I <3 Fotosessions



Var ute och fotade med Hanna igår. Älskar att ha henne bakom kameran, man blir aldrig besviken. Vi jobbar så bra ihop. Ser fram emot många fler sessioner ihop.
Här har ni ett exemplar av bilderna som gick i bikinins väg bl.a. Obs! Oretucherad!

Vad tycks? :)
(Inte fotat på en halvår nu så det är väl dags att ta sig i kragen o träna upp sig lite så man kan köra på igen ;) )





5 Dagar kvar!



Yeeyh, då var det snart dags igen. MondayBar Summer Cruise :D
Känner som det kommer bli min första lilla semester för iår. Kommer bli underbart. Har dock inte bestämt outfit än, men det blir en glad överraskning. Har ju ett antal nya outfits nu så får se vad det blir ^^, Men blir dessvärre inget tema den här gången heller.. Så synd! :( Kommer alltid på det lite för sent så man inte hinner köpa något. Menmen! :)'

Ska iaf bli underbart att träffa alla igen. Saknar allihop otroligt mycket. Dessa fester blir som en liten sammankomst med alla man känner för att fira med dans till skön musik ^^,  Fantastiskt!

Snart ses vi igen mina Babes!

 <3


<3


<3


<3





Erbjudande!

Hello kära läsare!
Nu har jag äntligen ett grymt erbjudande till er.

Jag har själv nämligen bytt abonnemang nu efter att mina mobilbehov ökat. Så nu vill jag bli av med mitt.
Så för 99kr/mån får ni en helt ny mobil (såklart i en obruten förpackning och med garanti) och dessutom så får du använda hela beloppet (Eller ni kanske vill ha 3000fria sms, till alla operatörer?) Operatören är såklart Sveriges bästa när det gäller 3g nät, nämligen 3. Bindningstiden är återstående 21månader, men om du förlänger när det är 6mån kvar så får du en ny mobil. Perfekt, ellerhur? :D
Såklart så kan jag lösa så du får behålla ditt nummer istället för mitt :)

Mobilen är en Sony Eriksson c510 svart:

3,2 mp cybershot kamera med blixt.
Youtube o Facebook integrerad.
Mediaspelare för musik, hörlurar ingår såklart.




Hem ljuva hem..

Hemma i frid o fröjd, på en onsdag. Känns lite konstigt måste jag säga. Är van vid att vara ute o fara numera.
Men i fredags fick jag otroligt ont i njurarna, fick bort smärtan över lördagen med en ipren, men sedan kom det tillbaka värre än någonsin på söndagen, lagom till att jag skulle sitta på ett tåg i 4 timmar från Helsingborg till Vänersborg. Med 2 byten dessutom. Det var riktigt skönt kan jag meddela ;) 

Söndagen var som en evig stressdag den med eftersom mitt tåg gick 16.25. Men jag kom iaf med tåget. Och efter en någelunda check på biljetten så märkte jag något underligt..

 



.. Ser ni misstaget min coach hade gjort?
Jo, biljetten var såklart bokad en dag försent. Så det var bara att hoppas på att tågtiderna stämde för den här dagen också och hålla tummarna för att inte bli avkastad från tåget eftersom biljetten egentligen var ogiltig.
Tack o lov var kontrollanterna snälla o lät det gå ändå! :)

När jag äntligen var i Vänersborg så kunde jag knappt röra mig dock med tanke på smärtan jag verkligen värkte i ryggen, tack o lov kom Calle som jag skulle dela rum med en timme senare o pysslade om mig o ringde sjukrådgivningen.

Så på måndagen sjukskrev jag mig och besökte akutvården i Vänersborg. Där gick det otroligt snabbt :) Helt chockad! Trodde jag skulle sitta där hela dagen.
Gick iaf därifrån med beskedet att jag har en hög dos av infektion i kroppen o njurarna, så nu ska jag knapra antibiotika 6ggr om dagen, plus smärtstillande, i 6dagar. Göttans!
Får hoppas det hjälper, har tuggat piller i 2dagar nu o känner fortfarande av smärtan så jag hoppas den släpper snart nog.

Fick dessvärre beskedet att nedskärning har börjat göras nu och jag kommer bara jobba en vecka till. Känns inte sådär jättekul då jag älskar mitt team. Kommer sakna dom så otroligt mycket! :(
Som tur är har jag iaf en vecka kvar så man kan skapa mycket minnen på dessa få dagar. Har iaf haft en grymt rolig tid på 3 med dessa härliga människor så det kommer jag bära med mig.
Kommer såklart slänga upp massa 3-Bilder snart. Har en hel del från denna grymma tid. :D

Nu ska jag ut i solen o glassa o ta lite bilder o skicka till dom andra i teamet som står ute på gatan i Uddevalla o sliter. Mohaha! ;)

 

Tjing!

 

 

 

 

 

 

 

 



Helsingborgs Q-Base

I helgen var jag iaf kvar i Helsingborg för att umgås lite med Andreas, som jag annars bara fester med på alla Hardstyle-event. Men vart inte så mycket umgås den här gången heller direkt.
På fredagskvällen satt jag ensam vid datorn på hotellet o väntade i 2timmar ungefär på att han skulle sluta jobbet. Sen gick vi ut i Helsingborg på kvällen. Otroligt vacker stad o underbart uteliv. :)









Lördagen bestod endast av stress kändes det som. Andreas hade även besök av två tjejkompisar från Värnamo så vi sov 4 i en dubbelsäng, trång o skönt! Vaknade vid halv ett för att sedan försöka planera dagen på bästa sett eftersom vi skulle vara på festen vid tre.
Festen på lördagen var Andreas vän, Klacken som arrangerat för att han fyllde år och dessutom skulle flytta till Kina i ett halvår.
Dagen vart tillslut lugn och kvällen var kommen. Riktigt grymt arrangerat var det iaf. Det var en stor trall upplagd i ett ridhus som var dansgolvet, stor ställning för ljuset, och grymma högtalare o djbord. Så det var bara att stampa gärnet till musiken som flödade - house, dance, trance, hardstyle, hardcore. Göttans!

Kvällen bjöd även på riktigt god mat och fyrverkerier :)
Och med temat kamouflage. Dessvärre fick ju inte jag reda på denna fest förns på måndagen då Andreas kom ner o sa Hej till mig på stan eftersom jag jobbade där den veckan. Så jag fick ta en svart klänning jag hade med mig :) o låna muffar såklart. hihi!


























.. Skoj kväll, vart inte jättefull och inte heller bakis. ;) Goodshit!






Hold tight



Jag saknar dig!
<3




Evigt farande

Då var man på äventyr igen.
Den här veckan har man jobbat i Helsingborg. Riktigt underbar stad! Älskar den verkligen.
Har bl.a haft myskväll med plaskande i poolen, bastu o film, poolparty, lunchbuffé på Danmarksbåt, långpromenix igenom staden med Rikard, druckit drinkar i solen på båten till Danmark o dessutom ätit på Italiensk restaurang i Danmark o kollat på Liveband från USA.
Riktigt skoj! :) Slänger upp bilder senare. Sitter nämligen i lobbyn på hotellet jag bott på i veckan. Blir kvar här i helgen också. Ska ju såklart ta vara på den här vistelsen o umgås med Andreas. Så ikväll blir de en drink på uteservering vid vattnet o imorn lite hardstylefest. Inte mig emot! ;)

Vilket underbart jobb man har egentligen. Träffar så mycket blandat folk hela dagarna o på kvällarna umgås man med härliga folket i teamet o hittar på massa olika skoj äventyr i städerna man åker omkring till. Kan man ha ett bättre jobb?
Dom som säger att man ska skämmas för sitt jobb pratar om sig själv, för mitt jobb är helt sjukt bra!



Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen av bloggen. Har sällan tid att sitta vid en dator (mer än att regga kontrakt) så har inte blivit mycket skrivande. Så har tänkt som så att dom som vill upprätt hålla kontakten med mig närmare o veta vad som händer i mitt liv får helt enkelt ringa istället :)
Skriver ju som sagt inte allt här..

Och för er som känner att ni har dåligt abonnemang eller mobil nu o vill ha det så mycket bättre så får ni ta er i kragen nu och höra av er, för kommer inte jobba med detta så jättelänge till!



Kan även meddela att jag kom 3a i tävlingen. Så tack till alla som röstade. Nu ska jag köpa nya skor <3

Sänder även ut en hälsning till mina närmsta, Saknar er så otroligt mycket. Ni anar inte hur ofta ni är i mina tankar o vilket leende ni ger mig. Önskar vi hade bättre kontakt o att vi ses snart nog. Ni vet vilka ni är! <3


Tjing!




RSS 2.0