Soon I will feel it!

Ohh, drömkropp här kommer jag! ^^,
Nu har jag tagit tag i promenixandet med Anton rejält. Blir otroligt lååånga promenixar varje dag nu o framöver. Skönt! Känns i benen o rumpan faktist. Glad att jag har lätt för att förbränna, skulle jag ha råd med gym o knalla dit varje dag så skulle det nog inte dröja förns jag nådde mitt mål. Och just det är så frustrerande, när man är pank o inte har råd med det!
Aja, hoppas verkligen jag får något jobb snart nu. Sökte ett i nrkp, o vore ju inte fel att få något där nu när syrran är så mycket i sthlm, då har man ju hennes lght för sig själv ^^,

Inte länge kvar tills fredag nu. Ska bli så skönt att komma iväg o dansa igen! Så jag har längtat. Det är verkligen bara då jag får det där underbara känslan i mig o mår så otroligt bra!
Lever verkligen för dom här festerna o allt som hör därtill. Så där kommer väl lite av deprissionen släppa n'r jag väl får dansa av mig o känna allt glädjerus i kroppen. ^^, Underbart <3

Jaja, imorn är det enskilt möte så koachen får lära känna en o veta vad man söker för jobb. Ska väl bli kul! Eller ah, helt okej.. Har inga problem o prata om vad jag vill, det vet jag ju! =)

Åhh.. sjukt myssugen man är! Jobbigt..
Och jätte sms sugen också. xD Jag vill ha sms! Hihi.. Min mobil går snart i konkurs, iaf på söta o roliga sms tror jag! Oh, stackars mig! ^^,
Fan, behöver verkligen komma ut o träffa folk =O  

Jaja.. nog med skrivande!
TjingTjing!

Yeeyh!



Äntligen är måndagen över. Usch! Söndag o måndag är så hemska. så deprimerande, speciellt såhär på gråa höstdagar. Även om hösten kan vara ganska mysig, speciellt på kyrkogårdar. Gillar verkligen det! Och höstkvällar, det har den där kusliga miljön då som jag verkligen faller för. Otroligt mysig stämning!

Ikväll har man iaf varit nyttig o gått lång promenix med Anton, känns bra! Blir lite mer pigg då iaf.
Och när man kom hem så hade man vunnit 2biljetter till Erotikmässan i sthlm. Yeeyh! Fan va najs, behövde verkligen det! Hoppas jag har råd att unna mig något snyggt då. Känner att en shoppingdag skulle vara perfekt just nu! Så längesen jag shoppade så jag minns inte ens senast.

Men nu blir det iaf en liten förändring på dom trist vardagarna.
Jobbgarantikursen två dagar i veckan och promenix med Anton varje kväll, känns bra att man tar sig ett litet steg framåt iaf. Men sitter fortfarande fast i gyttjan!

Oh, ett tips till er läsare. En skön låt jag nyss upptäckte! (a)
Infected Mushroom - Suliman
jaja, jag gillar den iaf ;D
Gillar mixen av psy o elgitarrer o lite rock. Så ja, deras nyare låtar är klockrena! =)

Men nu orkar jag inte skriva mer idag.
Ha de bra!

Onda cirkeln!

Känns som mitt liv rasar samman o passerar fort förbi mig.
Vill inte ha det såhär längre. Mår otroligt dåligt! Kunde inte sluta tänka på att ringa en "psycholog" att prata med under kursen idag. Kan inte prata om något i mitt förflutna eller hur jag mår nu utan att börja gråta.
Det är så jobbigt, och det är inget jag kan stoppa heller!
Allt är en ond cirkel, som jag inte kan komma in i o ta mig igenom. Känns skönt att jag har min syster att prata med iaf! Jobbigt att ha henne så långt bort bara, hon är den enda som förstår mig just nu!
Vet inte vad jag ska göra?! Står bara still och inget händer. Hur länge ska det pågå?
Hoppas verkligen den här kursen gör något vettigt med mig så jag får ett jobb. Verkar iaf bra!
Pengarna begränsar verkligen mitt liv.. Varför ska de vara så? ='(

Hatar mitt liv så otroligt mycket just nu!
Hur länge ska det vara såhär?
Trodde det skulle bli bättre så småningom, men nu har jag mått så dåligt i så många månader att jag inte minns hur lång tid det gått längre.
Klarar inte det här själv!
All min styrka har försvunnit, som all min energi.
Vet faktist inte vad jag ska göra.. Finns ingen mening med mitt liv!

Jag känner inte igen mig alls..
Och utan pengar kan jag inte göra något som får mig glad o tänka på annat heller.
Nu är något helt fel med mitt liv.
---
Men kommer aldrig sluta drömma!
Om hur min framtid ska se ut, vad jag ska jobba med, hur killen ska vara som jag kommer vara med, vart jag kommer bo, hur min fritid kommer se ut.. Allt!
Jag ska aldrig ge upp hoppet!
Känner mig kvävd.
Vill bort! Länge..
Vill åka bort, ifrån katrineholm, mina föräldrar, allt.. Behöver något bra o roligt att fokusera på ettag.
Måste få tillbaka min styrka, glädje o energi igen. Måste vinna tillbaka hoppet!

Jag hoppas jag gör rätt nu!
Vill inte bli sviken o sårad igen..
Men kan inte sluta vara så dum. Förstår inte hur jag kunde låta mitt självförtroende gå i botten så mycket i det förflutna. Vill verkligen inte att något gammalt ska påverka mig nu. Men är så rädd att bli sårad eller lurad!
Jag vill vara glad och positiva Suzzi igen.
Vet inte vad jag ska göra. Känner mig så värdelös. Vill inte förlora det enda som får mig glad o tänka positivt! Men är rädd att jag kommer göra det pga hur jag låtit allt gammalt påverka mitt tänkande o hur mitt liv ser ut nu! Fan..

Can´t help it!

Fan.. Vill inte må såhär!
Men jag vill verkligen inte leva mitt liv, vill inte vara jag! Hatar hur jag känner, hatar det jag gör, hatar hur jag reagerar, finns nog inget med mig jag gillar.
Klarar nog inte av det här!
Saknar verkligen dig Charline. Du är min  bästa kompis! Hatar att bo såhär långt ifrån dig, behöver dig verkligen nu!
Vill bara försvinna!

Behöver verkligen något bra i mitt liv nu! Fan ge mig ett jobb, jag kan jobba dygnet runt, vill sluta tänka på allt.

Come on!

Okej, då var lördagen avklarad också. Och kan informera att idag, lördag den 27e september så föddes Kevin, en liten busunge som en stolt Emelie fick. =) Längtar tills jag får träffa honom. Hoppas all lycka i världen till er! <3

Och ikväll ska man väl försöka vända tillbaka dygnet någelunda iaf. Ska ju upp tidigt på måndag, usch! Fasar för det, ångrar nu att jag ville gå med i den där kursen. Känns som den inte kommer ge så mycket ändå!
Aja, hoppas jag lyckas fixa jobb fort nu på egen hand så jag slipper den. Kommer absolut kännas som skola igen, gå till någe ställe varenda dag o inte göra ett dugg nytta o få skit drygt med pengar i slutet av månaden. =S Kan ju inte vara bättre liknelse. Men man vet ju aldrig, dom kan ju komma med något vettigt. Inte för jag tror dom kommer ge mig mitt drömjobb direkt, inte så att dom kan betala en bartender kurs eller säljarutbildning precis.
Usch, hatar att vara så negativ men kan inte rå för det. Hatar verkligen att inte göra ett skit på dagarna, vara helt jävla pank o dessutom vara sjuk så man knappt får röra på sig! Åhh, hatar mitt liv nu verkligen!
Vill bara få ordning på allt nu så man kan börja leva någon gång.

Hade det inte varit för honom o festerna så hade jag nog vart totalt nerdeppad nu, inga problem!
=/

Jaja, denna vecka bjuder ju iaf på något.
Kurs helvetet på måndag, och förhoppningsvis inte varenda dag denna vecka.
Inventera på Åhléns på torsdag.
Club Session i Linköping på fredag, och förhoppningsvis plåtning också! Vill verkligen plåta nu alltså, och Gustaf har man ju blivit fotad av förr så det blir bra det. Behöver verkligen nya bilder! Blir tokig.. Känner mig dock inte i form än, menmen, bara jag blir nöjd med bilderna så!  =)

Så trött på mig själv nu bara! Vet vad jag vill med allt, hur jag vill ha det, men hur fan ska jag få det?
Känns som det är nu jag ska jobba med det jag vill jobba med och när jag väl lyckas ta mig in i det så kommer jag få frågan "varför börja du inte med det här tidigare?" Hatar det..
Och så finns det ju annat också förutom jobb!
Som t.ex vill skaffa eget place nu på många sett, om det så bara blir en lya i katrineholm, fine! Bara jag får min egna yta o mitt egna liv utan föräldrarnas syn på allt.
Känner mig fortfarande som 15 när jag bor hemma o utan jobb.


--<- @
*Längtar*




Aww!..

Yeeyh, fredag! Men fortfarande inte frisk så blir nog en hemmakväll.. Hoppas någon vill ta de lugnt med mig framför en film bara! =(  Man vet ju vem man vill ha bredvid sig.. ^^, M!
Mår iaf bättre nu förutom att jag är sjuk.. Känns bra! Men hade ju iof mått ännu bättre med ett jobb. Så jävla segt utan något att ha något att gå upp för på morgonen.
Börjar en kurs på måndag.. Känns väl sådär, får känslan av skola tillbaka! =/ Men man får ju iaf in lite pengar av den o den ska ju ha jobbgaranti så man kan ju bara hoppas på de bästa. Och ska man gå på någon kurs varje dag så hoppas jag verkligen att det leder till något jobb jag vill ha också, annars känns det ganska värdelöst att få något skitjobb som jag kunnat skaffa på egen hand.

Ja, denna helg lär det väl inte hända mycket antar jag. Ville ju till kusinens inflyttningsfest imorn, men ser inte ut att bli så! Känner ju inte hans kompisar o Ida som egentligen skulle hakat orkar ju inte så.. =/ Fyfan vilken trist helg!
Speciellt när den man vill prata o egentligen vara med ska ut på rejv. =( Vill ju med!..

Och man kan ju inte låta bli att bli sugen på att shoppa nu när man är som fattigast o ligger på båtten verkligen. Behöver verkligen nya kläder o skor, och då menar jag verkligen det. Så man kan ju inte låta bli att dräggla..

     

Oh.. Ja, det här gillar jag! Och nej, inte till vardags. Clubwear såklart! Så otroligt snygga kläder man kan hitta om man inte kollar i alla kommersiella modefixerade skitbutiker överallt.
Jaja, det här lär ju ligga ganska högt upp på listan när jag får ett jobb iaf. =)

--<-@
You make me happy!
// Suzzi

Can´t wait

Ohh.. När ska jag bli av med klumpen i magen?
Vill verkligen inte må såhär. Men finns det något jag kan göra?

Vill finna äkta lycka!

Fortfarande sjuk och verkar inte bli bättre. Hostar för fullt och är så snuvig att jag fått ont i örat.. Usch! =( Fick till o med avboka körlektionen jag hade bokat till imorn. Så jag hoppas dom får en tid ledig innan lilla uppkörningen. Känns att jag behöver köra myyycket mer och gå igenom allt igen.
Och på måndag ska man vara med i någon "jobbgaranti-modell" får se hur det går. Får iaf in lite pengar i månaden av det.

Oh, längtar till nästa helg.
Då ska jag fan ha kul.. Club Session i linköping =) Och Wildstylez spelar. ;) Kommer bli grymt! Som jag har längtat.
Det är det jag ser fram emot nu iaf.. =)
Blir kanske en fotosession med Gustaf då också, hoppas jag på. Behöver verkligen nya bilder! Älskar det.. =)

Jaja, ont i huvudet..
Kan inte sluta tänka på allt.
Så jobbigt!


Sickelick!

Och när man inte trodde det kunde bli sämre igen så, ja såklart blev det de. Jag är sjuk! Igen!! Vafan är det här.. Hur lyckas jag? Hostar, ont i halsen o huvudet dunkar som 50 basar. Blir tokig!
Men snäll mamma som man har så fick man massa tabletter som ska lindra det iaf, tycker inte det hjälper så mycket dock. =( Oh.. Vill att någon ska ta hand om mig ^^,
Jaja, allt med jobb har o göra med står still.. Söker o söker men inget! =( Vet inte hur jag ska lyckas ha råd med alla fester o det sista med körningen, och dessutom shoppa nya kläder som jag garanterat behöver. Vart fan är mina kläder? För varje dag som går så försvinner ett klädplagg, och favoriterna försvinner ju först också. Inte skiten jag vill bli av med.

Börjar iaf må bättre nu, förutom att jag är sjuk då, men känns som det börjar gå uppåt nu. Okej, man får tårar i ögonen av vissa tankar oså men vet inte hur jag ska bli av med det?
Mycket beror väl på självförtroendet också. Får jag bara ett jobb och får in pengar så funderar jag ganska starkt på att ta ett lån så jag kan göra näsoperatonen så fort som möjligt. Klarar inte av det längre! Har inte gått en dag sen jag var 10år eller något som jag inte tänkt på den.

Okej, då var en till måndag förbi iaf. Och mindre än 8månader kvar tills man blir 20 nu iaf, var den 22 för en timme sen så ^^, Jaa.. Finns väl inte så mycket mer att berätta! Mitt liv står ganska stilla nu..

TjingTjing!

Time, go faster!

Och tillbaka till den värdelösa söndagen igen.. Hate it!
Men mår iaf bättre nu. Känns bra! Imorn ska jag försöka ringa runt lite. Måste ha ett jobb, jag blir tokig. Hoppas jag lyckas få någe napp imorn iaf. Skulle kännas bra!
Och denna vecka blir det mycket övningsköra av. Så nervös för lilla, vill verkligen få uppkörningen inbokad så man har något att ha ont i magen av ^^, haha! Ne, men vill få det här överstökat nu.. Skulle kännas riktigt bra.

Nu har jag också lyckats vända rejält på dygnet, somna inte förns halv sju imorse. =S Och gick upp kl tre. Så lär det ju aldrig bli igen. Ikväll ska jag komma isäng tidigt, ja iaf efter "Family vacation" filmen ^^,

Längtar som fan tills kommande fester btw..
*Club Session - Linköping 3Oktober
*Club Aqua - Norrköping 29Oktober
*Monday Bar Black & White - Stockholm 1November
*Qlimax - Holland 22November
*Monday Bar Lucia Cruise - 11-12 december.

Ganska många, får hoppas jag har råd med alla! Men man brukar ju kunna komma någelunda billigt undan än man tror. Behöver dom festerna nu!

Im trying, I promise!

Jahapp.. då var denna helg snart över också.
Och så är man själv hemma också. Åkte lite tidigare från morbrors födelsedagskalas för att få skjuts hem också. Så föräldrarna kommer väl om några timmar. Så tomt o sitta själv.. Hatar det!

Åhh.. Trivs verkligen inte med singellivet! Känns konstigt på något sett, ingen att dela allt med och ingen att ligga o prata o skratta med på kvällarna i telefon. =(

Så fick man veta att en kille man alltid vetat vem han är dog i en bilolycka inatt. 21år från katrineholm. Hatar sånt.. Och igår vid halv sex tiden på kvällen så körde en bil av vägen utanför mig, så brandbilar, polis o ambulans stod uppradade. Sprang dit med Nellie för att kolla närmare på vad som hänt. Kunde inte sluta tänka "Hoppas det inte är någon jag känner" Fick verkligen en klump i magen.. Det är så verkligt! När som helst kan någon man känner försvinna, eller när som helst kan något hända en själv. Är verkligen glad för det jag fått vara med i hittills i mitt liv, ja det bra o roliga iaf! Vill verkligen leva för dagen.. Men inte så lätt när livet är så stillastående som det kan vara! Minsta lilla blir man verkligen glad för. Fast iof är man ju det hela tiden. Alla man möter eller pratar med tror så mycket om en bara av att kolla på en yttre, önskar att allt det goda dom trodde om en var sant.

Önskar något glädjande o positivt kunde dyka upp nu.. Vill verkligen bli lycklig igen!
Men när man väl känner sig glad o lycklig så blir man lika fort ledsen o deprimerad igen för något. Vill kunna stänga av mina känslor, sluta tänka tillbaka o inte minnas sånt som gör mig ledsen. Vill verkligen bli den personen. Hatar den jag är nu! Känner mig totalt värdelös. Och bara av att skriva det för mig till tårar i ögonen.. Önskar det inte var så men det är de! Vill bara vara glad o lycklig. Vill inte vänta, vill vara det nu! Kan inte ha det såhär. Det är inte såhär jag ska vara. Känner inte igen mig. Men vet väl vad som har förändrat mig innerst inne!
Ska aldrig låta mig bli så sårad och förnedrad o behandlad som skit igen. Vill inte minnas den fredagen! ='(

Kommer nog aldrig låta mig bli så kär igen, eller lita på någon så igen! Fyfan..
Inget kommer bli som förr!
Behöver verkligen komma bort från allt.

The Red rose, Or the Black rose?



Yesterday is History, Tomorrow is a Mystery
Today is a Gift
! ^^,

Today is a gift!

Okej.. Idag var jag väl inte så duktig som jag hade hoppats på med att gå upp tidigt, men jag tog den där promenixen iaf. Och fyfan vad skönt det var! Ja, tills batteriet i mp3n tog slut. =/ Surt läge!
Men jag fortsatte min promenix en stund till, men nu ligger den på laddning så ska snart ut igen tänket jag. Känns bra i rumpan av promenixerna ^^, Hääärligt!

Ikväll vet jag fortfarande inte var som händer. Och är inte sugen på något spec heller! Fan jag är en förhållandetjej alltså. Jag vill gå ut o äta gott, ta en promenix, komma hem o vira in sig i en filt ihop o kolla på en film. ^^,
Utelivet i denna stad är dött o deprimerande. Samma ansikten här hela tiden! Jag blir uttråkad.
Men man kan ju hoppas att Laxen blivit frisk så han kan hänga med ut, första gången på ett halvår. Och även Anton. Har alltid otroligt kul med dom två härliga filurerna! ^^,
Har faktist inte mött på någon som Laxen, vi förstår verkligen varandra till 100%. Behöver bara kolla varandra i ögonen så förstår vi vad vi tänker på o börjar skratta. Så jävla härligt! Han är verkligen min bästa kompis. Så otroligt tomt utan han, och behöver honom vid min sida nu. Allt blir så mycket lättare när man har nära vänner.
Satt nyss o kollade på lite avsnitt av Sex and the city, och känner igen mig så väl i vissa sammanhang. Men iaf, dom visar verkligen att det är lättare att gå vidare i sitt liv om man har sina nära vänners stöd o hjälp. =)
Gillar sånt! Längtar tills jag kommer iväg till Sthlm, eller Nrkp, och kan bo själv och kan bjuda hem kompisar o bara hänga. Vore så otroligt kul!

Fan, jag vet verkligen hur jag vill ha mitt liv. Men hur fan ska man se till att få det?
Såg en kille igår på Idol som var 19år och hade bestämt sig för att bli marknadschef, och det hade han blivit och så ställde han upp i Idol för att han vill vara känd artist när han var 20, och han kom vidare. Vafan? Var är min tur? Vill också lyckas så bra.. ^^,
Jag ska inte ha någon kille att känna mig beroende av, jag ska tjäna mina egna pengar och göra det jag vill göra! Sen om man har en kille som har samma mål och som inte hindrar mig från något så är det ju bara ett plus i mitt liv. =)
Inget ska få mig att känna mig låst! Jag vill ut och leva.. Jag vill tjäna stora pengar och bli känd. Fyfan vad härligt det vore.. Oh yeah!
Hoppas det livet börjar snart bara.

Såg på ett program häromdagen "Tonårsoperationer" . Ungdomar som mådde så dåligt för saker med deras kroppar. Dom var ungefär 16år och fick träffa andra tjejer i samma situation, några ångra sig och vissa inte. Dom som gjorde dom vart så glada och kände att "Nu kan jag sluta tänka på det o leva mitt liv". Det fick mig att ångra skarpt att jag inte tjatade mer på mina föräldrar för flera år sen om min näsoperation. För att tänka på det hela tiden har verkligen påverkat mig. Vill verkligen göra det nu! Men har så svårt för att prata med föräldrarna om det. Men måste verkligen ta tag i det nu!

Aja.. Nu har nog mp3n laddat klart för dags för en och en halv timmes power walk nudå ;D
Jag ska ha min drömkropp! ^^,

--<-@
Start live your life!

I want more!

Mm.. Precis blivit fredag och scrubs på tvn! =) Inte dumt..
Ska försöka vända tillbaka dygnet ikväll. Ska bara se ett scrubs avsnitt till! ^^,
Men tänkte försöka börja gå ut o gå innan frukost imorn. Även om jag får förskräckligt ont i magen då.. =S Men man måste väl vänja sig av med det någongång, eller?

Och om fredagskvällen är man lika ovetande som vanligt om vad som händer. Skulle kunna gå ut men skulle lika gärna kunna sitta hemma o kolla film, så får se vad det blir. Hoppas det blir en lyckad fredag iaf! Går man ut brukar det ju oftast inte vara så roande i denna stad. =/
Fan vill åka till Nrkp eller Sthlm, men blir väl nästa helg kanske.
Men vore kanske lättare om man hade pengarna xD Fyfan vad pengarna stör mig, begränsar mitt liv så mycket! Och det är väl pga dom också som man är deprimerad. =/
Hoppas verkligen att jag lyckas få tag i något jobb imorn!








I´m sorry!

Att man kan missuppfatta så mycket?! ='(
Mår dåligt av bara tanken som han har om mig.. Förstår faktist inte hur han kan se mig så fel! Om han bara visste hur mycket jag älskar honom.
Jag vill inte ha någon ny och jag söker ingen ny, jag skriver med alla som vänner och dom skriver med mig som vän. Så jobbigt att han tror att alla raggar.
Jag blir glad när jag hör att något gör honom glad, men varför känner inte han desamma? Förstår han inte mig någonting efter 6månader?
Jag vill faktist inget hellre än att det här ska lösa sig. Det är så sjukt jobbigt att gå runt med en klump i magen hela tiden! Men jag erkänner jag kan inte få grepp om honom, varför han gjort som han gjort, o nu gör som han gör.
Han vill inte öppna sig och förklara och han vill inte lyssna på mig.
Kan jag göra mer än jag gjort?
Nej, jag tror inte det.. Önskar bara att någon kunde gjort det jag gjort för honom till mig. Ingen har kämpat så mcket för mig som jag gjort för honom, eller tagit så mycket skit från honom o sedan varit den som bett om ursäkt. Om han bara visste! Kan ju hoppas att hans nästa tjej är tvärtemot mig så han inser vad han gått miste om. Men man tycker ju att man borde inse sånt ändå! =(
Förlåt igen då för att det fick dig att missuppfatta situationen!

Aja, vill bara glömma senaste halvåret nu och släppa taget!
Önskar det var lättare än det är!..

Screw this, I´m moving on!




Mitt i natten, och kan verkligen inte sova..
Har så jävla mycket i huvudet. Och verkar inte komma ifrån den tunga perioden än på ettag.
Satt precis o pratade med en trevlig människa. Och kom in på fredagen den 15aug, och kunde inte ens hålla tårarna inne. Trodde aldrig jag skulle få uppleva något så hemskt i mitt liv igen efter min första kille.
Men just tanken av den fredagen nu får mig fortfarande att gråta.. Det fick mig väl att inse att någon som gör så och även tidigare inte ens kan tänka sig "Jag vet hur det är att bli sårad och känna så" men ändå gör något som sårar någon annan o inte bry sig, kanske inte är rätt för mig. Och inte inse själv hur man är eller ens vilja sätta sig in i någon annans situation o förstå. Och har han inte insett sina misstag nu så kommer han nog aldrig inse dom.. =/
Har tänkt så mycket under dom här veckorna på mina misstag o hur det kunde bli så.. Och att det aldrig mer ska få bli så!
Men det är ju inte såhär det ska vara mellan två människor som verkligen älskar varandra. Hade han känt som mig hade han väl tänkt på sina misstag också? Och också velat förbättra sig? Eller?
Aja, verkar inte så iaf!
Så får man sån respons från andra som får en på så glada tankar. Så vad har jag att förlora, kan han klippa banden så måste jag också kunna göra det!
Så har bestämt mig, ska gömma allt som har med han och göra och kapa allt. Ger upp nu!
Kommer aldrig bli som jag hoppats med honom iaf. Står bara o känner mig låst nu så måste försöka gå vidare. Måste hitta han som kämpar för mig och som är som en spegelbild av mig.
Hade verkligen hoppats på att han skulle vara den, att vi skulle få en riktig pratstund o lära känna varandra på djupet o verkligen förstå varandra. =/

Ok, en dag till snart då. Kan faktist klara mig utan nya dagar.. Händer ändå ingenting!
Jag vet hur jag vill ha mitt liv, jag är 19år, mina drömmar måste göras nu. Men vet hur det kommer bli "Det här borde du börjat med redan för 5år sen" osv. Vet vad jag skulle passa perfekt i för jobb men hur fan ska man få dom när man står utan erfarenhet o kan inte få någon erfarenhet för alla jobb kräver erfarenhet. Fyfan.. Behöver kontakter, behöver verkligen en hjälpande hand in.

Känns bra att man har en människa som får en att le i dom mörka stunderna iaf, känns otroligt bra faktist. Hoppas man kan ses irl snart också, så mycket gemensamt, otroligt härlig typ!
Känns skönt att det finns några normala människor kvar som kan prata om allt möjligt utan endast flörtande. Gillar verkligen det, sitta o prata om allt möjligt i sitt liv.
Det gör så mycket mer när man bara sitter och pratar, än vissa som bara är ytliga o tjatar om cam.. Direkt BLOCK! Gillar inte sånt.. Ytlighet kommer man ingenstans med i längden. Det är det personliga man faller för, dom små sakerna, det är dom som betyder något i slutet!

Ne, usch.. Hatar verkligen mitt liv nu. Och bara av att skriva dom orden så får man tårar i ögonen. Vad är det med mig? Minns hur jag var förr, tjejen ingen hade sett gråta. Som kunde klippa banden direkt med någon om den betedde sig illa och var stark o självsäker och grät inte för några romantiska filmer, det var ju bara fjant.
Och vad har blivit nu.. Släpper man in någon för mycket på livet så blir man sårad för något och saker personen gör o är misstänksam med får en osäker och det leder till att man blir sårad. Men man vill så gärna att man ska ha rätt om människan så man håller den kvar o hoppas på att han ska vara den man trodde, men det leder till mer besvikelse o osäkerhet och till slut sitter man i sitsen jag är i nu. Trött på människor som inte har det man trodde var sunt förnuft, kommer nog inte släppa in någon igen och kommer bara lita på sig själv från härmed.
Varför går jag på nitar hela tiden? Är verkligen trött på det..

Och en sak har jag funderat över.. Är det bara jag som inte slänger ut komplimanger?
Gillar inte komplimanger längre, iaf inte på nätet. Folk verkligen säger skit till allt o alla.. Själv ger jag väldigt sällan komplimanger, för tycker det blir mer speciellt när man bara ger det till vissa när man verkligen tycker det.
Det finns ju inget vackrare än väl valda ord som någon verkligen menar och tänkt på ettag och sedan säger till en och kollar en djupt in i ögonen.
Har du någonsin fått tårar i ögonen av någons komplimanger och känslor för en, som dom sagt medans den kollar dig i ögonen? Det har jag.. Och det är ett sånt tillfälle man aldrig glömmer. (Tyvärr var det ju så att jag inte kände samma för honom så det tog slut ganska snart) Men något sånt vill jag vara med om igen. ^^,

Och kom nyss o tänka på vad jag gör för "dåligt" i mitt liv, för alla gör ju något satt jag o en vän o diskutera. Men det här kom jag fram till:
Jag röker inte, snusar inte, tar inga droger förutom alkohol, strular inte runt, knullar inte runt, flashar mig inte i cam, sitter inte o kastar ut komplimanger till allt o alla, äter inte onödigt mycket onyttig mat, ljuger nästan aldrig, pratar inte skit bakom folks ryggar..  Och jag behandlar folk som jag själv vill bli behandlad.
Jag är fan en jävligt bra tjej! =)

Aja.. Nu är det väl dags att sova. 03,59.. Oh jag som försöker vända tillbaka dygnet! Lycka till Suzzi ^^,



There's something wrong now can't you see?

Äntligen har man haft sista körlektionen. Nu har jag gått igenom allt och har bokat lilla uppkörningen (test uppkörning). Känns otroligt skönt! Vill verkligen ha körkortet, känns som en befrielse, en milstolpe i livet.
Men har nog fortfarande lite att träna på och även köra oftare o mer o längre så jag blir mer van.

Ikväll har man iaf varit lite duktig. Varit ute o gått i 2timmar med Anton. Jättetrevligt o skönt! Känns mycket bättre när man får röra sig.. Ska försöka få in det i rutin, han är tydligen ute o går varje dag för att deffa så ska haka på honom. Så svårt att ta tag i det själv, hur mycket man än vill! Men drar mig verkligen för kyla alltså.. Nee, inte riktigt min grej. Ja om jag inte får ställa mig på brädan o åka i hög fart ner för en backe, det är ju en annan grej! ^^,
Åhh, och nu när man kom in på det. Hoppas verkligen vi kommer iväg till Sälen iår. Var såå längesen man fick åka snowboard, sån underbar känsla! =)

Nu känns det iaf i benen att man gått väldigt intensivt. Bra det att det tar lite iaf!
Passar perfekt med vindruvor och te då kan jag lova.. Ujuj!

Men fan nu kom jag och tänka på en film som ingen någonsin nämnt för mig förns nu. Det är Hostel. En skräckfilm baserad på en sann historia från Thailand på 1990-talet. Varför har jag aldrig hört talas om den? Verkar otroligt bra iaf så jag laddade ner den på en gång. Måste bara hitta rätt tillfälle att se den på, och man vill ju gärna inte se en sån film själv heller. Hoppas bara den lever upp till mina förväntningar! Hatar att bli besviken.

Imorn bär det iaf av till Norrköping. Ska till syrran. O på torsdag ska jag vidare till Valdemarsvik på fotosession. Otroligt nervös! Åker ju dit själv.. Gillar inte att åka buss, och gillar inte att åka till människor jag aldrig träffat förut själv! Så aa.. Hoppas jag inte bangar ur!..
Man vet ju samtidigt inte vad som ska hända. Men för att vinna måste man offra! Men det ska nog gå bra.. =)

Aa.. O nu har man varit singel i en månad också! =/ Känns inte speciellt bra fortfarande. Men antar att man kanske vänjer sig!
Men hela situationen känns så dum.. Så fel på något sätt! Såhär ska väl inte kärlek gå till?
Älskar man någon ska man väl vara med personen så mycket som möjligt?
Kan inte få ut den här situationen ur huvudet. Ska man sluta prata med varandra på några månader för att det inte funkar nu, istället för att reda ut det och vara med varandra?
Orkar inte med sånt här.. Komplicerade relationer mellan folk! Varför ska det vara komplicerat? Helt onödigt.
Så det är bättre att gå runt o älska någon o tänka på den hela tiden men aldrig få prata med den, på minst 3månader?
Är det rätta valet att försöka komma över varandra? Att göra såhär?
Känns iaf inte rätt för min del.

--<-@

Somethings on your mind



Hate you I leave you I need you in time,
answer myself and it all going down
Something's on your mind,
I hope that you could find, yeah

Searching my head I don't know if I'll find,
you are the one and I feel like a lie

Something's on your mind,
I hope that you could find, yeah

I see your face inside my head;
I try to call but no one there,
why are you doing this to me?
I get to see you everyday,
I have a problem come out and play,
there's something wrong now can't you see?

Runaway x2

I see you in my dreams and I can't touch your face,
losing myself and it won't go away

Something's on your mind,
I hope that you could find, yeah

I see your face inside my head;
I try to call but no one there,
why are you doing this to me?
I get to see you everyday,
I have a problem come out and play,
there's something wrong now can't you see?

Runaway x2

Am I what you want me to be,
I know that I'm trying to hard,
won't you tell me to stay,
then I won't go away




I want the dream

Jag hatar mitt liv just nu! Kan det stå mer stilla? Kan det vara mer deprimerande? Nej, jag tror inte det.. Har verkligen hakat upp mig på att jag är arbetslös, pank o känner mig sjukt otränad. Ett jobb skulle göra så mycket i mitt liv. Tycker jag sökt allt jag kan komma på, men det räcker tydligen inte! Och som toppen på på allt så är det den 15e idag, dagen som för en månad sen ledde till att vara en mardrömskväll. en kväll som jag tänker på minst en gång om dagen, förstår ingenting av den! Hur o varför blev det så? fyfan.. Nej vill inte tänka på den.

Kommer bli en låång promenad sen iaf! Har så mycket i huvudet, allt känns verkligen rörigt. Mitt liv är en mardröm. Kan nog iaf bara gå uppåt från den senaste månaden, känns lite positivt iaf, men när ska det börja gå uppåt? Måste försöka göra saker jag bli glad av, till att börja med, fråga mor o far om dom kan betala mitt gymkort tills jag får jobb. Klarar inte av att ligga still, blir så trött o irriterad. 199:-/månad är ju verkligen inte mycket, så det är ännu mer frustrerande att man inte kan betala sånt själv. Men jag hoppas dom kan hjälpa mig med det iaf, skulle vara en sån otroligt bra början på allt, skulle nog bli piggare o gladare o defenetivt den positiva Suzzi igen.

Saknar mitt gamla jag, och verkar som mina vänner också gör det. Jag har inte känt igen mig på sistone. I senaste förhållandet vart det till slut att vi tog fram det dåligaste sidorna hos varandra, en sida jag aldrig trodde jag skulle se hos mig själv igen. Man kan inte hålla på o fastna i dåliga situationer i ett förhållande, man måste lösa allt. Och kämpa för personen man älskar! Men någonstans i vissa förhållanden så glömmer man vad man har och börjar ta det förgivet. Aldrig mer sånt! Jag vet ju hur jag vill må, hur ett förhållande ska vara och hur ett förhållande ska få mig att må. Jag vill ha det! Bara tanken får mig att le.. ^^,

Jag saknar honom så.. Hoppas på en ny början och en ny historia! Har förresten en ny sak att berätta nu efter att ha lyssnat på Takida - Somethings on your mind, har iof ingenting med låten att göra men ändå. Jag har faktist saknat stockholm lite nu när jag varit ifrån det så länge. Så jag hoppas jag kan få ett jobb där snart o kunna skaffa egen liten lya strax utanför som jag kan inreda efter exakt min smak. ^^, Wow, det vore så underbart om något sånt kunde hända snart. Nu har ju syrran varit på arbetsintervju där uppe o så har hon ju även skaffat pojkvän som bor där så snart far ju hon dit när hon får jobb. vore jätteskönt att ha henne i samma stad också. Vill börja om på nytt med så mycket. Känner mig redo o mogen för att bo själv, ha ett heltidsjobb o träna på gym regelbundet med många fotograferingar inbokade o gogodansjobb.. ^^,
Oh, om ändå verkligheten kunde vara som i drömmarna..



Fotosessioner

Tyckte det var dags att dela med mig av några gamla fotosessioner. Har ju nya påväg! =)
Så här har ni lite att kika på.. Komentera gärna o skriv vad ni tycker!
Enjoy!

 


Truly, Madly, Deeply




I'll be your dream
I'll be your wish
I'll be your fantasy
I'll be your hope
I'll be your love
Be everything that you need.
I love you more with every breath
Truly, madly, deeply, do..

I will be strong
I will be faithful
Because I am counting on a new beginning
A reason for living
A deeper meaning yeah

I wanna stand with you on a mountain
I wanna bathe with you in the sea
I wanna lay like this forever
Until the sky falls down on me

And when the stars are shining brightly in the velvet sky
I'll make a wish send it to heaven
That'll make you wanna cry
The tears of joy for all the pleasure and the certainty
That we're surrounded by the comfort and protection
Of the highest power and lonely hours
The tears divide you

I wanna stand with you on a mountain
I wanna bathe with you in the sea
I wanna lay like this forever
Until the sky falls down on me

Oh, can't you see it baby?
Don't have to close your eyes
'cause it's standing right before you
All that you need will surely come

I'll be your dream
I'll be your wish
I'll be your fantasy
I'll be your hope
I'll be your love
Be everything that you need
I love you more with every breath
Truly, madly, deeply, do..

I wanna stand with you on a mountain
I wanna bathe with you in the sea
I wanna lay like this forever
Until the sky falls down on me






Black Heart

Deprimerande! Hatar söndagar.. Och ändå så dyker den upp hela tiden, och är lika deprimerande o grå varje gång! Så segt.
Men en kommande vecka är påväg. Med både den sista körlektionen, resa till Caroline i Nrkp, fotografering i Valdemarsvik osv! Ska väl bli kul.. Fast känner mig inte speciellt i form för en fotografering =/ Men hoppas den blir bra ändå! Fotografen är ju bra så kan nog bli ganska kul..

Men kan inte få ut han ur huvudet! Jag vill verkligen, för verkar som han lyckas så bra med att få ut mig. Men jag kan inte sluta sakna honom o längta efter honom. Skitjobbigt! Vad ska jag göra? Och nej, jag vill inte hitta någon ny än.
Men kan inte gå runt o känna såhär, det ger mig ingenting!
Måste försöka fokusera på att gå vidare och hitta någon som verkligen älskar mig o vill vara med mig. Vill ha den underbara kärleken som alla pratar om o som man ser i filmer.
Kärleken som aldrig får en att tvivla eller gråta.
Fy, det är så jobbigt nu.
Jag måste bort, långt bort och börja om på nytt!

Ser bara dagar efter dagar och jag står stilla som att jag satt fast i sjunkande lera.. Och ingen hjälper mig att komma någonstans och vart man än vänder sig så finns det ingenstans att röra sig till.
Det är nu jag vill ha killen jag älskar vid min sida, som stöd och som en hjälpande hand i det jobbiga. Men han finns inte där! Han bryr sig inte.. Iaf vad det verkar som! Jag vill inte känna som jag gör, inte när han är såhär. Vi ska inte höras på flera månader, lika bra? Nja, jag vet faktist inte. Gjorde vi rätt? Det tror jag inte.
Men tiden läker alla sår, eller?..

Vet inte vad jag ska tro eller hoppas på längre!

Kan inte se det positivt längre.. det finns inget positivt med det här.
Sitter o hoppas på att allt ska bli bra mellan han o mig igen. Men är rädd att när han väl "saknar" mig så kommer det vara försent. Som det brukar vara!
Är trött på dessa känslor.. Vill bara att dom ska försvinna! Önskar jag också kunde vara känslokall..










Emils Dop!

God doft o polisskolan på tv.. Vilken lördagskväll!
Idag har det varit fullt upp sen jag klev ur sängen (tidigare än väntat) för vi var tvugna att köpa doppresent till Emil. Det vart en otroligt fin mirandanalle från mig o Caroline. Tråkigt att hon inte kom bara. Saknar henne otroligt mycket! =/
Dopet tog otroligt lång tid. Vi åkte inte därifrån förns 18.50 och då började det ändå 15.00.
Jag fick dessutom också vara med på ett hörn, hällde upp vigvattnet. =) Och stod för fotograferingen med Andreas systemkamera. Fan vill ju också ha en sån! Kan inte låta bli den.. Så otroligt rolig leksak ^^,
Men efter tiden i kyrkan så vart det gruppbild på alla som var där och sedan var det dags för kakbufén, och oj så mycket bakelser och kakor. Helt otroligt, aldrig sett så mycket! =)



Så nu är Andreas, Hanna o Emil här och ska äta middag. Därför det luktar så gott! Älskar lördagskvällar med gäster o god mat. Och såklart är det färskt bröd också.. Mums!

Ha de bra!

Partay!





Freeedaaag!
Älskar fredagar.. =)
Nu sitter man o väntar på att päronen ska komma hem med min kycklingrulle så jag kan äta lite fort innan kvällensbravader. Blir att festa hos Lisa. HärligtHärligt!
Så har man även träffat Ida tidigare idag, det var längesen så det var otroligt kul! =)
Och jag har bakat idag.. ^^, Chokladbollar igen.. Gjorde ett nytt försök med bakmargarin, mycket bättre kan jag lova. Nuså har vi bakelser så det räcker o blir över imorn. För er som inte vet så ska min brors son Emil döpas imorn. =) Yeey! Och jag ska hälla upp vattnet (finns nog ett fint ord för det med =P ) Men det kommer nog bli jättetrevligt, ska vara en hel bufé med bakelser. Mums! Men uj så onyttigt, så det blir inte många som får åka ner till min lilla magge! ^^,

Ne, nu är maten här närsomhelst så får kanske skriva mer imorn istället..
Ha de gött! =)


Design påväg..

Ajj.. Träningsverk i benen som fan!
Gick långpromenad både igår och idag med Lenny, och det känns ju nu kan jag säga. Ujuj! Men fan så skönt att få röra lite på sig. Man blir så trött av att bara sitta hemma. Blir nog en imorn med om det inte blir utgång, får se! =)
Behöver verkligen träna o röra på mig massor till alla kommande fotosessioner känner jag. Inte alls nöjd med vad jag ser i spegeln. Och dom där operationerna skulle komma väl tills hands nu, imorn. Vill så gärna göra dom nu! =( Känns som dom är flera år bort när man sitter här utan jobb o pengar. Usch, otroligt jobbigt att tänka på!
Men får ta en sak i taget, promenixer!

Hade förresten körlektion igår! Gick otroligt bra. Och läraren tyckte att jag skulle känna mig nöjd med mitt presterande så det kändes ju ännu bättre. Och det var ju även tur att dom ringde mig i tisdags o hade fått en lucka på onsdagen, otroligt bra. För när jag även kom ner till körskolan så fick dom återbud på 6lektioner, så jag högg den närmsta, på tisdag. Som även den kommer bli min sista körlektion, för sen blir det lilla uppkörningen och uppkörning. Wiie, fan va skönt det känns! Men måste verkligen träna på dom där jävla parkeringarna alltså. Usch, hatar att parkera ^^,
Men det kommer sitta snart och då har jag kortet i handen.. Yeeyh!

Torsdagskväll nudå, och jag försökte göra chokladbollar som det så fint heter numera. Och det gick ju inte så bra med vanligt rinnande margarin så får göra ett nytt försök imorn med vanligt margarin. Så ett tips, gör inte med rinnande margarin, det blir bara smul ^^,
Och man vill inte äta upp det heller eftersom man sett hur mycket smör o socker o annat skit som är i oO Usch nej, mår illa av bara tanken!
Ikväll blir det nog filmkväll med Lenny iaf. Får se vad det blir för film bara, hoppas på Shutter. Ska tydligen vara en jättebra skräckfilm. Perfekt! Me like.. =) Eller om han är för vek så blir det kanske I see you.com som jag också lyckades hitta någonstans, verkar väl inte vara någon allt för bra komedifilm kanske, men vi får se!
Har iaf varit och pratat med en anställningschef idag, så idag har man gjort något bra iaf! =) Förutom att ha promenixat.

Nu är även en design påväg.. =)

My happiness is with you!

- Ångrar du inte det du gjort?
- Jag vill bara vara lycklig!
- Det är svaret från ett egoistiskt barn!
 


A hundred days have made me older
Since the last time that I saw your pretty face
A thousand lies have made me colder
And I don't think I can look at this the same
But all the miles that separate
Disappear now when I'm dreaming of your face

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight it's only you and me

The miles just keep rollin'
As the people leave their way to say hello
I've heard this life is overrated
But I hope that it gets better as we go

Everything I know, and anywhere I go
It gets hard but it won't take away my love
And when the last one falls
When it's all said and done
It gets hard but it wont take away my love
--<-@
Älskar den texten!
Jag tänker på dig hela tiden! Jag hoppas att den jobbiga tiden är över snart..
Jag saknar dig så mycket och inget är desamma utan dig. Vi blev bortskämda med varandras tid och sluta ta vara på den. Jag ska aldrig mer göra det! Hoppas du känner detsamma.
Och jag hoppas vi kan börja skriva om vår historia snart. För jag vill också ha det lyckliga slutet. =) 
--<-@

I wish..

Äntligen!..
Nu börjar det känns lite bättre. Fick ett inventeringsjobb på Åhléns om några veckor och fick en körlektion redan imorn. =) Känns otroligt bra! Så ska jag ringa om lite fler jobb imorn och även besöka lite jobb imorn tänkte jag. Nu jävlar ska jag fan lyckas ^^,
Surt nog fick jag veta igår att min ena dröm som jag mådde så bra för inte alls går att göra som jag tänkt mig. Men det kunde man nästan räkna ut! Så lätt får det väl inte vara att få som man vill..

Menmen.. Jag hoppas att allt bara går uppåt från och med nu. Det behöver jag =) Jag ska klara mig fint! Känns att jag börjar bli lite mer positiv nu och det påverkar mitt jobbsökande o bilkörning.
Hoppas det går bra på körlektionen imorn. Måste lära mig att vara mer uppmärksam och även kolla i speglar innan man blinkar osv.. Som jag själv tycker låter helt orealistiskt. Jag tycker man ska blinka först o visa övriga trafikanter vart man ska så dom kan vara berädda på det innan man kollar i speglarna osv. Men det är ju inte jag som skrivit reglerna så jag måste helt enkelt försöka lära mig hur det ska gå till.. ^^, Svårt nog!
Vill verkligen ha mitt körkort nu, och vill ha jobb o egen lägenhet. Vore så underbart! Behöver mitt utrymme o egna liv.

Igår hade jag iaf en jättemysig telefonfilmdejt till Wall-E. Sån otroligt söt robbot som jag tycker att alla ska kolla in. Både rolig och söt! =)
Och så hade min "dejt" gjort något otroligt sött med textningen till filmen. ^^, Får mig att le bara att tänka på det! Tråkigt nog kommer vi inte höras på några månader nu. Men jag hoppas att allt går som förväntat och att jag får höra från honom snart nog. Men tror vi gjorde det rätta beslutet!





I wish..
--<-@




No one!

Regn, regn o lite mer regn.. =/
Fan va segt! Blir stan imorn istället o söka jobb. Blir bara irriterad på allt idag!
Alla dagar ser likadana ut o man blir påmind om vad i livet som gör att det är så deprimerande som det är redan när man vaknar ungefär.

Resan till Qlimax är bokad o betald, ska åka med Tranceclubber bussen. Och trodde jag hade planerat med en kompis att vi skulle ha skitkul på bussen o festa massor osv. Men när man väl bokat allt så visar det sig att det var tydligen bara prat från hans sida.. Kul!
Har iaf en kompis på bussen, som kliver på lååångt senare.. Får hoppas att det blir kul iaf! Känns inte så uppiggande nu iaf. Blir så irriterad när man ska bli sviken hela tiden. Finns det någon som håller sitt ord? Man kan verkligen inte planera eller räkna med någon.

Ne, är verkligen trött på allt nu. Har inget hopp för något kvar!..


"The only person you can trust is yourself"




När man tror att det inte kan bli värre. Så får man tillbaka klumpen i magen igen!
Är jag bara någon han leker med? Verkar faktist inte bättre.. För inte har han någon respekt för mig iaf!
Men nu har jag fått nog. Han älskar mig inte om han håller på såhär, och han förtjänar inte min kärlek. Jag förtjänar någon bättre. Jag vet att han finns där ute. Men tiden kommer då jag är redo att träffa honom, ödet!
Killen som aldrig får mig att gråta, förutom av lycka!

Nu kan jag bara se fram emot jobb, pengar, o kommande fester. Som Club Aqua Halloween ;) , Monday Bar Lucia Cruise o Qlimax. Wow, hoppas tiden går fort snart. ^^,
Och nu ser lite faktist lite ljusare ut med en av mina drömmar. Hoppas verkligen att den tar fart fort!
Och så har man kanske jobb på Elmia också, yeah! ;D Inte dumt..

Respect, Trust, Faith, Honest, Friendship and Understanding!

I've been through hell now show me heaven!

Söndagsnatt! Och jag har precis kollat klart på Hitch o The Promotion. Två helt okej filmer. Men man kan ju inte sluta drömma om att man själv hade det som dom i filmerna. En befodran att se fram emot som i The Promotion o en partner som stöttar en och alltid ser det positiva i situationen, och som tjejen i Hitch som hittar killen som verkligen kämpar för henne och vinner hennes hjärta genom att vara den perfekta killen. Jag vill också ha det i mitt liv!




It's alright now when you're here
A bit of hope when you look into my eyes
Follow me to the other side
You will never walk alone
I'm always by your side




Ny vecka igen då..
Livet bara maler på och man själv står still, som vanligt!
Men imorn ska jag iaf iväg till lite olika butiker och söka jobb. Så det känns väl skönt iaf, lite nervös bara. Aldrig gjort det förut ju! Så jag hoppas verkligen morgondagen börjar bra, för imorn behöver jag en sån där positiv dag då allt känns som det kommer lösa sig. =)

Lite svårt att vara positiv när det är höst dock, och det mesta känns åt helvete.
Killen man älskar verkar det inte funka med nu (men jag önskar ändå att något underbart ska hända snart någon dag ^^, ) , jag har inget jobb o står helt pank när det känns som jag verkligen kan göra nytta där ute på ett jobb - på mitt drömjobb t.ex jag vet att jag passar perfekt på dom arbetena o att både dom och jag kan tjäna bra pengar, körkortet skulle jag kunna ta nu men kommer inte få det förns om ett halvår eller något för att det är så sjukt långa väntetider på lektioner (som jag egentligen inte behöver, men som jag måste ta för att dom inte bokar in uppkörning förns jag gått igenom allt), och när man verkligen behöver dom bästa vännerna - så finns dom inte där för en?! Känns verkligen som dom inte bryr sig alls. Man kan säga att man verkligen mår piss o behöver dom o deras svar blir typ "Jaha okej".
Då tänker man va? Vad är det som händer, är det bara jag som verkligen reagerar när någon jag bryr mig om mår piss? Jag försöker verkligen göra allt o säga att dom kan ringa när som helst under dygnet o prata o att jag skulle vilja vara hos dom när dom mår så dåligt. Hade jag pengarna eller körkortet att ta mig till dom hade jag gjort det, vilken tid på dygnet som helst. För mår man piss så är det mycket till för att man ska må så.. Och då blir det bara värre från det om man inte får det stödet man behöver i dom mörka tiderna. Jag skulle inte önska någon att gå igenom det jag gått igenom o går igenom nu..
Så därför känns det som finns dom inte nu för mig så var dom inte så bra vänner trots allt och tyvärr kommer jag bry mig lika mycket för det för jag älskar dom ändå, men jag kommer se dom på ett annat sett numera! Känns verkligen skit..


--<-@






Känner igen mig så mycket i denna text
Takida - Losing
Is this all of me
Is there nothing more of me than this
I would rather be
One of the faces that you'll miss, no
Do you care, well I don't know, no
I'm struggling not to let go

Won't you lift me up
Lift me up or else I'll never stop
Don't you leave me alone
I've been through hell now show me heaven...aaah

I'm losing
All of the time
Yeah I'm losing
I'm losing
Please change my mind
Yeah I'm losing
I'm losing

This is all of me (all of me)
There's nothing more of me than this
I can not be (can not be)
The well adjusted show me heaven... aaah

I'm losing
All of the time
Yeah I'm losing
And I've been through this
As long as i remember my life
I'm Losing

I'm Losing
All of the time
Yeah I'm Losing
I'm losing
Please change my mind
Yeah I'm losing


Vill att allt ska bli som förut.. Fast bättre! <3
I love you!

Grått!

Söndag.. Grått o mulet!
Fyfan behöver jag säga mer?
Kan det blir mer deprimerande?
Hur seg dag som helst. Somna inte förns kvart över fem imorse o sen fick man inte sova längre än till ett idag. Surt! Lagom seg hela dagen.
Men det är väl det söndagar är till för antar jag.

Lördagen vart väl helt ok. Kanske inte till en början! Usch.. Hatar tjafs osv.
Varför kan vi inte bara förstå varandra? Aldrig varit med om något liknande, att man kan missförstå varandra så mycket.
Och i nuläget ligger det bara o vajar på en smal liten tråd mellan Kärlek o Hat. Antar att det blir så! Men jag gillar det inte.
Känns bara ännu jobbigare när det inte finns tillit där heller. Och känns lite som att när man blir anklagad för saker hela tiden så vet man ju inte vad anklagaren själv håller på med om den tror sånt om mig?
Känns skitjobbigt. Orkar verkligen inte med mer komplicerade konversationer o tjafs för saker som inte ens har någon mening. Måste säga stop nu och göra det han tycker att jag ska göra som han gör, gå vidare o vara lycklig! Ja, jag vill verkligen vara lycklig. Vill han inte vara den som gör mig lycklig så får jag göra det själv. Har verkligen hoppats på att det här ska leda vidare till något igen, och tror det bara är falskaförhoppningar. För jag tror inte han kommer ändras o tänka på det jag säger.
Men förstår han inte mig eller litar på mig så är det väl inte meningen att vi ska vara tillsammans. Han visste redan innan han blev tillsammans med mig vem jag var och han lärde sig veta hur jag levde. Gör likadant nu och han vet vad jag känner för honom. Så varför förstår han inte? Fan.. så jävla jobbigt! Kan inte ändra mina önskningar, det jag gillar o mitt liv sådär för någon.
Hoppas verkligen han tänker efter snart o förstår! <3

Burning Inside!

It's alright now when you're here
A bit of hope when you look into my eyes
Follow me to the other side
You will never walk alone
I'm always by your side


Hold on tight when we fall into the night
I will guard you now and the rest of my life
But there's one bitter lie, how I did you wrong
It wears me out and leaves me naked, the truth is
always strong

I'm knocked down by your eyes
I think it's gonna happen

She's kind of weak she's not too fine
But I'm burning inside and I'm shaking again, heeey yeah

She's kind of weak she's not too fine
But I'm burning inside and I'm shaking again

It's colder now and you're not home
I'm all awake, thinking of my own

Feels like it's coming down
It hurts being with me
Don't walk away, can't you hear the scream

When she's gone I don't know
Please tell me if it's gonna happen?

She's kind of weak she's not too fine
But I'm burning inside and I'm shaking again, hey hey hey yeah!

She's kind of weak she's not too fine
But I'm burning inside and I'm shaking again

I'm sorry now, I'll make it up somehow
Hurt me with something more and more and more and more!

She's kind of weak, but I'm burning inside, heeey yeah

She's kind of weak she's not too fine
But I'm burning inside and I'm shaking again

-- Den ger mig lite hopp om lycka! Gillar verkligen första raderna..
--- Önskar jag blev lycklig snart! Behöver det där lilla extra. En underbar person som rycker upp mig!

Jag är med o tävlar! ^^,


 
Klart man är med o tävlar om ett par sjukt heta skor. ^^, Me like!
Gör det du också genom att klicka på: http://sweetwishes.blogg.se och var med o tävla du med!









Where is my special fuckin´ day?

Fan hatar att må såhär.
Hatar överhuvudtaget hur mitt liv ser ut nu. Går runt med gråten i halsen hela tiden o fel tanke får en direkt till tårar.
Önskar jag kunde vara lika stark som förr..

Jag vill resa iväg.
Jag vill glömma alla problem och gå vidare. Jag vill träffa nytt folk o skaffa nya vänner.
Vore så otroligt kul!
Har även fått en liten idé till en av mina drömmar. Kan inte skriva något om den förns den har gått igenom. Men jag hoppas den kommer funka! Skulle vara en perfekt början på det jag vill hålla på med. =)

Nu är det iaf höst, garanterat! Och jag kan inte vänta tills jag får jobb.. Vill ha jobb nu.
Står verkligen still i livet. Hatar det!
Hoppas verkligen att jag kommer iväg på Qlimax i november och Monday bar lucia cruise. Vore så otroligt härligt. Synd att tiden går så sakta bara. Behöver verkligen dom två festerna nu.
Känns som dom festerna är enda sättet att få fart på livet, och komma över honom!

Håller på o glömmer bort mig själv under den här dåliga perioden i livet. Det jag hade lovat mig själv att aldrig göra igen.
Känns som jag börjar bygga muren, muren omkring mig! Släppte så mycket på den för hans skull.. Och så sluta det med att man blev sviken igen. Så vad är det för mening med att släppa in någon på sitt liv egentligen? För det är ändå ingen som håller sig till hur man ska behandla någon bra.
Jag brukar alltid tänka, som jag själv vill bli behandlad så behandlar jag andra. Men den tanken verkar inte finnas kvar hos folk längre. Alla tänker bara på sig själv!

Och vart finns dom man trodde var sina bästa vänner när man mår såhär?
Verkar som dom människor jag haft omkring mig o haft aningar om till slut blev som jag trodde, svikare som som vanligt bara bryr sig om sig själva o tar alla andra för givet.

Har ni tänkt på det ordet? Att man tar någon för givet, jag Hatar verkligen det ordet!
 Och jag Hatar verkligen när folk inte visar respekt för någon annan o bara tänker på sig själv!
Vad händer egentligen? jag vill inte finnas vid sånt här folk.. Finns ingen där när jag behöver dom som mest, då behöver jag dom inte överhuvudtaget!

Jag vill flytta nu!
Börja om på nytt..

Jag vill hata dig!


A hundred days have made me older
Since the last time that I saw your pretty face
A thousand lies have made me colder
And I don't think I can look at this the same
But all the miles that separate
Disappear now when I'm dreaming of your face

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight it's only you and me


The miles just keep rollin'
As the people leave their way to say hello
I've heard this life is overrated
But I hope that it gets better as we go

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight girl its only you and me

Everything I know, and anywhere I go
It gets hard but it won't take away my love
And when the last one falls
When it's all said and done
It gets hard but it wont take away my love

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight girl its only you and me

--

Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling's alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you're so divine
I'm not ever alone, you're not ever alone

I'm head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I'm in deep debt, without you I wouldn't survive
I'm not ever alone

Your smile is heavenly,
I don't deserve all the love that you're giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I, I will love you till the day I die

I'm head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive



--

Jag hoppas han vet vad han gjort mot mig!
Och jag önskar han ångrar det.. =(

Till slut..

Tjingeling!
Då har man skaffat en offentlig sån här också. Känns ju trevligt! ^^,
Har dragit mig länge för att skaffa en "blogg" gillar inte allt ståhej om att blogga. Men det känns skönt att skriva av sig lite iaf! Även fast jag inte kommer skriva så djupa tankar på just denna blogg, håller det för mig själv på den anonyma istället. Känns lite bättre så! Men såklart vill jag ju dela med mig lite till mina kompisar o bekanta.. =)

Ja, fredagkväll och vad gör Suzzi?
Jo, jag sitter hemma själv och kollar på komediserier. Inge fel med det, väldigt kul faktist. Har ju även Nisse o Nellie som sällskap! Men fan, har sån beslutsångest, blir galen. Är inte sugen på något faktist =S Känns jättekonstigt, brukar vilja festa när jag är lagom glad o pigg. Men känner inget sug på det alls. Kanske för jag inte har pratat med någon kompis om att hitta på något iof. Men ah, duger faktist riktigt bra att bara vara hemma tror jag. Iaf just nu!


Happ, denna dag har iaf vart lite mer händelserik än dom andra vardagarna denna vecka.
Var på arbetsförmedlingen på möte och kom precis in ett jobb som sökte precis mig, alltså inte mig bokstavligen men just dom "kraven" man skulle ha passade mig perfekt. Så det bad jag henne söka åt mig. Sedan kom det in ett till som jag skulle ringa på, men utåtriktningen var på topp så jag gick förbi o frågade efter snubben som man skulle ringa. Men såklart hade han inte tid just då, så jag får återkomma nästa vecka. Men fan va duktig jag kände mig! =) Så tanka jag mobilen o ringde Emelie också. Så det vart en fika med henne, hade ju en hel del att ta igen efter såhär lång tid. =) Kändes riktigt skönt!
Och så har man ju ansvaret för Nellie också, så det var bara att ta sig hem i rimlig tid igen för att ta en promenix med henne igen.men påvägen vart det att gå förbi ett annat jobb jag sökt på som ville träffa mig. Men såklart var inte arbetsgivaren inne där heller, så får återkomma nästa vecka dit med!
Ska fan ha ett jobb nu!

Så vad blir det ikväll nudå? =/
Ja, fyfan, säg det! ^^, Vore kul om det blev någon impulsgrej att göra något. =) Sånt gillar jag. Typ ett samtal "Ska du med till Nrkp o festa?" Oh yes.. Jag är på. Eller "Ska du med till Etuna på bilträff?" Oh yes.. Jag är på ;D Haha!
Menmen, nu blir det en medellång promenix med Nellie.

Tudelu..




Okej.. 45min senare! Yeeyh.. Ludde o Vega fick mig på festhumör igen efter 3veckor.
Håkan påväg hit så det blir en snabb promenix med Nellie o sedan göra sig i ordning för kvällen bravader. Härligt o träffa alla gamla klasskompisar igen.

Ut o gå!
Tjing

RSS 2.0