Färgmetoden

Var på 3säljutbildning nr2 i Stockholm från tisdag till onsdag och fick lära mig en otroligt rolig och givande metod man kan gå efter på kunder lite så man kan anpassa sig. Men även hur man anpassar sig i det personliga livet när man träffar på nytt folk eller vill komma överrens med någon bättre. Förstå sig på nya personer och kommunicera med dom bättre.

Så.. Vilken färg är du? :)
Och vilken färg tror du jag är?




red
Styrkor: målfokuserad, resultatorienterad, initiativrik, dominant och fattar snabba beslut.


green
Styrkor: grundlig, har tålamod, bra på att ge god service, pålitlig, lojal, slutför uppgifter, lugn, pedagogisk, eftertänksam, lyssnar – tänker och pratar sen, strukturerad, planerar, har god framförhållning.


yellow
Styrkor: inspirerande, motiverande, ”det ordnar sig”-attityd, flexibel, nyfiken, behov av att omge sig med positiva människor för att tanka energi, använder sig utav intuition eller magkänsla för att fatta beslut, ger gärna feedback men har också ett stort behov av att bli sedd.


blue
Styrkor: systematisk, metodisk, logisk, håller stenhårt på regler, noga med detaljer, hög kvalitet är viktigt, formell, specialist.




Väldigt kul att se sina svagheter också. Kan dessvärre inte hitta dom för tillfället så jag återkommer till dom. Tänk på att man kan vara en blandning mellan fler färger. Alla människor har alla färgerna i sig men till olika procent.


Kom och tänka på VirreVixx och mig när vi har något på g.

Suzzi: "Åh, jag har en idé, vi gör det här och såhär"
Viktoria: "Jajaja, det låter skitbra, fan va kul!"

Gissa vilka färger vi är i denna dialog! ;)




 

 


Ljuset


Yeeyh, fick precis ett samtal från Teknik Magasinet. Så nu är intervju kirrat. Perfekt! Känns som ett litet steg framåt. Vore helt underbart att få jobba där! Håll tummarna för mig nu.




 


Cirkeln är mörk, utan slut

Fy i helvete så tråkigt man kan ha egentligen. Har nog aldrig så tråkigt som jag har när jag är på jobbet. Nu är klocken 19.20 och det är fredag. Inga kunder i butiken, inga kunder utanför butiken - dött!
Det är skitmusik i högtalarna, förutom en drum n´ base låt jag otroligt nog hittat på denna usb-sticka som någon av mina komersiella arbetskollegor lagt till. Tufft!

Men fredag it is och alla festar och har trevligt med sina vänner. Och lika ensam som vanligt är man när man står framför datorn på jobbet, och lika kul när man kommer hem har man när man sätter sig i tvsoffan och kollar någon skitfilm på tv och skriver lite på msn.
Vad har jag för liv?
Denna onda cirkel måste ta slut nu. Jag vill inte ha det såhär längre. Hade jag kunnat hade jag slutat nu. För att jobba såhär mår man inte bra av. Skitlön, inga kunder att prata med och jobba 12-20.15 så man aldrig får träffa några vänner. Enda kontakten jag har med dom jag älskar är över telefonen. Och det funkar inte i längden och speciellt inte när man mår såhär kasst.
Tankar man inte borde ha slår en oftare än vad vad dom bra tankarna poppar fram.

Trodde inte jag skulle må såhär dåligt igen.. Eller känna mig såhär ensam när jag tagit mig till en stad där jag har några fler vänner närmare än i katrineholm. Det är de värsta, att ha sånt motstånd och vara helt ensam.

Har funderingar på att flytta till Jönköping, men egentligen spelar det nog inte någon roll vart jag bor. Jag kommer vara lika ensam överallt. För jag kommer nog aldrig bo i samma stad som mina bästa vänner ändå. Känns som att det är såhär det ska vara. Inget kan bli "sjukt bra läge".
Känner mig helt död inombords, helt vilsen och borta från omvärlden. Har inget socialt liv kvar när jag har detta jobb med dessa tider och alla mina vänner så långt borta.

Vet inte hur jag ska lösa detta bra utan någon att stödja mig mot på kvällarna. Trodde jag skulle slippa ta mig igenom sånt här ensam igen. Men antar att det är endel som ska göra mig starkare och kanske ta mig till något bättre. Och kanske boosta mitt självförtroende, vad vet jag?
Just nu hjälper ensamheten ingenting, den drar mig bara mer neråt.




Vill bara försvinna ettag.




 


Brinnande vacker


When you touch my face
When you call my name
I burned with desire




Så sjukt vacker låt, och ännu bättre blir den när man tänker tillbaka vilket minne man har efter den på Monday Bar Spring Break Cruise. Ett ord - Magiskt!




Verkligheten i ett nötskal

Då var resan man väntat på i 3månader förbi - Mondaybar.
Grymt bra resa med allt jag hade önskat.

Men nu är man tillbaka i verkligheten. Killen har åkt hem och imorn är det jobb, och så ser det ut 9dagar framöver. Stå på ett jobb man mår skitdåligt av, gör ingenting och räknar minutrarna tills man får gå hem, och sova direkt för att man slutar så sent så man inte kan göra annat. Ingen vän har tid att träffa en eftersom dom bor antingen ett antal mil ifrån en eller ska upp tidigt dagen därpå för att jobba.

Vad har man för liv? Fan så dåligt jag mår av detta. Ensam, har ett tråkigt jobb med en skitlön och känner mig totalt låst. Går runt i en ond cirkel.

Vad jag vill just nu är nog att flytta till en annan stad. Få ett nytt jobb med saker att göra hela tiden och roliga arbetskamrater med lika sjuk humor som en själv. Vettiga arbetstider och gärna lediga helger. En schysst lägenhet med gött nytt folk i vänskapskretsarna i staden.
En ny start!

Jag vill ha killen nära, och bästa vännerna likaså. Jag vill leva min dröm!
Men backar man tillbaka till verkligheten igen så kommer klumpen i magen tillbaka, ögonen vattnas och allt blir tungt. Kan inte tänka på annat än - Hur ska jag lösa detta?
¨


Min dröm..

 

No End..




 


I find you..


Day of judgement ..





 


Lost in dreams ..






Bio




Lillfamiljen på besök


Finbesök av bror o hans lilla familj som precis varit på Busfabriken :D



Inflyttningsblomma fick man också. Passar sig riktigt bra i mitt fönster.






LillEmils mästerverk fick jag också, Fantastico! :D




Myskväll @ Varela










Vi <3


Trots att vi ville överraska Micke lite med att bara dyka upp så bjöd han på otroligt god mat, bl.a - kycklig, någon specialpasta, färskt bröd med någon sjukt god korv, ost & kex och såklart vin till de :D Sedan vart de Magnumglass till efterrätt, Yummi!
Snällare människa får man leta efter. Tack för en trevlig kväll Micke! :)





 


Vintergrill, Vårsol, Sommarkänslor

Äntligen var man i Borås. Efter en låång och sjukt seg nattbuss med 1byte. Och efter att man blivit överraskad med frukost på sängen när man vaknat upp igen av älsklingen <3 så åkte vi ut till skogen. Är det vårsol så måste man passa på att njuta av den, helt klart! Klarblå himmel, grill och massa mys :D

(Klicka för att se större)





















Go-ing!



Otroligt skön låt.. Måste såklart spelas ett par ggr när man står o tråkar på jobbet..
Längtar till kryssen när man får se honom igen. Kommer bli magiskt! :D



RSS 2.0