Night thoughts


Varför känns det som att dom flesta blir smartare & roligare på nätterna? ^^,
Älskar att sitta uppe på nätterna, jag är en nattmänniska. Och det finns ju inget bättre sätt att avsluta en dag på än att prata med en härlig människa som ger en ett leende på läpparna och lite tankar att bolla med medans man försöker somna..
Just nu har jag en sån där känsla i kroppen att det mesta känns ganska bra nu faktist, och att allt kommer ordna sig. Hoppas att den varar ettag. Allt går så mycket bättre då!

I helgen kommer Anton till Katrineholm och hälsar på. Känns otroligt bra! Har verkligen saknat min lilla biatch och alla kvällspromenader så man fick verkligen vara sig själv med någon som förstår en så väl. =) Det betyder otroligt mycket.
Så denna helgen kommer bli något extra.
Sen kommer Guzzy på söndag och förhoppningsvis stannar till på onsdag. ^^, Hihi! Då blir det "tjejfnitter o pjamasmys" för hela slanten.
Äntligen ska jag få träffa iaf 3 av mina bästa vänner inom en vecka, för sen på fredagen åker jag till Malin och firar henne med middag osv. <3 Ooh, vilken härlig vecka det ska bli..

Och i måndags vart det lite ändrade planer med en kommande fest i Norrköping också, vid namn Vaffanculo. Det är mer av en Hardcore fest så jag hoppas jag inte går på samma nit som med Hård jävla kärna. Men enligt en nära vän som är med och arrangerar allt så ska det vara mycket bättre kvalité på denna fest.
Hade inte tänkt att gå från början, men Annie hade en biljett över och ville ha med mig, så det är klart jag ställer upp. =) Var ju inte speciellt svår övertalad heller direkt. Så det kommer nog bli ganska skoj ändå, mycket festvänner som kommer dit. Var otroligt längesen jag träffade alla också, har ju fått avstått från många fester nu det senaste halvåret medtanke på ekonomin.
Men har ju sökt massor jobb nu så något borde höra av sig tycker man. Känns som jag kan ta vilket skitjobb som helst nu. =( Men vill ju helst inte ha något skitjobb som timanställd heller, det ger mig inte det bästa självförtroendet och det är lätt att man halkar ner i depression då har jag märkt.
Har ju aldrig känt mig så jättebra på jobben jag haft. Har ju inte jobbat med jobben förut eller någon längre tid så det är ju förstårligt att man inte kan lika bra som alla andra som jobbat med det i flera år. Men ändå, någon gång borde jag väl få känna mig bra på något? Ända gången det hänt hittills har varit på Flirtfashion, ja förutom när kunder frågade om strl fanns och om vi hade vissa grejer, men annars gick det väldigt bra. Så jag hoppas jag får ett klädbutiksjobb igen.

Usch, känns som man för det mesta av all tid på vardagarna bara går runt och tänker på bekymmer.
Hatar mitt liv på det viset och hatar vardagar, enda som förgyller tillvaron nu är längtan till kommande helg, och kommande fest osv. Och vill inte leva så!
Jag vill ha en rätsida på mitt liv, nu..
Och finns ju inget mer som stör en så mycket som när man inte kan göra något åt saken heller, ellerhur?
Jag vet vad mina mål är, men hur ska jag nå dom när allt står stilla? Allt känns så otroligt tungt när man är arbetslös. =/
Och det tar ju ut sig på flera ställen. Svårt att hålla humöret uppe en vardag.
Men fick lite tips nyss av en trevlig människa. Så ska försöka fixa dom så kanske vardagarna blir lite ljusare.
Det var att lägga upp ett slags schema, som t.ex.
Städmåndag, Lästisdag, Uteonsdag, Planeringstorsdag, Mysfredag.. osv. Sen kan man ju variera dom som man vill vecka efter vecka och hitta på nya dagar. Tycker det var en kanonidé. =) så det ska jag nog börja planlägga imorn.
Lite komiskt att det var torsdag imorn också ;D

Pratade även en hel del om killar, relationer o personlighet med denna människa som var väldigt vettig. Gillar såna konversationer. =)
Och känns som jag lärde mig ännu lite nya saker idag. Känns verkligen som jag upprätthåller saken med att "lära sig minst sak om dagen", ska nog börja skriva ner alla saker jag lär mig. Ganska rolig grej att se tillbaka som.
Likadant med drömmar, som jag konstant har varje natt.. Ska börja skriva ner dom! För det är ju bara vissa man svagt kommer ihåg några dagar senare om man ens kommer ihåg dom alls efter att man grubblat igenom dom morgonen därpå. =)

Usch, så mycket jag lovat mig själv att hålla koll på men som jag inte lyckas hålla. Måste ta tag i det nu känner jag! Har ju inte ens lyckats hålla mitt nyårslöfte, trots att det inte handlade om att hålla koll på vad jag äter eller såna saker.
Jag lovade mig själv att hålla koll på vad jag lägger mina pengar på, men icke det inte. Men ska börja när nästa inkomst kommer. Men jag kan inte lova! =/ Men jag ska försöka..


Men nu är det väl dags att sova tror jag. Ska försöka att ta mig ur sängen innan kl tolv imorn. Önska mig lycka till! ;D

Tjing!

Alla <3 dag


Ja, på alla hjärtans dag så var ju jag i Malmö osv.
Så den firade jag lite smått med Malin när jag var i Norrköping på torsdagen innan. Och med det så gav vi varandra en sötnos som denna till varandra.

Så till er mina kära vänner, hoppas ni hade en underbar alla <3 dag, ni fanns i mina tankar och gjorde mig lika glad där =)
Älskar er! <3



Malmö & Köpenhamn



Äntligen en avslappnad tid för mig själv med hardstylen pumpande på hög volym. Då är det dags att skriva av sig lite i bloggen! =)

Då var helgen förbi och lite av det roliga över.
Helgen började i torsdags för min del när jag åkte till Norrköping för att möta Malin, och ja egentligen Robin också. Men han vart uppbokad på annat håll istället. Men jag och Malin hade såklart en underbar tid tillsammans ändå.
Vi fick mycket tankar utbytta och såklart en hel del tjejsnack. Men ingen av oss hade ju "riktiga" mysplaner på alla <3 dag så vi firade den ihop på torsdagen istället. Så vi köpte varsin otroligt söt nalle till varandra, det var ju kärlek vid första ögonkastet på dessa söta gosedjur. <3
Den tog jag även med mig på hela resan till Malmö, den gav mig ett leende vid varje gång jag såg den..

Men till Malmö åkte jag buss, som tog 6h. Åkte 00.55 och var framme 07.10.
Och kände mig lite dum där ettag när jag trodde att jag skulle vara själv på bussen, för så var det ju inte. Bussen var nämligen fullsatt så man fick sätta sig bredvid någon random som såklart inte skulle av förns någonstans nära Malmö så jag fick sitta ihopkrypen i en sittplats o sova.
Som tur var ville fotografen också sova när jag kom fram, så vi sov till kl tolv och sedan satte vi igång med att välja outfits och bakgrunder innan makeuptjejen kom.
Vi två började sessionen och vid tio var vi klara. Så det vart en riktigt lång dag. Men det vart grymt bra bilder och sammanlagt 1530st allt som allt, men alla kommer ju inte läggas upp på sidorna.
Men sessionen som först kommer ut är Hotjug, och det återkommer jag till så ni vet när ni kan se dom bilderna =)
Resten av bilderna kommer nog dröja ettag tills dom är klara.
Men efter sessionerna så gick Eson och jag ut på krogen och drack någon cider så jag fick se lite av nattlivet i Malmö.
Riktigt trevligt det med. Men barraggarna där var inte dom hetaste heller, tror Eson och jag fick till oss kvällens töntar faktist. Men det gav oss ett gott skratt!

Lördagen började inte så jättebra då jag hade huvudvärk och ett torr mun, och nej det var nog inte enbart från alkoholen kvällen innan ^^, Hade inte druckit och ätit sådär jättemycket på fredagen under fotosessionen och det tog ut sig på lördagsmorgonen.
Men när vi hade piggnat till lite så vart det en lång promenad i soliga Malmö. Grymt positivt överraskad av den staden. Så otroligt vacker. Vet inte riktigt vad platserna heter som vi gick vid, men vi gick igenom centrum, genom en fin park och vidare utmed vattnet och nybyggda hus. =)

Lite bilder från våran sköna promenix =) ..

Efter en bit så var vi värda lite varm latte i solen ^^,

Eson njuter i solen!


Det finns riktigt tuffa & fina hus i Malmö.


Jag med Köpenhamnsbron i bakgrunden..


Framåt kvällen vart det Thaimat, som för min del är det godaste, och sedan förfest inför kvällens Hotjugfest i Köpenhamn. Dessvärre vart vi inte så många som vi hoppats på, men fyra stycken vart vi iaf och hade riktigt roligt för det =) Och av människorna jag pratade med i Danmark så tycker jag att dom var riktigt trevliga. 
Och så hade vi Andreas med oss som var en dansgalen kille som dessutom utmanade mig i dans och det bangade ju inte jag på i första taget.. Men så hände lite roliga grejer som jag måste dela med mig av känner jag ^^,
Först kom tvfilmaren och filmade mig en hel del och andra gången jag gick ner och dansade så kom någon random brud fram och började dansa intimt med mig, riktigt skoj faktist. Tror vi gav filmkillen en riktigt show ^^,

Här är iaf lite bilder från lördagen i Danmark..


Förfesten har börjat & Andreas har champagneglaset i högsta hugg ;D


Håret måste fixas =)


Hela gänget!
Andreas, Jag, Diana (Makeuptjejen) & Eson (Fotografen)

Yeyh! ^^,


Lite härlig bild det vart på Andreas xD


Gänget på G ! ^^,


Några av Hotjug-brudarna'


Så var jag ju tvungen att få en bild med den snyggaste av Hotjugbrudarna =)

Påväg hem så vart det tåg iaf, tack och lov. Det tog såklart fyra timmar och jag kunde inte sova. =/ Riktigt segt, men om tur var hade jag lite trevligt folk att smsa med, hoppas jag inte störde allt för mycket ^^,
Landade till slut i Norrköping för att sova en natt i syrrans lght och söka jobb på måndagen. Det gick riktigt bra, fick även med mig Andreas som sällskap, riktigt trevligt att träffa en sån härlig människa efter så lång tid.
Nu kan jag bara hålla tummarna för att något jobb ska höra av sig!

Men nu är jag hemma i Katrineholm igen och kan inte sluta le när jag tänker tillbaka på den lyckade helgen.
Ett stort tack till Eson för hans otroligt goda insats under fotosessionen, grymt nöjd med bilderna! Och tack för en lyckad helg till Eson, Diana & Andreas. =)

Sammanfattningsvis så vart jag fotad, filmad när jag dansa och fick träffa nytt folk. Så jag kan ju inte vara missnöjd, absolut en 10poängs helg! =)


Tjing!

Let me take you on a journey

Då var det mindre är 24h kvar.
Fort det har gått, har planerat o längtat i 2veckor nu och så är tiden snart kommen. =)
Har packat en hel del nu, men känns som jag glömt något. Hatar den känslan. Så skrev som vanligt en komihåglista förut, men det hjälpte ju inte så mycket =/
Får hoppas att jag kommer ihåg den bortglömda saken innan jag åker imorn.
Har iaf skrivit ut cv´t nu så det ska jag lämna ut lite överallt i Nrkp imorn. Ska även gå på stan med Malin & Robin, bästa människorna att gå på stan med. =)
Får hoppas att jag får något jobb där, vore så underbart. Behöver verkligen ett jobb nu. Har ju inte haft jobb på länge nu.

Känns som allt rinner på i mitt liv nu. Det enda jag saknar är ett jobb o killen i mina drömmar vid min sida. Men man kan ju inte få allt?!
Men det är ju ändå två ganska viktiga delar i mitt liv.
Jaja, har ju roliga planer framöver så har mycket att se fram emot. ^^,

Nu är även Göteborgsresan till Charline bokad ju, så nu finns en grej till klar. Min lilla babe blir 18år, äntligen. Som jag har längtat.. ^^, Vill ju ha med henne på allt skoj.
Så ja, ni kan ju räkna med att jag redan bokat med henne på MondayBar Black&White kryssen. Härligt! Mina två bästa tjejer på samma båt. Längtar även till den dagen kommer.

Ååh, mitt i natten så mycket allt o ingenting tankar som kommer nu. =)
Måste nog egentligen sova nu, om jag nu ska göra Nadja sällskap på tåget till Nrkp vid 13 imorn. Men nja, blir nog 15 tåget ändå. Får se!
Kommer nog inte hinna skriva mer förns nästa vecka, då kommer jag nog ha en hel del att skriva om. För just nu står det still, beror väl kanske på att jag sitter o larvar mig på msn med Anton iof.

Snart alla hjärtans dag också.. Hade varit skönt att vara hemma då och äta god mat med en vän o prata om allt o ingenting. Men nu blir det ju Hotjugfest i Danmark istället. Ska bli kul det med såklart.
Men ah, har aldrig riktigt fått fira alla hjärtans dag. Så blir inget sånt det här året heller tydligen. =/
Hoppas det blir riktigt bra den gången jag väl firar det..

Ne, nu ska jag nog bädda ner mig.
Tjing!






SoligMåndag


Ännu en dag närmare helgen.
Har dessutom varit en ganska bra dag. Sol o lite mer värme i luften, nästan så man känner av att våren närmar sig - sakta med säkert.
Såklart är ju inte mondaybar kryssen helt löst, eller ah nu är den väl det. Men imorse skulle ju såklart Malins biljett betalas. Och såklart börjar dagen bra med att internetdosan är borta. Efter att vänt upp och ner på hela huset så kom jag på att jag brukar lägga saker i fickan när jag ska ner till mitt rum, och tröjan jag tänkte på låg i tvättmaskinen, så jag öppnar maskinen som vart igång hela natten. Och vad ramlar då ut på golvet? Jo, en genomblöt internetdosa. ^^,
Det var andra gången jag lyckades ha sönder något i den där jävla tvättmaskinen =P Första gången var det en mobiltelefon kan jag tillägga också. Duktigt!
Men så lätt hänt att saker åker med när man har bråttom att slänga in saker i tvätten utan att kolla fickorna, så jag lär ju inte vara ensam om dessa missöden.

Men tur nog fortsatte dagen bra. Fixade lite snabbt en ny dosa på banken, och biljetten vart betald.
Sen var det ju otroligt fint väder idag så jag drog på mig jackan o knallade ut på en långpromenix med Nellie. Välbehövlig. Hade endel att fundera på. Och efter lite tänkande och bollande av tankar med Malin på kvällen så vart det lite klarare med vissa saker. Killar. Behöver ju kanske inte säga så mycket mer.
Men förutom att fundera o förbränna under promenixen så tog jag lite bilder också eftersom det var så vackert ute idag =) Dessvärre hade jag bara kameran på mobilen med mig, så vart ju ingen höjdare kvalité på bilderna. Men ja dom vart bra ändå =) Så här har ni några av dom..

En sprallig Nellie =)


 Nellie i Djulö alé


Vart en ganska vacker bild så var tvungen att ta med den också =)


Hade även Laxen över på besök idag. Känns bra att jag fått kontakt med en nära vän igen, efter mycket avstånd i ett halvår. Får hoppas att vi fortsätter ha kontakt. Och att det blir som förr igen i våran vänskap. För det är ju en av dom bästa vänskaperna jag har, och saknaden har varit stor till den här.
Kan inte sluta önska att alla mina närmsta vänner ska vara här vid min födelsedag. Då skulle nog det vara bästa dagen i mitt liv hittills..
Jag saknar er, varje dag jag inte får känna eran närhet & energi. Livet blir så mycket svårare när ni är så långt borta!

Idag har jag dessutom bollat idéer Eson, helgens fotograf. Kommer bli väldigt bra sessioner.
Nu har nog nervositeten släppt endel, och längtan har börjat fyllas. =)
Verkar dessutom bli en ganska stor fest i Danmark. Så ska bli kul att träffa nytt folk och få lite annat och tänka på.

Men ah, kortfattat var väl denna dag ganska bra ändå =)
Hoppas på bra väder imorn, så får väl beställa det som en vän sagt. ^^,
Var lite överpigg idag så därför dela jag med mig av dagens händelser istället för tankar, då jag inte var så sugen på att skriva dom offentligt.  =)

Tjing.
@->--


Lördagsmys

Äntligen en lugn hemma kväll! =)
Har varit ute och farit så mycket alla dessa helger känns det som så denna kväll i soffan framför tvn var nog ganska behövlig har jag en känsla av. ^^,
Men såklart behövs ju datorn o en kopp te för att en hemma kväll ska funka när man är helt själv hemma.
Agerar dessutom chafför åt föräldrarna som är iväg och kollar på melodifestivalen hos några vänner, känner mig lite småsnäll. Men älskar ju att köra så varför inte? ^^,


Men även denna dag kom med dåliga nyheter! Kryssen var ju inte bokad såklart. Killen som skulle sköta det hade ju inte bokat och nu var biljetterna slut. Otur!
Så nu ligger Malin och jag i för att hitta, måste ju verkligen med. Får ju inte missa en kryss! Har missat en och det kunde jag inte göra så mycket åt när jag skulle jobba.
Håll gärna ögonen öppna åt oss, behöver 2biljetter med eller utan hyttplats.


Nu var föräldrarna hemma igen och ogillar att skriva när jag har folk omkring mig så skriver kanske mer imorn! =)
Tjing!


Regret

För första gången är jag riktigt rädd..
Önskar jag inte var själv nu.
Hade jag bara tänkt lite mer. På att det finns väldigt sjuka människor ute, människor som gör en illa så hade jag aldrig gjort så. Vissa saker kan bli värre än man någonsin kunnat tänka sig.

Nu är jag rädd ='(





Energy lost

Ooh, härligt med fredag igen. Älskar fredagar! =)
Trodde det skulle bli en lugn kväll men verkar som att det blir utgång ändå. Inte fel det heller. Ska ju inte riktigt "festa" mest gå ut o kolla läget med Nadia.
Blir nog Port26 också skulle jag tippa på.
Idag har det snöat i mängder, det var ju lite skoj kan jag säga. Tog en promenix med Nellie och kastade lite snöbollar. Då får man lite lyckorus sådär. Så mysigt med snö! ^^,
Synd att man inte har någon att busa med i snön förutom Nellie bara. Och vill åka snowboard nu, vart ju över 2år sen nu. Saknar känslan så mycket! Den är underbar..
Blir nog lite jobbigt ikväll bara att gå i högklackat i snön. ^^, Får hoppas att man verkligen håller sig nykter så man kan gå någelunda bra.

Har riktigt ångest nu, både för min kropp och för pengarna som inte finns. Känner mig så otränad och så ska jag bli fotad nästa helg. Otroligt jobbig känsla. Den tär ju verkligen på energin. Och måste även sola, som jag heller inte har råd med egentligen så hoppas jag kan bli "sponsrad" med det. Ska ta reda på det ikväll.

Och pengarna, hur ska jag lösa det? Behöver ett jobb.
Var i Norrköping i onsdags iaf. Där jag söker jobb just nu. Har ju lägenhet klar där så ett jobb vore pricken över i:et, då skulle nog de mesta lösa sig i mitt liv.
Men såklart var föräldrarna stressade så hann inte skriva ut cv:t, så vart inget jobbsökande då inte. Men åker tillbaka dit på torsdag nästa vecka så ska söka allt då tänkte jag!

I Norrköping så gick jag på stan med Jocke. Riktigt trevligt. Fick shoppa en hel del båda två, eller ah mest han då eftersom jag går ganska mycket back nu. Men ändå, kul att vara smakråd ^^,

Hittade iaf denna..  Men ska sy om den en hel del såklart! Men ah, såklart kärlek vid första ögonkastet, annars kan jag inte köpa .. =)


Har även glömt att visa er mitt senaste skofynd.. Köpte dom för några veckor sen i Sthlm.
Kändes som jag var i Himmelriket när det var så mycket snygga skor till halva priset. Dock var min strl slut bland nästan alla snygga modeller =/
Men hittade ju iaf dessa sexiga klackar..



Dags att välja kvällens sallad och sedan åka och sola..
Tjing!



Depression - Olöst ilska?


Varför ska kärlek vara lika gott som ont?
Jag tycker kärlek ska vara något ömsesidigt och vackert. Men nu förknippar jag det bara med tårar, frågor och funderingar.
Gillar inte den synen jag fått. Men när man ser alla omkring sig som får sina hjärtan krossade och inte har en chans att få dom hela igen, på vem vet hur länge, så är man väldigt glad som är singel.
För den känslan känner man ju igen, allt för väl. Så kärlek är något man ska passa sig för har jag lärt mig.
Men hur ska man försöka få en totalt hjärtekrossad vän att må bra?
Som vän säger man lätt - "Men tänk inte på honom/henne", "Hör inte av dig, låt han/hon höra av sig", "Försök hålla dig underhållen". Osv.

När man själv vet, att vid det läget så tänker bara ens vän på personen som krossat hans/hennes hjärta.
Och när man blivit dumpad så går ju självklart tankarna till "Vad gjorde jag fel?", "Hur skulle jag reagerat?", "Jag kanske skulle gjort så istället", och ja ni förstår vad jag menar. Alla tänker ju så?!
Sen börjar man smsa och be om ursäkt, i minsta hopp om att personen man älskar ska svara och vilja ge det ett försök till.
Men så händer det ju väldigt sällan.

Så hur gör man som vän för att lättast få en så krossad och deprimerad vän att må bra igen?
För han/hon hoppas ju på att få tillbaka sin pojk-/flickvän igen in i det sista.
Såklart vill man hitta på saker med vännen, som får han/hon att må bra igen - det är ju självklart!
Man försöker få den på andra tankar, fokusera på sig själv, andra tjejer/killar kanske, skaffa sig en kk?
Hindra han/hon från att smsa exet.
- Vad finns mer?

Det är ju verkligen inte lätt sånthär, både att vara den som blir dumpad och vara vännen till den personen. För man vill ju verkligen hjälpa såklart.
Men jag tror det är något en dumpad måste bearbeta själv egentligen. Man kan nog bara visa att man finns där som stöd om han/hon vill prata eller hitta på något. Endast tiden läker såren. Och man växer så enormt som person av något sånt här. Nu kan man bara bygga sig uppåt..

När jag själv gick igenom ett uppbrott så gick jag ner i en enorm depression. Ställde själv dessa frågor till mig själv. Och skulle verkligen behövt en vän vid min sida dygnet runt.
Men det enda jag hade var musik och internetvänner, det tog mig vidare sakta men säkert.
Och såklart så gjorde jag saker jag mådde bra av, som dansa, resa till andra städer för att gå på fester o träffa vänner, promenixa o rensa tankarna. Och ja, tiden läker alla sår säger jag.
Och själv tycker jag också att om man t.ex var tillsammans i 1år så tar det ½år att komma över personen. Såklart varierar det från person till person. Men när det tagit slut och man nått botten så kan man ju inte ta sig någon annanstans än uppåt?!
Såklart är alla förhållanden olika, det jag var i var inte det bästa insåg jag tids nog.
Men allt händer av en anledning, även ett bra förhållande kan ta slut, då var det inte ömsesidigt. Och då är det väl lite lättare att tänka så? För då var inte det den rätta och man kan gå vidare o till slut hitta den rätta. Eller?



Det var dagens tankeställare för min del iaf =)
Tjing!
 




Depression - Olöst ilska?





1:a plats!




Ett stort tack till alla som röstade på mig i tävlingen på Bayb.se!


Fick ett sms av Guzzy strax efter tolvslaget att jag vunnit, ganska stort också, och gissa om jag blev glad =D Äntligen fick jag vinna något..
Ojoj, men har inte riktigt firat det än så får ta det snart någon gång. =) Och man vet ju hur jag vill fira ^^,
Inget är ju bättre än asiatisk mat, vitt vin, ost o kex. Underbart!

Men igår vart allt bokat. Den 13feb 00.55 åker jag till Malmö för att bli fotad av Eson. Kommer ta bilder till både Bayb.se & Hotjug.dk. =) Kommer bli riktigt kul.
Sen kommer vi även åka på hotjugsfest i Danmark. Hotjug är en motsvarighet till Slitz ungefär, så det blir modeller i småkläder överallt. ^^, Kommer bli riktigt kul. =) Och så kommer jag ju få representera Sverige på hotjug.dk också. ;D
Är lite nervös kan jag säga.. Men det ska nog gå bra. Eson är så duktig så ser verkligen fram emot att se dom färdiga bilderna sen.

Ett plus är också att jag förhoppningsvis har fullt upp på alla <3 dag. Vill inte tänka på den dagen, blir ju bara deprimerad.
Jag vill också ha romantik. En mysig kille. Och en present från hjärtat. Ooh, nu hatar jag bara den dagen.

Så ännu en gång! Tack till alla som röstade på mig.. Betyder jättemycket. Behövde verkligen det här!




SexyWeekend

Då var det måndag igen och helgen var förbi lika fort som vanligt.
Men denna gång var det en sjukt lyckad helg. =) Malin var här och vi lyckades hålla oss underhållna hela tiden. Synd bara att tiden gick så fort. Men detta ska vi ju göra om. =)

Fredagen kom och såklart så vart det ju perfekt intajmat med en Kinkyfest på Port 26 (gamla Starlight). Och dessvärre är ju Katrineholm riktigt tråkigstad så ingen gick ju in för Kinkytemat mer än Malin o mig, som älskar spex.
Men det var ju iof tur för oss, för annars hade vi nog inte haft så kul som vi hade.
Kvällen började såklart med att Jag, Malin o Nadia gjorde oss iordning hos mig. Och det kan ju inte bli misslyckat när tre brudar springer runt i underkläder o väljer kvällens outfit, dricker vin och hardstyle dånande ur högtalarna. Perfekt taggade vid det laget med andra ord!
Lagom när vi kom till Port 26 så fick vi VIP-bord & gratis dricka. Det klagar man ju inte på. Vi hade ju bara tagit på oss lite danskläder som vi brukar ha på Hardstylefesterna i andra ord. Men såklart hade vi våra aningar om att vi skulle bli dom enda som gick in för kvällens tema. ^^,
Så kamrorna blixtrade och högtalarna vart våra danspelare.
Och så vann vi ju kvällens pris, ett par trosor. Inte speciellt snygga dock. Menmen!
Dessvärre vart Malin lite för full och ville hem. Så min snälla mor kom och hämtade henne medans jag fortsatte dansa för fullt. Fick ju några Hardstyle låtar iaf. Är tyvärr ensam om att älska Hardstyle i denna stela stad så vart ju ganska tomt på dansgolvet.
Men framöver så har Malin & Jag gogodansjobb på Port 25 vid speciella event. Vilket leder mig till Black&White kvällen som nu är bokad till den 21feb. Bara att hålla tummarna för att Malin kan komma.


Malin & Jag fick ju dom flesta att kolla en gång till när vi gick förbi. Men Kinkytema kan ju inte bli bättre =)


Malin visade hur man dansar med en stång.. Så nu kommer snart stångar till Port26 ;D

Högtalarna är ju underbart att dansa på, I love it! Man får sin egen lilla yta ju..


Såklart så finns det inga vettiga killar så Malin & jag roar oss själva =)


Lördagen vart sådär lagom seg eftersom jag inte kom hem från förfesten förns halv sju på morgonen, och var så full av energi så låg o pratade med Malin ett bra tag innan jag kunde somna. Eftersom hon är så lättväckt så vakna hon direkt när jag klev in i rummet. ^^,
Men för det fick jag inte sova länge, när Malin väl är här så vill man ju umgås med henne. Och hon är riktigt morgonpigg också, Synd för mig! Så klev upp ur sängen vid tolv.
Vi hade ju planerat in en dag med mys framför en film, men det hann vi ju inte med. Klockan är inte våran vän!
Fick veta att vi vart bjudna på förfest med Jocke så vi gjorde oss i ordning igen och vart hämtade av Jocke för att börja dricka lite smått hemma hos honom och sedan vidare till förfesten som låg vid Statt, som var kvällens mål.
Statt har tydligen hållt stängt ettag för renovering, vilket dom flesta nattklubbar verkar ha nu. Konstigt nog för så lite folk som går ut numera borde ju ingen ha råd med sånt. Men iaf, Statt har ändrat åldergräns till året man blir 20, så alla 89:or kommer in. Tack för den! =)



Du är min andra hälft <3


Robin & Stefan gör sig söta på bild!


Malin charmar killarna så lätt! =)


Så ville ägarn av förfesten ha en söt bild med oss också, så pose it baby! xP


Fritte försökte sig på Malins pose, men den var ju inte den lättaste kanske. Och så fick man med en glad jocke på bild också, härligt =)


Känner att Malin och jag hade riktigt bra flyt den här helgen. Äntligen! <3 Hade så otroligt roligt med Malin. Längesen man hade så kul i Katrineholm. Så det dröjer väl antagligen lika lång tid igen. Men blir ju lätt så..
Saknar dig redan baby, men snart ses vi igen på alla våra vilda planer ;D

Tjing!



RSS 2.0