Kinkyfest



Kinkyfest på Starlight ikväll då.. Ojoj, kunde inte bli mer tajmat nu när Malin & jag ska festa i Kholm denna helg ;D Och nu ska ju även Soma haka på. Härligt! Tjejligan på g. Klockan är bara kvart i tre och jag är så grymt taggad redan. Detta kommer bli en lyckad kväll har jag en känsla av. ^^,
Inte sån jättebra koll på vad jag ska på mig ikväll dock, men har en liten aning, så det löser jag nog ;D

Idag åker även löshåret i igen, som jag har saknat det. ^^, Håret är ju så tunt nertill ju =( Har färgat för mycket, jag vet! Men nu är jag på god väg att nå mitt mål med hur jag vill ha mitt hår.
Räknar med att det ska vara klart till nästa kryss =)

Ne, nu är det nog dags att rensa upp lite på rummet så vi kan vara tre brudar här ikväll som dunkar musik o yrar runt med smink o underkläder hit o dit. ^^,

Kanske syns på Starran ikväll då! =)
Tjing!



Tävling snart slut!

Komigen nu kära läsare!
Modelltävlingen jag är med i är slut på lördag kl 00.00. Ligger ganska tätt med tvåan. Hjälp mig nu, vill ju verkligen vinna! =(

Bli medlem o rösta dagligen, eller smsa för 10kr/sms.
http://bayb.se/community/contest.php

Tack på förhand sötnosar! =)

@->--   

Weekend

Phu.. Hade skrivit ett långt inlägg men blogg.se verkar göra som dom själva vill ibland så även om jag sparat o publicerat det så försvann det?! Förstår ingenting.. Men nu har jag lugnat ner mig o gör ett nytt försök. Tur att man hag så mycket tålamod! ^^,

Senaste veckan har varit helt okej för min del. Åkte till Stockholm förra onsdagen för att bl.a gå ut o äta, gå på bio, åka på fest i farsta, hård jävla kärna, avskedsfest för Dennis osv.. Så det har varit fullt upp! Men kul också..
På bio såg vi "Yes Man!" Grymt rolig. Skrattade så jag fick tårar i ögonen emellanåt. Underbart!
Middagen på restaurang vart på Koepangang, eller hur de nu stavas. Riktigt gott - och dyrt!! =O Men det var de väl värt ^^,
Så åkte jag med Guzzy på fest i Farsta på fredagen. Alltid kul med hemmafester, speciellt med nytt folk i en annan stad. Alltid lika intressant! Men det vart väl både lyckat o mindre lyckat kan man säga. Men sammanfattningsvis hade jag kul, ses på kryssen grabbar! ;D
Hård Jävla Kärna - World Wore 3 är då en brutalt dålig fest. Det ska vara en elektroniskmusikfest med lite Hardstyle, Hardcore, TerrorCore, SpeedCore o fan vet va allt heter. Och vi kom tydligen dit lite sent när vi kom 1½ timme efter att det öppnat så det var terrocore, aldrig hört något värre! - Lät som dom slagit sönder högtalarna och försökte pressa ut det sista ur dom. Helt jävla sjukt! Plus att det var en gammal lagerlokal ute i Alby och kostade 180:-. Så nej, det var inte värt de. Och som plus i kanten så vart man förkyld av de också. Aldrig mer budget fester!
På söndagen så följde jag med Dennis på hans avskedsfest med jobbarkompisarna från Mellowbar i Sthlm. Riktigt trevligt, och otroligt god mat. Inte konstigt när alla jobbar på en restaurang & bar iof. ^^, Sen åkte vi iväg till Soap, som var lika dåligt som vanlgit iof. Grymt segt på Stureplan, förstår inte hur det finns folk som vill roa sig där, för man har ju inte kul när man bara står o hänger o blänger på varandra?! Eller? =s Släpp loss lite sturenissar, lev livet, iakta inte!
Så aah, sen vart man sjuk på måndagen och åkte hem på tisdagen för att inte smitta Dennis som flyger till Rhodos imorn (fredag morgon).

Nu är det torsdagskväll då, har ätit kinamat med mamma och snart blir de fruktsallad, love it! ^^,
Men är fortfarande sjuk, så inte speciellt roande. Men inte överdrivet sjuk iaf, lite snuvig o lock för öronen bara. Det går över till imorn =)
 För då kommer ju Malin <3 Så det blir liv o loppan här i helgen med andra ord. Som menas med gott vin, mycket tjejsnack, fotosession, hårfärgning o allt därtill =)

Igår var det premiär för Knight Rider, men det borde ni ju ha koll på ;D
Det var min favoritserie när jag var liten. ^^, Så hade väldigt höga krav på den nya variationen av det. Kan inte säga att själva programmet levde upp till dom, men bilen, Kitt, gjorde ju det deffenetivt.
Jag är kär i Kitt! ^^,
Så nu är jag fast, jag kommer följa Knight Rider varje onsdag framöver.

Och nu är även dom kommande festerna bokade o klara.
MondayBar Spring Break cruise 12-13Mars
In Qontrol - Holland i April (datum okänt)
Så nu är längtan hög. Åker dessutom med Malin på båda två. ^^, Kan ju inte bli bättre. Min bästa danspartner. Alltid lika kul med henne så det här kan inte bli misslyckat.
Kommer dock få avstå från dessa mindre fester här i Sverige tyvärr, men vad gör man inte när man inte har något jobb och vill åka på dom lite större festerna, jo man offrar dom små. =)
Så nu har jag lagom panik med att designa mina outfits till dessa fester och få ordning på håret. Usch! Jobbigt. Man tycker ju att folk borde uppfinna en maskin som styr allt sånt åt en. =P


Ne, dags för fruktsallad!
Tjing!



Spöktankar




Nu är det tungt.. Väldigt tungt!
Vill verkligen inte falla tillbaka igen så måste hålla mig på andra tankar.
Usch, känner mig sårad! Men för vad egentligen? Borde egentligen inte känna såhär. Känns lite som självplågeri emellanåt.
Men snart är det över, förhoppningsvis! Har som tur är Malin som kommer till undersättning nästa helg. Kommer bli grymt underbart!
Dricka vin, äta gott, festa o bara tänka på annat än känslor o bekymmer! Längtar redan.. Sån perfekt helg det kommer bli. Behöver verkligen det.

Varför blir allt värre på kvällarna? Hatar det verkligen.. Tänker så mycket mer på saker då.
Tror jag gör många fel just nu. Men måste låta dom ske.. Vill ju det! Men vet själv att det inte är så bra.
Vet hur jag borde tänka.. Men beroende på min bakgrund så tänker jag ju såklart helt fel. Hatar det och försöker ju dagligen ändra på det. Går sakta men framåt iaf.. Önskar jag kunde göra något för att det gick fortare. Enda sättet är väl bara att ta avstånd helt från allt som har med känslor o killar o göra.
Känner bara för att flippa ur totalt ettag. Ni förstår säkert inte. Men mja, köpa boxningssäck, riva sönder några kuddar och dansa till kroppen inte orkar mer.. Förstår ni bättre?
Jo, den känslan har jag just nu.
Skulle vilja se in i framtiden, bara en snabbis. Skulle bli så mycket lättare att göra nästa drag då.
Men antar att ödet får vägleda mig.
Alltid allt på samma gång. Kan inte saker o ting komma i omgångar så det blir lite lättare att hålla koll på alla tankar?
Ne, om man ändå kunde vara kille, bara koppla bort känslor, tankar och medkänsla så vore det ju mycket lättare, allt egentligen. Vore ju egentligen helt underbart!
Men det löser sig väl också till slut. Man förändras ju ständigt till det bättre, eller?
Ibland börjar man ju undra..
Eh, säkert bara mina konstiga tankar som spökar.

Känns som jag skriver lite i gåtor för er nu.. Får hoppas att ni förstår en aning iaf! Vill inte avslöja för mycket när det gäller såna här tankar.


Idag fick mina ålande älsklingar mat iaf. Känns otroligt skönt att få bort det från det dåliga samvetet. Riktigt hungriga var dom också, tog mössen direkt när jag släppte dom. Ojoj! Mätta o belåtna är dom nog, eller ah mätta vet jag inte.. Går alltid att få i dom mer så får väl slänga in ett par stycken till om en vecka tippar jag på.
Lyckades även hitta dom billigt. Tack och lov för reptilföreningen. =)
Så imorn blir det fullt upp med att göra rent hos dom xP Och även göra massa andra saker såklart.
Som att designa upp kläderna till MondayBar SpringBreak Cruise. Har äntligen fått ett litet hum om hur jag vill ha dom så imorn blir de skissa av. Och även kolla tyger så allt går som jag vill. Vilket det aldrig gör så bara att börja med det redan nu. Är ju trots allt 1½ månad kvar. Men denna gång har jag gett mig fan på att jag ska vara iordning gjord och med outfitsen klar någon vecka innan iaf när jag kliver på båten så man har blivit sådär lagom på g redan ^^,
Har en känsla av att den här kryssen kommer bli riktigt bra! Hoppas den känslan stämmer..


Tjing!

Somehow

Ännu en ångestdag förbi..
Jag hatar verkligen att ha mycket i huvudet. Känner mig stressad inombords hela tiden.
Sök jobb, skaffa pengar, sy kläder, åka hit o dit, saknad, fester, ensamhet osvosv.. När tar det slut? När får man bara luta sig tillbaka och bara njuta av nutiden? Vill bara få allt avklarat. Har ingen ork för någonting längre!
Måste göra något för att sluta känna såhär.. Men vad? =/ Vill bara försvinna!
Blir alltid lika deprimerad när jag kommer hem och bara sitter still. Vill ha ett jobb och vill flytta, nu.
Ska försöka söka några jobb i Norrköping imorn iaf. Men bästa är ju att åka dit och visa sig, så får försöka ta mig tid att åka dit snart också. Men det kostar ju, så det bästa vore att kunna tajma in en fotosession då också, träffa Lina och ja allt annat som finns i Nrkp. Så det finns en följd på allt. Och alltid är det pengarna som ligger bakom allt som inte går att göra. Varför ska det vara så?
Men ställer jag in någon fest o sparar lite pengar på det, så sjunker humöret o den positiva känslan så det kan jag inte göra heller. Allt känns som omöjliga utmaningar. Men på något sätt löser man väl det också.

Imorn blir det iaf en promenix ner på stan har jag bestämt mig för. Bara för att jag har körkort så tänker jag inte bli som alla andra och ta bilen överallt. Behöver all motion jag kan få, dels för att jag känner mig så sjukt otränad så jag mår dåligt och dels för att jag känner mig så seg o trött mycket nu på vintern. Så lika bra att göra något åt det. Så imorn ska jag söka några "tillsvidare jobb" i katrineskitholm och även lite annat. Hoppas man får med sig någon bara så man får lite sällskap, så sjukt segt att bara gå själv med musiken i öronen. Roligare att prata av sig ju.. Så det är bara försöka få tag i någon härlig människa i Kholm, hur svårt det än låter så måste det ju finnas någon som har lika lite till liv som jag? ^^,
Måste även ta tag i mitt såkallade nyårslöfte med att skriva upp vart mina pengar tar vägen, så det får jag väl också försöka lösa imorn.
Ska försöka vända allt negativt till positivt! Hoppas bara jag vaknar på rätt sida o utvilad imorn så jag känner likadant då och kan ta tag i det. Förhoppningsvis är ingen av föräldrarna lediga så dom inte tar min energi det första dom gör med att tjata om något.
På mornar ska man bara vara själv, iaf om man heter Suzzi, då blir allt bäst. Man kan se hur risig ut som helst, gå runt naken ifred o leta passande kläder för dagen, äta frukost i lugn o ro och kolla på en bra serie. Så borde alla mornar vara! Gärna sol också och musik när jag vaknar, men.. man kan ju inte få allt ;D Får då kan jag dra på med en hel del mer.
Nu skulle verkligen en bra dag sitta fint. Men dom kommer så sällan så antar att jag kommer få vänta ett bra tag till på den. =/ Inte allt för länge hoppas jag..

---------------
Grattis till Dennis som blev 23år idag!
Puss till dig!
@->--
-------------



Vet inte vad jag mer ska skriva.. Får ont i huvudet av allt tänkande! =(
Tjing

Do not get surprised!


Vad är det för fel på mig?
Det måste ju vara något fel eftersom jag konstant blir sviken på något sätt. Och dessto närmre dom står mig dessto mer känns det. Men det slutar aldrig hända. Det måste ju vara mig det beror på, så vad är felet?
Antar att man inte är lika högt uppsatt hos dom som dom är, eller ah var, hos mig.
Jag skulle aldrig svika en vän. Aldrig för en fest, skjuts, en kille, ingenting. Inget kommer före en vän. Speciellt inte en av mina närmsta vänner. Sånt finns inte hos mig. Trodde inte det fanns hos dom heller.
Jag hatar att ha fel, att göra fel.. Jag går och gräver ner mig för sånt, får dåligt samvete och tänker på det länge efteråt. Men när jag gör det tar jag lärdom av det och kommer till stor säkerhet att inte göra om det. Jag ser mig själv som en bra och pålitlig vän. Trodde att mina vänner var domsamma.
Man slutar aldrig förvånas!

Är så trött på att bli behandlad illa. Men ändå lägger man det tillbaka på sig själv. Eftersom det händer mig så ofta. Känner mig så sjukt dum. Vad gör jag för att det ska hända mig?
Borde det inte vara dags för lite bra saker nu?

Jo, det är svårt att leva i nuet! Speciellt när det bara kommer massa negativa saker som trycker ner en.. Det enda man har att dra sig upp med är ju drömmarna om en bättre framtid.
Jag vill inte leva i nuet, ta mig framåt! Ta mig till den lyckliga tiden, för den kommer väl?
Man tycker ju att jag borde gjort mig förtjänt av den efter 1½ år av det mörka.

Orkar inte tänka på allt skit mer.. Vill bara slänga bort allt och fokusera på det bra.
Men vad för bra saker är det som kommer förutom alla hardstylefester?
Onda cirkeln! Borde den inte brytas snart?
Jag vet ju vad jag vill, men hur ska jag nå dit och lyckas bryta cirkeln?


Tillbaka till nuet då..
Idag blev min kära mor 50år. Tror inte hon riktigt fått in det själv. Hon är så stressad över att få allt perfekt. Så ska göra mitt bästa imorn för att hjälpa henne med allt. Så hon kan sätta sig ner med ett glas vin o se sig omkring, och njuta av sin dag 2 imorn. För det är ju imorn själva festen är. Idag var det bara familjen som firade henne, ja minus min syster som kommer hit från Sthlm imorn.
Så det vart smörgåstårta idag.. Mums! ^^, Lagom onyttigt, jag vet.. Men jag var faktist ute och gick långpromenix med Emil idag. Ganska skönt till en början, men efter en stund kände jag inte fingrarna längre. Men hård som jag är så gick jag vidare ;D Och Emil sov i vagnen bland alla filtar.. Om man ändå fick vara bebis för en dag. Skulle ju vara så underbart!
Kändes ganska konstigt att gå med en vagn, inte dåligt konstigt alltså.. Men ovanligt! =) Men skönt att slippa gå själv iaf..


Saknaden är stor nu..
Vill till Sthlm, saknar Dennis & Guzzy mycket!
Längtar och längtar inte till den 30 o 31a. Får ju träffa Malin då, dansa o glömma omvärlden till hardstyle, men då flyttar Dennis också. =/
Tänker konstant på Shellsie. Tjejen som får mig att le bara av tanken av hennes bus.
Usch, jobbiga känslor o tankar. Varför kan man inte vara känslokall och blåst? Då blir man inte sårad och man tänker inte så mycket.. Vilken lättnad det hade varit!
Hoppas alla dessa dagar i denna mörka o kalla period på året går fort. Så våren kommer och man blir lite glad. Då blir man ju 20 också. Dagen man drömt om sen man var 12. ^^,
Förhoppningsvis kan man ju samla alla ens bra vänner på poolparty då och fira mina 20år. =)
20år och redan hunnit gått igenom så mycket. Vet inte om det känns bra eller dåligt. Antar att det har sina positiva o negativa sidor..

@->--

Aja, nu får det vara nog med skrivandet. Var skönt att få ur sig några tankar o funderingar iaf.
Svara gärna på frågorna, om ni kan svaren. För det gör inte jag!
Tjing!











I will allways be by your side!



En månad kvar till Alla hjärtans skitdag.. Gillar den dagen mindre o mindre för varje år nu. För alla verkar ha en underbar dag då men aldrig jag. Det är aldrig en bra dag för mig! =( Jag får aldrig någon gullig gest eller present. Ja, förutom presenterna jag får av mina föräldrar. Men nu menar jag ju såklart av någon annan. Den dagen borde strykas. Jag lär ju inte gå på stan eller kolla i tidningarna däromkring iaf. Inte ens jag själv har ju råd att köpa något gulligt till mig. Värdelöst! xP
Men får väl hoppas att någon av mina älsklingsvänner har tid att gå ut o äta med mig då iaf. ^^, Vill ju inte känna mig helt ensam o bortglömd på alla hjärtansdag!
Men en månad kvar iaf, och mycket kan hända. Ska hålla tummarna för att något bra händer så jag inte är ensam då iaf!

Denna dag har nog varit ganska värdelös iaf. Hade hoppats på att hitta möss till mina ålande bebisar men icke. Enda skitställena här istan som har är djuraffären där dom kostar 25/styck och reptilföreningen som aldrig har öppet. Hur ska jag göra? Har så dåligt samvete. Måste ju verkligen få tag i det nu, fort! Känns som en tyngd som jag måste lösa så den försvinner. Får åka förbi reptilföreningen imorn igen o kika. Förhoppningsvis löser det sig då!
Förutom att leta möss så städade jag även klart rummet idag. Skönt! Tog sin "lilla" tid men det vart ett bra resultat iaf så nu kan jag gott berömma mig själv med en nybäddad säng och sidenöverkast. ^^, Mm..

Oh.. Hatar att längta till framtiden. Längtar till helgen, längtar till nästa helg, helgen därpå.. osv!
Men längtar nog mest av allt tills jag får träffa Malin igen. Hade sånt härligt samtal idag, alla våra gemensamma killproblem o erfarenheter. haha! Underbart att få dela med sig o skratta åt det såhär i efterhand. Kan inte sluta hoppas på att vi får bo nära varandra en vacker dag så man kan ha mysiga vinkvällar o massa sånt snack hela tiden. ^^, Längesen man hade en nära tjejkompis, som man även har så mycket gemensamt med och som verkligen förstår en. Har saknat det något oerhört. Och då har vi ändå inte känt varandra så länge, men känns som vi känt varandra hela livet.
Har märkt att mina bästa vänner är dom som blir som "gamla bästisar" på en gång. Det klickar på en gång.
Som med Shellsie, Anton, Malin, Guzzy. Älskar er verkligen! @->--
Känns verkligen bra att ha såna diamanter vid sin sida!
Önskar jag hade er nämre bara..
Har ju planer på att bo ihop med Shellsie när hon tagit studenten så hoppas verkligen på att det går i uppfyllelse. Behöver ju mina älsklingar nära mig! <3

Vart mycket tänka av nu så tror jag lägger skrivandet åt sidan nu.. =)
Men uppdaterar den nog säkerligen snart igen.
Tjing!


Rest in harmony, Zeltor!


Saknar honom så mycket.. @->--
Han var ju min ögonsten, hur kunde detta hända?
Ingen når upp till hans nivå!




Hope

Då var man hemma i Katrineholm igen..
Känns väl ganska skönt. Men det första jag fick göra var att städa rummet som var och fortfarande är ett bombnedslag. Mycket att städa med andra ord så fick dela upp det på två dagar. Usch säger jag bara. Okej om man städar hos någon annan, för då gör man någon glad. Nu gör man bara sig själv glad och man ser bara hur lång tid det kommer ta tills man är klar. Och inte blir man tackad på något speciellt sett heller, eftersom man gör det åt sig själv. =/
Har äntligen fått promenixat med Anton igen, så längesen nu så har verkligen saknat det. Våra oseriösa och seriösa samtal om allt och ingenting. Skönt att få prata av sig om allt som snurrar i huvuvdet.
Fick dessutom hälsa på Emil, han blir större o större för varje gång man ser det lilla pyret som redan hunnit bli 6månader =) Man kan inte göra annat är bli sjukt glad när man ser honom.
Åkte dessutom runt och försökte hitta någonstans att köpa möss till mina ålande små älsklingar här hemma. Stackarna har ju inte fått något i magen på jag vet inte hur länge nu. =( Fan, har riktigt dåligt samvete. Men vad kan jag göra? Har verkligen letat överallt efter ormfoder men ingen har och dom som har säljer dom för 45kr/styck. Hur kan det vara möjligt? Hur kan man sälja ormfoder för så mycket? En orm äter ju ungefär 4st i månaden. Och ja, jag har 4st nu. Måste nog snart göra det otänkbara - sälja dom! ='(

Två veckor har gått sen nyår, går riktigt fort nu. Och inte har jag lyckats följa mitt nyårslöfte heller. Fast det var väl inget jag trott att jag skulle lyckas med heller kanske. Hade tänkt att skriva upp allt jag köper och för hur mycket så jag vet vad för skit jag lägger mina pengar på istället för att spara till operation och tatuering osv. Det är så mycket jag måste spara till nu, men inga pengar att spara. Så det är väl som vanligt med andra ord.
Men försöker verkligen hålla den positiva tanken vid liv, hoppet om att snart få heltidsjobb och egen lägenhet. Så man kan ha råd med sin dyra smak. ^^, Får hålla tummarna för det!

Och nu har man så mycket i huvudet igen.. Allt bara snurrar! Och alltid blir man lika deprimerad. =/ Konstigt det där.
Men på dagarna när man kan spela hur hög musik man vill och skutta omkring i underkläderna så är man nog gladast i universum. Man har ett sånt där underbart rus i sig, som man väldigt sällan uppnår.
Längtar till den dagen då det ruset finns i en iallafall en hel dag. ^^, Finns ju inget underbarare än känslan man har i kroppen då.
En bekant sa till mig för någon dag sen att ser man för mycket på framtiden så glömmer man nuet. Fick mig en liten funderare där då det känns som jag inte alls är så glad i nuet, har ju ingenting att vara glad för just nu? Så vad ska annars få mig glad om inte framtiden? Men hur ska jag kunna göra framtiden lyckad om jag inte löser nuets problem?

På fredag fyller min mamma 50år. Och äntligen har man fått ett hum om en present till henne. Såklart har varken jag eller min syster så mycket pengar så det blir att gå ihop om en present igen. Alltid lättast så..
Men så sjukt svårt att komma på presenter, speciellt till ens föräldrar. Borde inte dom vara dom lättaste ändå? Att man känner dom bäst så man borde ju veta vad dom gillar och behöver? Men så är ju inte fallet.
Känns ju väldigt pinsamt att man knappt vet något om ens föräldrar. Önskar jag visste mer. Men har ju inte sån relation till dom, har en väldigt jobbig relation till dom. Skulle vilja stå dom närmare. Då kanske man hade sluppit många svåra situationer man fått gå igenom i livet hittills?! Eller dom hade säkert varit lite lättare iaf.
Men man lär sig något av det med. Jag har lärt mig att jag ska känna mina barn så bra att dom aldrig ska ha svårt för att köpa present till mig ^^, Nejdå.. men dom ska alltid ha lätt för att prata med mig om allt. Man ska ju dela med sig av sina erfarenheter så inte dom gör samma misstag utan gör egna att lära sig av t.ex. Relationen till sina föräldrar formar en nog mer än vad man tror ändå.

Mer händelser på fredag blir utgång med Anton. Sista gången på vem vet hur länge som man festar med Anton i Katrineholm. Känns väldigt deprimerande, han är ju mitt enda klister till Katrineholm. Alla försvinner ifrån mig! =(
Bästa vänner är utspridda överallt och när man behöver dom nära så finns dom bara på telefon.
Ska börja söka jobb i Norrköping numera iaf. Då har man Malin lite närmare, tack o lov! Min andra hälft där ju.
Får nog ge upp Stockholm, för mycket krångel med att få tag i boende osv. Och märkte ju nu på dom man känner i Sthlm att även om man kommer dit så har ändå ingen tid att träffa en eller har orken för att alla bor så långt ifrån varandra, trots att det är en o samma stad. Helt lönlöst! Nä, håller mig mer till dom mindre städerna och dom bättre vännerna isåfall. =)

Usch, känner att det är mycket man tänker på numera. Får försöka att fokusera på en sak. Men har ju inte skrivit på länge så allt bara kommer på samma gång. Och samtidigt som man vill skriva om allt så finns det ju vissa gränser av vad man delar med sig av också, tyvärr!

Fan, nu fick man lite mer o tänka på också. =(
Aja, glöm inte att rösta -> http://bayb.se/community/contest.php

Tjing!

In a competition again! ;D


Toodels läsare! 
Är med i en ny tävling på bayb.se igen-->http://bayb.se/community/contest.php Snälla rösta!
Bli meldem o rösta varje dag och smsa "BAYB CONTEST 49 " till 72550 .
Vinner jag får jag representera Sverige i miss Hotjug på http://www.hotjug.dk/ så komigen nu rösta så gör ni mig riktigt glad på köpet. Behöver verkligen detta nu.

Nu blir det Viper Room och Club Escape. Kanske ses där!

Tjingtjing!

Happy new year! <3


Så var det redan 2009 då och jag fyller 20 om fyra månader. 22maj. Minns när jag var 13år ungefär och jag och en tjejkompis Carin satt och räknade ut vilket år och på vad för dag som vi fyller 20år på. Och såklart så vart det 2009, en fredag ;D Kan ju inte bli så mycket bättre. Eller jo, det bästa vore ju om jag kunde ha hemmafest/poolparty både fredag o lördag. Men så lär det ju aldrig bli ^^, Med tanke på att jag inte är själv i huset.
Men lovar att alla ni som varit bra vänner mot mig kommer att bli bjudna. =) Dom flesta har jag nog redan meddelat. Längtar ju enormt mycket, då blir man ju helt självständig, med tanke på att man slipper nu vara beroende av att någon ska kunna köra en någonstans, för det kan jag ju göra själv med körkortet jag nu har, och när jag fyllt 20 behöver jag ju inte vara beroende av att få tag i någon som kan springa till bolaget åt mig, för då kan jag krångla till det hur mycket jag vill med smaker o sorter när jag köper det själv ;D Inte dumt!
Älskar att se framåt som ni kanske märker. Drömmer mig redan bort till sommaren och önskar att det blir ett fast jobb snart så man kan spara ihop till bartender kurs, dra utomlands som jag o Malin pratat om och sedan göra operationerna tillslut. Det vore ett 2009 att verkligen se fram emot!

Men tillbaka till nuläget. Är i Sthlm igen och sitter ensam en fredagskväll. Känns ju riktigt bra! Eller inte nej.. Men vet inte vad jag är sugen på heller. Eller jo, en god vän, gott vin och ost & kex vore ju inte dumt. Men Guzzy kommer inte hem förns imorn, Dennis jobbar, Sandra myser med sin dejt och Monica tar de lugnt. Och det var väl mest dom jag hade i åtanke. Så får se om det kanske blir någe spontangrej man gör senare då.
Blir iaf utgång imorn. Guzzy kommer hem från Dalarna så det måste ju firas. Blir troligtvis Viper Room och Club Escape som det ser ut nu. Och det är ju aldrig fel ;D
Så antar att man blir så illa tvungen att inte göra något idag för att ha råd. =/

Kom till Stockholm i söndags så fick skippa Club Aqua denna gång. Kände att jag hade verkligen inte råd egentligen efter att någon tattare tog mina pengar och så var Malin sjuk också så lockade inte så jättemycket längre.
Så vart att dra till Stockholm i sista minuten efter att jag färgat håret, så hann inte med att sätta i löshåret denna gång. Så nu kära läsare är det endast mitt hår, alltihop! =)
Så väl i Stockholm så vart Dennis glatt överaskad så vart en myskväll. Precis vad jag behövde efter allt negativt. Fick dessutom en underbar julklapp av honom.. ^^,
Detta Sinful linne som både han o jag blev förälskade i vid första ögonkastet ungefär. ^^, Sitter perfekt!






Nyår vart lyckat förresten. Var på stan dagen innan med Anton och lyckades hitta en grymt snygg klänning, det trodde jag aldrig. Vart en riktigt lång dag på stan i Sthlm då, hittade mycket smått och gått. ^^, Både parfym *2, klänning, halsband *2, strumpbyxor m.m. Alltid lika underbart att umgås med Anton. Dessvärre åkte ju han hem på nyår och firade i Kholm medans jag var kvar i Stockholm o firade med Dennis och hans arbetskamrater och lite annat folk. Vart god middag, skålar, fyrverkerier, ost & kex och mycket mer. Helt perfekt nästan. =)
En bra början på 2009 kan man säga att det blev. Dessvärre var de ju med "dagen efter". Men antar att jag inte var ensam om denna fruktansvärda huvudvärk som man bara vill gömma sig under kudden för. Sjukt seg dag var det också!
Fredag den 2 Januari 2009 nu och jag har inga planer?! Vad händer.. Blir väl att kila iväg till Mellow bar, Dennis jobb sen antar jag. Vill inte bara sitta hemma liksom! ^^, Vet ju hur jag är. Får ju panik av att sitta still för mycket.


Gott nytt år, 2009 kära läsare!
Tjingtjing!

RSS 2.0