag har tur. Fan va skönt det känns att äntligen hittat en tjej som är som mig själv! =D Vi har så mycket gemensamt. Aldrig varit med om det förut!
Åh.. Fan känner mig så otroligt glad nu, hög musik i rummet, basen dånar och dom otroligt sköna melodigångarna kryper genom kroppen på mig. Sån otroligt underbar känsla, älskar när man får lite med vind! Behöver verkligen det nu, nu får det vara slut på den dåliga perioden. Är så sjukt trött på den! Jag ska fan nå mina mål. Jag ör 19år, det är nu livet börjar. Gäller bara att hålla styrkan uppe, bita ihop o satsa! Jag ska aldrig ge upp om mina drömmar. =D

Känns även otroligt skönt att det var just dom som ringde mig också. Har sökt så många jobb och endel som jag egentligen inte vill ha när jag tänkt på det efteråt! Och nu kan jag även printa det här till mina föräldrar, dom som aldrig trodde jag skulle få jobb "jobben kommer inte till dig, ring, ring, ring, ring" Jodå, att vänta lite emellanåt går bra det med! Med all denna jobbsökarstress så har jag heller inte mått bra. O när man inte mår bra så ska man inte ringa runt, för då hörs det på ens humör, tongång, hur man pratar osv o det ger inget jobb ändå.
Bättre att vänta tills man är på det där "spralliga" o glada humöret då man verkligen vill ringa o satsa på jobb. Då känns det mycket bättre och det märker dom! =)
Är glad att jag, Suzzi är tillbaka. Den starka, glada, spralliga o positiva Suzzi. Hon är tillbaka sakta men säkert. ^^,

Allt detta med kärlek lägger jag på hyllan nu. Jag måste först o främst satsa på att jag själv kan göra mig glad, satsa på att vara självständig o hitta tillbaka till mig igen. Utan sin egna styrka kan man låta sig tryckas ner hur mycket som helst. Vill aldrig mer vara med om det!
Snart kommer mina gränser tillbaka och då kommer nog även den rätte killen för mig fram också. =)
Så bara att ta en dag i taget och satsa på att lyckas nu. Jag har många mål och drivkraften för att lyckas!



Jag ska sikta på att få allt jag vill ha! ;D


Så mycket motvind..

Ännu en dag som passerat i minst 200.
Hade iaf lillauppkörningen idag (för er som inte har sånt i era städer så är det ett test till riktiga uppkörning, så dom vet att man kan allt). Det gick verkligen skitbra tycker jag! Jag var otroligt nöjd med min insats. Men gubben bredvid klagade på 3 småsaker bara för att mjölka mig på pengar, så nu måste jag ta en skitlektion till o sedan göra lilla igen för att sedan få göra riktiga uppkörning?! Helt sjukt.. Och så är även lektionen jag fick boka den 30e så det kommer dröja evigheter tills jag får mitt körkort. Och då är jag ändå klar nu! Hur kan körskolor få göra såhär? Jag har hållt på med mitt körkort i 2år nu. Okej jag la det på hyllan efter att jag fick sjukt dåligt självförtroende när det gällde körningen pga körlärarens komentar en gång. Men nu har jag ändå legat i i 1år.
Så till er i Katrineholm där ute, välj inte S-E trafikskola.
Usch, visste ju att dom skulle göra såhär. Men det gick ju så bra! Är verkligen nöjd! Och det dom säger på lilla borde inte det vara ett tips att träna på tills riktiga uppkörningen, inget test!? Förstår inte hur dom kan få ha en sån makt över en o ens pengar. =(

Aja, efter trafikskolan så tog jag mig en tur på stan. Knallade in på djuraffären Gnageriet här i stan som ska stänga igen. Dom sålde ut allt för 50% så då var det klart man passade på att köpa en värmematta till mina små ormar.
Så det vart jag riktigt glad över. Gjorde även rent, bytte vatten o flytta om lite så det ser lite frächare ut, eftersom dom har en tendens att grisa ner ^^,
Så det kändes riktigt bra att göra det bra åt dom! =) Hoppas bara jag får tag i någon som kan sälja lite levande möss/små råttor åt mig så dom får det ännu bättre. =)  Men det är bara att rota runt lite på repti.net så finner jag väl vad jag letar efter till slut.

Aja, kurs imorn igen. Ska väl inte göra något spec! Eller ah, jag skulle väl skrivit lite frågor o vad det nu mer var, men det har jag helt glömt. Som vanligt! Så får helt enkelt ta med mig block imorn o skriva kom ihåg lista. Fan, mitt minne sviker mig konstant! Har varit såhär sen 2år tillbaka nu! =O Kusligt.
Så ska man väl kanske ut med Anton osv också, förhoppningsvis kommer kanske Malin också. Det vore skoj! Men är otroligt deprimerad av allt som hänt med honom. Det är verkligen en klump i magen. Verkar inte som han vill ha det som förr igen heller. Känns som han bara vill dra ut på det! Har verkligen försökt lösa det sen det började, men allt blir bara fel. Antar att han inte vill, att han inte är "han" längre! Känns skitjobbigt. Blir ledsen bara av att tänka på det. Från att göra mig så lycklig o vara så bra till det här?! =(
Hade han velat lösa allt o ha allt som förr igen så hade det varit så nästan på en gång. Och då hade jag åkt dit imorn! Men nu blir inget som planerat. Och jag hatar verkligen det! För jag hade verkligen längtat o hoppats på en rolig helg.
Vet inte vad jag ska känna längre.
Känner mig helt förvirrad, hur kan allt vända så fort?
Men som Anton sa, hade han gillat mig så hade han aldrig betett sig såhär. Så jag får väl gå på det! Trött på att killar ska vara såhär bara. Så mysko beteende, varför inte bara säga vad dom tänker, känner o tycker rakt ut? Istället för ett underligt beteende som får en så osäker o frågande, o illa till mods!
För just sånt här beteende trycker verkligen ner mig. Orkar inte med sånt här mer..

Jaja, hoppas på en bra helg iaf. Hoppas Malin kommer, skönt att prata med henne! =) Oh, vill bara ha alla festerna nu så man har något roligt att tänka på. Ska bli skönt att bara släppa loss.

Oh.. Vill bara glömma allt och gå vidare som allt är nu. Bara släppa taget om allt tänkande o bara ha kul.


Så mycket i huvudet men så lite som går att få ut.
Hur kan en kille påverka en så mycket?..
Olöslig fråga antar jag.
Önskar jag kunde vara den som kunde säga "hejdå" jättelätt. Men det är jag inte! Jag vill prata o lösa problemet. ett problem som för det mesta sitter hos den andra personen och som dom vill hålla för sig själva o bara säga hejdå. Säkert ingen som förstår mig nu. Men det kan jag säga att det förstår inte jag heller! Förstår inte varför jag ska vara den personen. Många säger att det är jättebra att jag är så. För jag vill ha allt framme på bordet, jag hatar gåtor o konstiga beteenden, jag vill att personen säger allt till mig direkt, speciellt människor som är speciella för mig o betyder mycket.

Men man kan inte hoppas mer än att det blir bättre snart..


Autumn




"I´m your friend!"
"You? You don´t counts like a friend anymore, because if you were my friend you would know what Im going thrue right now. And you don´t know a shit about that!"

.. det stämmer nog!
Jobbigt att behöva inse sånt, men så är det ju. Dom som är ens riktigt vänner ska finnas vid ens sida i alla lägen! Och det är i såna här lägen man behöver dom som mest.
Är glad för dom jag har vid min sida nu! =) Betyder så otroligt mycket. Tack! @->--

Men jag hatar läget med det mesta nu!
Speciellt med en viss person. Tystnad säger ganska mycket! Sjukt jobbigt att ha det såhär.
Men antar att det bara är att försöka gå vidare, än en gång och försöka tänka positivt. Jag har ju gjort vad jag kan nu..
Det är jävligt svårt att vara positiv i såna här lägen.



Fan.. jag vill ha det som i drömmen! Jag vill ha romantiken o den perfekta kärleken.
När kommer det hända mig?
Det är kanske inte dags för mig att hitta kärleken än, att hitta min själsfrände som "totally gets me" ^^,
Men man ska aldrig leta efter kärleken, den kommer till en, eller?
Så svårt att hitta någon som tänker som mig o förstår mig. Är jag verkligen så annorlunda?
Eller har jag bara för mycket krav?
Det är väl inte för mycket krav att känna att den man ska kunna lita på till 100% ska även tänka som en själv?


Onsdag, 8oktober nu och höst.
En otroligt mysig period på året. Träden i alén ändrar färg och löven ligger som en tjock matta över vägen. Kvällarna blir mörkare o dimman lägger sig som en magisk atmosfär. Jättevackert!
Älskar dessa långa kvällspromenader på hösten.















I just miss you, so much!
How am I supposed to open my heart when it everythime gets broken?



I miss it! <3

Gäsp!..
Nej tyvärr inte. Har verkligen vänt på dygnet alltså ^^, Badgirl!
Inte bra det här alltså. menmen. Ligger o lyssnar på pink - so what. Blir så glad av den! Helt sjukt. Jag vill bara ställa mig o rocka loss när jag hör den. ^^,

Saknar alla min nära i mitt liv!
*Saknar min syster, vi har alltid något att prata om. Vi kan prata om vad som helst. Funderar på att åka till henne i helgen. Behöver prata av mig och hitta på något roligt. <3
*Saknar Shellsie, min bästa kompis i Götet. Du får mig att skratta så lätt och du ger mig ljus i dom mörkaste tiderna. Längtar tills du är 18 och vi drar ut på roadtrip ihop. <3
*Saknar Laxen, bästa gamla klasskompisen. Han var personen jag klev upp ur sängen för varje skoldag. Han förstår mig verkligen! Räcker med att kolla varandra i ögonen så förstår vi varandra, älskar det! Jag är verkligen mitt bästa spralliga jag med dig! <3
*Saknar Malin, tjejen jag nyligen lärt känna! Så mycket gemensamt och förstår varandra så lätt. Ser fram emot alla planer vi har framöver ihop. Längtar verkligen! Och Ibiza ihop också förhoppningsvis, Hell yeah!
*Saknar allt som gör mig lycklig! Och mitt gamla jag.. Men med blickarna framåt så tror jag allt blir bra igen.

Mamma frågade mig tidigare idag något som jag aldrig trodde skulle komma ur hennes mun ^^, Hon undra om jag vill gå till en tarotkvinna, sån där som, spår ens framtid med kort! Och det vill jag ju absolut.. Asballt ju! Hoppas verkligen på lyckan framöver.
Men kändes verkligen positivt på kursen imorse, tror det är det som förgyllt min dag idag. Vi satt o prata om hur vi är som personer, förklarade vad olika ord betyder. Och jag kom underfun med att jag är faktist en väldigt bra person.
Har bara låtit många trycka ner mig så mycket så har glömt bort allt som är bra med mig.
Kändes väldigt bra att komma på dom bra sidorna iaf. Låter kanske väldigt dumt! Jag vet..
Men jag är väldigt enkel att göra glad o ledsen just nu. Eller ah, glad är väl alltid lätt när det gäller mig. ^^,  Ska verkligen satsa på att göra mig glad framöver. ^^,

Eh! Allt kommer bli bra till slut! (K)


I want to know you, better than I know myself! <3
I wish..





Better in time?

Najs, då var det snart onsdag då!
Fan närmar sig bara torsdag mer o mer. Är grymt nervös =O Måste ut o köra liten med min bror imorn tror jag. Men ah, nervositeten går nog inte bort för det ^^,

Och så ringde man på gogodansjobbet som syrran läst om såklart. Och så var det på en herrclub som tydligen ska öppna i sthlm. Så dom använde förmodligen bara "gogodansare" som ett finare ord för strippa. Så dit lär jag inte gå! Så jävla synd! Hade varit så kul om jag äntligen hittat ett riktigt gogodansjobb. Stå o dansa till elektroniskmusik flera kvällar i veckan. Perfekt ju! Menmen.. Sån tur har man ju aldrig =(

Oh, trött man blir på att man ska försöka klättra sig uppåt än en gång. Hatar att bli nertryckt i deprissionen! Menmen, blir väl en fotosession i helgen förhoppningsvis. Lite heta höstbilder är ju aldrig fel ;)
Har nog lyckats boka upp alla kommande helger nu tror jag. Känns underbart!
Så har man lärt känna Malin riktigt bra nu också, har otroligt mycket gemensamt och kommer ha sjukt kul ihop framöver! Det är väldigt uppiggande. =)

Men längtar nog mest till Halloween veckan. Fullt upp! Me love.. <3

--
Ååh, fan vad jag försöker blocka alla dessa jobbiga tankar ute!
Blir tokig hur man kan gå från att vara så härlig o bra till att vara en människa man aldrig ens skulle säga ett ord till!
Och det blir ju inte bättre heller.. Önskar han inte var såhär!
Men det kommer väl bättre tider.
Men saknaden är stor! Tyvärr..

--<-@
Är tacksam för alla vackra o glada uppmuntrande ord jag fått av alla er vänner o övriga där ute iaf! Betyder så mycket att ni ger mig ett leende, det lilla leendet gör mig lite starkare för varje gång! :$



I can't breath here any more...
It's been like that for a while
Everything seems strange to me
I feel like a newborn child
And I know I don't belong down here
I guess it always be the same
I wish I wouldn't have to fear...

Under the water, under the water
Oh, you left me drowning
Under the water, under the water
Oh, you left me drowning

And I know I don't belong down here
I guess it always be the same
I wish I wouldn't have to fear...

Oh yeah!


Hate/Love, its so close!



Känner mig så dum!
Hur kunde jag tro att någon skulle gilla mig och inte svika mig?
Önskar jag kunde vara lika känslokall. Fan önskar man kunde ta något så man slapp detta lidande. När man inte kunde tro att det kunde bli sämre så känner mig sig totalt jävla lurad.
Känner både hat o kärlek på samma gång.
Fyfan va elak, det man minst tror om en människa visar det sig sedan vara fyfan va dum jag känner mig.
Och alla dessa missförstånd, antar att man bara vill missförstå mig, bara för att jävlas så man kan hata mig o tro att jag är personen jag inte är. fyfan vad jag hatar det här!

Längtar tills personen jag trodde han var dyker upp!

Usch, så jävla trött på det här. Så jävla trött på att bli sårad, när ska jag lära mig?
Killar kan dra åt helvete, allihop. Dom är likadana allihop!
Ska aldrig mer låta mig luras. Skiter fan i kräken nu.
Och jag ska aldrig mer öppna mig, för det är ju garanterat ett misstag.

Dessa svidande tårar ska aldrig mer rinna ner för min kind igen!

När man väl förklarar sig, om hur jobbigt man har det nu o berättar varför man känner sig jobbig så tror man att personen man trodde man fått ganska bra grepp om ska förstå o rycka upp en, för man vet hur man själv skulle göra! Så får man det motsatta beteendet man inte väntat sig av den personen. Man ser en människa man inte trodde fanns där. Personen som inte förstår en alls, börjar tjafsa o verkligen trycker ner en o tar en för det man inte är pga han inte förstår en!
Är det verkligen skit jag ska få ta?
Vad fan är det som händer i mitt liv egentligen, är jag satt på ständig otur?
Allt blev så jävla fel. Är inte redo för sånt här..


Nu ska det fan bli ändring på mig!
Jag vet ju vem jag är egentligen, hur fan kunde det bli såhär i mitt liv? Och hur fan kunde jag låta mig tryckas ner så jävla mycket av alla dessa killar i mitt liv.
Inga fler killar som beteer sig såhär konstigt, som hindrar mina drömmer, som dömmer mig, som inte litar på mig, som missuppfattar mig, som är otrogna, som ljuger, som flörtar runt, som vill ändra på mig, som är otroligt utseendefixerade.
Jag vill inte ha något med såna svin, konstiga typer o göra! Så vafan dras dom till mig för?

Jag vet vad jag vill ha!..
Synd bara att han var såhär. Kan fortfarande inte förstå hur man kan göra såhär?
Hur man kan vara en person och sedan bli en helt annan?
Hatar sånt, och då menar jag verkligen att jag Hatar sånt. Har varit med om det för många ggr i mitt liv.  Nu får det vara slut på sånt också!


Tjitjing!

Useless

Jag ger upp!..
Jag orkar inte det här längre. Allt känns så svart o hopplöst.
Allt jag gör är fel. Så jag är ju värdelös! Hur fan ska jag göra med allt?

Finns det något som är bra i mitt liv nu? Näe..
Screw everything.

Vafan blir det såhär för?
Finns det ingen där ute som förstår mig? =(
Jag saknar dig Shellsie! <3 Önskar jag hade pengarna att åka till Götet för.. Men så mycket som inte går att göra något åt pga dessa pengar som inte finns. Så sjukt less på det!
Måste verkligen bli ändring på allt. Måste ha jobb, nu! Jag vill flytta, vill bort från allt.

Jag vill ha en ny början!

Hoppas morgondagen blir bättre än den här.
Blir nog en lång promenad bort till skogen o sätta sig o tänka, har så mycket i huvudet nu. Klarar inte av fler motgångar. Måste göra något!
Önskar jag hade någon att prata med..

Fan och som plus på allt så har man skitont i nacken o axeln också, faaan! Vad har jag nu gjort? Jag vill ha massage.. ^^,

Aja, för att försöka se allt positivt så har jag ändå en perfekt Halloweenvecka att se fram emot. Club Aqua på onsdagen, Erotikmässan på fredagen o Monday Bar på lördagen.. =D yeeyh! Ska bli grymt kul. Hoppas syrran o Malin kan följa med på båda festerna. =)
Älskar verkligen Halloween. Så kuslig miljö då, och det gillar ju jag. Synd att man inte är hemma på allhelgonakvällen bara, vill ju vara på kyrkogården då. Min lilla tradition ju ^^, Menmen! Får lösa det på något sett..

--
Men tillbaka till verkligheten, ett bra tag kvar till dom roliga sakerna!
Men min verklighet vart så mycket värre nu den här dagen. Hatar det! Trodde verkligen inte det skulle bli såhär. Hur kunde det bli så fel?
Fan jag vill bara försvinna. Allt jag gör, tänker o tycker är fel! Önskar jag inte fanns..
Ingen livslust kvar alls.

Perfect?

Fan.. Dagen som varit så bra..! ='(
Hatar verkligen att det ska vara såhär. Önskar att jag inte var jag!
Känner mig så svag o värdelös. Borde inte göra såhär!

Var så lycklig och glad igår o idag.
Dansade och kände musiken ut i ådrorna. Känslan jag får är så underbar!
Och shoppade även idag med Robin, vi hade verkligen jättekul. Hittade så mycket snygga kläder och var bara tvungen att köpa allting, men ångrar att jag inte köpte ett par plagg till jag vart kär i.
Och kvällen, helt perfekt lördagskväll med en dusch efter en hektisk dag, vindruvor, morötter, dipp o brämhults, och såklart bra sällskap på datorn.
Men så avslutas allt såhär. Varför? =( Känner mig så dum..
Hatar att jag känner som jag gör.

You make me feel so good..

Yeeyh! Fyfan vad glad jag är idag.. =) Känns underbart!
Hardstylen på högsta volym, ensam hemma, skuttar runt i underkläder o fixar med håret. Och vet vad som väntar inför kvällen. Som jag har längtat! ^^,
Och shit vad skönt det ska bli att åka iväg till nrkp o lkpg. Längesen nu! Aa, fan nu känns det bra alltså. Hoppas det håller i sig, iaf kvällen ut! ;D
Men shit vad stressad jag är. Var bara tvungen att få det nerskrivet att jag var glad. Yeeyh!

Imorn blir de att shoppa i nrkp, underbart! och sedan hem o festa lite för sig själv och förhoppningsvis prata med mitt lyckopiller Mattias =)

Ujuj, en timme på mig nu!


Partay! ^^,


TjingTjing!



Soon its friday..

Åhh.. Kan inte säga mer än, häärligt!
Precis gått långpromenix med Anton o sedan ätit sig mätt o duschat o nu ligger jag inbäddad i täcket o kollar på AFV. Najs!
Det förtjänar jag efter denna dag ^^,
Gick upp kl sex imorse för att inventera på Åhléns. Gick jättebra! Känns bra att ha tjänat lite pengar iaf, vart ju inte speciellt mycket eftersom vi vart klara 4h tidigare än väntat. Menmen! Fick denna dag att gå ganska fort iaf.

Imorrn, fredag, så är det iaf mötet först o sedan iväg till nrkp. Ska nog shoppa lite då! Behöver ju verkligen nya kläder så.. Sedan åker jag vidare till Linköping. Yeyh! Ska bli så kul.. som jag har längtat! ^^,
Mm. så ska man festa lite för sig själv på lördag med vindruvor, brämhultsjuice, morötter o dipp ^^, Inte dumt alls!

Och igår hade man körlektion också, pga min osäkerhet så ville jag ha en till! Så dom ringde vid 15.25 och sa att dom fått återbud o undra om jag kunde köra vid 15.30, och det kunde ju jag så lite som jag hade o göra förutom att storstäda rummet då! =P
Men det gick ju finfint att köra.. Fick lära mig att parkera också, känns ju tryggt att man inte är så säker på det när man har lillauppkörningen på g. xD Men det ska nog gå riktigt bra! Hoppas jag iaf. Sitter o försöker intala mig det som ni kanske märker, är otroligt nojjig o nervös inför det där.

Oh, fuck nu vart man lite depp igen. =s
Jaja, ignorera!

Tjingtjing!

RSS 2.0