Vad gör man?



Känns som livet numera är en evig väntsal!
Kommer man någonsin få livet som man vill ha det?

Tiden springer ifrån en och dessto mer hjälplös blir man.
Dras mellan jobb man egentligen inte vill ha för att få lite pengar som ändå inte kommer räcka till något.
Tror att man har vänner som tar emot en, men som låter en falla.
Drömmer om livet man aldrig kommer få.
Förhoppningar om förbättring som krossas varje dag.

Är det någon mening med något?
Allt slutar ändå i olycka..


Saknar, Väntar, Längtar!














Borta!

Så trött på vänner som ens kallar sig det. Var finns dom när man behöver dom? Ska det bara vara kontakt från ena hållet? Ne.. Är så trött på detta. Finns verkligen inget som ens binder mig kvar till Sverige längre. Funderar starkt på att flytta till thailand i höst, eller kanske något annat härligt land. Vill bara komma bort! Tack o lov så har man en kille som känner likadant! Nu flyger vi.. Långt bort till vår fantasivärld!

Västerås

Strax bär det av till Västerås.
Sitter i väntan på min coach som skulle hämtat upp mig för 2timmar sedan. Men detta kände man ju på sig, han är ju inte så snabb av sig. :)

Imorn kommer något riktigt spännande hända. Alla ska klä ut sig till något valfritt o boka upp måndagkväll enligt 3. Så är grymt nyfiken på vad som ska hända! :D
Jag har slitit ihop en tuff outfit nu som jag slänger upp bilder på senare, vad det är för något är en överraskning ^^, hihi! Jag ska vara lika hemlig som alla andra är i teamet.. :P

Resten av veckans kvällar är också uppbokade, för första gången ^^, Så inget slappande framför tvn eller inlinesåkning för mig inte. Nä, måndagkvällen blir de maskerad, tisdag bjuder på laserdome (som jag, Rikard o Emelie kommer få gratis för att vi vann över resten av teamet med antal sälj i torsdags) onsdag ska vi grilla hos Rikard o torsdag ska vi flyga med rikard :D

Nu far jag!
Tjing

Snurr i huvudet..

När man väl trodde att man blivit av med alla jobbiga tankar så drar dom sig tillbaka. Hur blir man av med dom för gott?

Att jobba som säljare för 3 är skoj, men det håller bara till sista september. Vad ska jag göra då? Jobba i 3 butik eller dra utomlands o gå bartenderutbildning o bo där ettag?
Hur ska jag få tag i alla pengar som jag verkligen skulle behöva till allt just nu?
Hur ska jag hinna träffa alla mina vänner med detta jobb?
.. osv, osv!

Gillar inte att ha det såhär!

Och som pricken över i:et så kan jag inte sluta sakna honom.
Efter ett halvår ifrån varandra o sedan en otroligt mysig helg ihop så kan man inte sluta hoppas att jag får ihop pengarna o jobbet så jag kan åka en vecka iaf till Rhodos.
Men som det ser ut nu så verkar det inte bli någon rolig utlandsresa för mig iår heller.
Förstår inte hur pengar kan kontrollera så mycket i ens liv, jag gillar det inte. Men inget man kan påverka så mycket. Tyvärr.

Har dessutom en enorm saknad efter mina vänner. Okej att man har härliga människor runt sig hela veckorna och man får resa till olika städer. Men på helgerna då? Det är då jag brukar åka till andra städer för att träffa mina vänner, men nu vill man ju bara hem då och pusta ut.. Så saknaden efter mina vänner blir allt större. Vet inte hur jag ska göra.
Har iaf hoppet till kryssningen i slutet av augusti att leva på. Håller tummarna att jag får träffa alla då.
Dessvärre är den inte bokad än.

Usch, så mycket mer i tankarna som jag inte vill skriva ut här. Men ska kika vidare på "101 Dalmatiner" nu o tänka igenom mitt knepiga liv nu.

Glöm inte att rösta på mig på Bayb.se i tävlingen.


Tjing!









Tävlar på Bayb!


Nu är jag med i en modelltävling igen.. -> www.bayb.se, hjälp mig! :D

Ni kan rösta genom att skicka sms eller bli medlem o rösta dagligen.

Puss o Kram till er underbara som hjälper mig, betyder jättemycket. Ni anar inte hur glad ni gör mig ^^,





Borta bra, Hemma bäst!

Yes.. Då var man tillbaka på ruta ett igen. Med andra ord, lika trött som jag varit förra veckan. Hur kan jag vara såhär trött?
Så ska man sitta i en bil i 2timmar ikväll också, ujuj va sövande.

Dom två veckorna hos 3 har iallafall varit ganska skoj med tanke på teamet jag är i. Underbara människor. Dessvärre har det varit sjukt bra väder, klarblå himmel o grymt varmt, så ingen har såklart varit på humör för att prata med oss glada mobilsäljare på gatorna. Håller tummarna för en bättre kommande vecka.
Så har man dessutom haft en otrolig hemlängtan, mått riktigt dåligt o känt mig otroligt ensam. Kan väl bero på att man inte riktigt känner folket än, inte gått så jättebra att sälja o att stå på stan i otroligt varmt väder o bli dissad av folk är inte det roligaste när man hellre vill ligga hemma vid poolen.
Men efter jobbet så umgicks man ju såklart med teamet, så nu har man bl.a sett Baksmällan på bio som var en grymt rolig film, den kan jag rekomendera. Men även Drag me to hell som var en skitfilm. Riktigt pinsam att se. Kändes som man såg på en skräckfilm från 1600-talet, både pinsamt o roligt, och så ska det inte vara när man ser en skräckfilm.

Hittills har jag iaf varit i Halmstad, Göteborg, Linköping o Norrköping, riktigt härliga städer allihop. Göteborg var dock bara över en helg då 3Action skulle ha rekordhelg, gick dessvärre inte så bra för min del. Söndagen var valfri o Emelie o jag från mitt team ville såklart ha ledigt, så vi drog på Liseberg med några andra personer från andra team. Grymt kul som vanligt.
Och jag vann min första bamsestora chokladask på lotteri.
Sen körde jag för första gången i en stor stad o på motorväg, i 3 bilen dessutom. Ujuj, det var lite jobbigt kan jag meddela. Men bra gick det och vi var framme vid tolv i Linköping. ^^,


Mot Halmstad..


Halmstad -Så vacker stad!


Några i teamet :D - Oskar, Axel, Rikard o Emelie.


Halmstad by night


Halmstad by night


Halmstad by night


Finns idioter till allt


It´s good to be 3 ;)


Liseberg


Yeeyh, äntligen vann jag en stor choklad! Gissa om Emelie o jag var glada. Hihi!


I linköping vart det även grillning i trädgården..


Och utomhusbio, men som dessvärre var en riktigt dålig en så alla gick nästan direkt.


Myspyset delade jag med Malin <3, Emelie, Oskar o Mathias

Men efter alla nätter på hotell o sega dagar i solen så fick man tillslut komma hem. Äntligen!
Så denna helg har jag ägnat till att umgås med familjen, lekt med Nellie, badat o solat, firat Emil som blivit 1år, åkt inlines, grillat, åkt båt osv. Otroligt underbart när man längtat så mycket efter allt detta o äntligen få göra det, man tar verkligen till vara på varenda sekund.
 

Emil 1år! @->--


Sötaste nellie i sin nya flytväst innan båtturen


Nu har jag uppdaterat er lite om det senaste som hänt mig. Midsommar orkar jag tyvärr inte skriva om nu, blir nämligen upphämtad om en timme så nu ska jag umgås lite med föräldrarna innan jag drar.

Tjing!





Sleepy


Orkar tyvärr inte uppdatera så mycket idag heller.. Grymt sliten! Stressig dag ^^, Men lovar att försöka skriva mer imorn.
Under tiden så bjuder jag på denna bild som jag precis hittade, den påminner mig om senaste Mondaybar kryssen som var så underbar! :D Ska se till o komma med på nästa kryss också, inget bokat än dock.

Men nu ska jag decka!
Tjing






På resande fot..

Oj, oj, oj.. Att man kunde ha sån hemlängtan som jag haft dom senaste 3veckorna trodde jag aldrig att jag kunde ha. Har inte gått en sekund utan att jag tänkt o saknat mitt underbara hem o familj. Riktigt jobbigt har det varit.
Så att äntligen få ligga i sin egna säng (inte för att det är några större fel på hotellsängarna) är en underbar känsla.
Som tur är kommer jag inte vara borta såhär länge på ettag. 3veckor är väldigt lång tid. Men den närmsta framtiden bjuder iaf på lediga helger, tack o lov! :)

Att jobba som säljare på 3 har annars varit både roligt, lärorikt o jobbigt. Jobbar ihop med såna sköna människor som alltid får en att le, på ett eller annat sätt. ^^, Är absolut i det bästa teamet - både sälj- o teammässigt, med tanke på den härliga sammanhållningen det är.
Lär mig nya säljteckniker dagligen. Och träffar så mycket sjuka o trevliga människor konstant. Bara på 10min om jag vill. ^^, Hittills har jag gjort kunder nöjda i Halmstad, Göteborg, Linköping o Norrköping. Och dessutom slängde jag iväg en mobil här i Kholm på kvällskvisten ;)  - I´ll never give up!

Den här lediga helgen var väl behövd o efterlängtad, men samtidigt kan jag inte sluta tänka på hur grymt mycket bättre jag kommer bli på detta med tiden. Lär mig något nytt hela tiden och växer enormt mycket på alla håll som person.
Blir bara mer peppad när jag tänker på den kommande veckan.
Men för att bli peppad så ska jag vila ut nu, så därför måste jag tyvärr sluta skriva nu innan jag deckar..
Uppdaterar kanske lite mer imorn.

Tjing!






RSS 2.0