Säljes

Ja, då var jag hemma igen från 3dagars utbildningen på 3. En otroligt lärorik utbildning inom både försäljning, produkter, 3´s värderingar och mycket mer. Nu känner jag mig lite mer säker på att jag gör rätt och att jag kommer trivas med detta yrkes val. Då var det bara att plugga in det viktigaste och köra på. Så otroligt glad att det är bra grejer jag kommer sälja. Både billiga abonnemang och grymma mobiler. Jag har själv använt 3 i flera år, men mellanrum för Comviq också. Men numera kör jag bara på 3 efter att jag blev upplyst om att dom faktist är billigare än Comviq, bara att Comviq gör lite lurendrej-reklamer. Lite komiskt att min räkning från 3 denna månad endast låg på 25kr ;) . Har dessvärre inte lyckats komma upp i 3000sms på en månad än dock. Men jag fortsätter att försöka. Denna månad var det 1220sms.
Anledningen till att min räkning bara låg på 25kr, var den att jag har 3flat så jag har 3000fria sms/mån, och får mobilen på köpet, har nu en w595 - Älskar den! , och sedan bjöd 3 på dom 3 första månaderna. Perfekt! :)

Så vill ni spara pengar i månaden men fortsätta använda mobilen lika flitigt så ska ni kontakta mig, detta löser jag och ger er även en helt ny mobil på köpet! Visst låter det bra? :)



Sony Ericsson C510
Detta är SE senaste version av K800. Den finns i 3 olika färger - Silver, Vit/Röd och Svart. En smidig o snygg kamera mobil med en 3,2mp kamera med blixt och "Smile Shutter" funktion - med andra ord, den tar inte kort förns personen ler :), Facebook, msn och Youtube specifikationer finns bara i C510 hos 3.
SE C510 har även Turbo 3g Pro - Riktigt snabb överföring.


Sony Ericsson T707
Oj, denna är populär. Den kan ni bl.a se på 3´s senaste reklam på tv. En iögonfallande mobil med ljuseffekter, högblankt skal och strålande färger. Olika ljuseffekter vid samtal, smart rörelsestyrning och Facebook-integration gör den underhållande, snygg och praktisk.
Även denna har en kamera på 3,2mp med en 3 x digital zoom och turbo 3g. Facebook integrerad.




Sony Ericsson w595
Prisvärd Walkman mobil. Finns i 5 olika färger för att sätta en mer personligprägel - Grå, Blå, Rosa, Svart, Vit/röd.
 3,2mp kamera, upp till 8gb minneskapacitet och en musikspelare kopplad till 3musik.
Min älskade mobil dessutom. Inte hittat något fel än, men det är absolut en mobil man inte kan sluta pilla på ^^,




Sony Ericsson k770


















1år går fort!

Nästan lite deprimerande, 1år sedan man tog studenten nu. Och inte har man uppfyllt en enda dröm än. När det gäller jobb vill säga. Tar troligen längre tid. Men ändå! Ångrar såklart att jag gick fordon, det var ju helt klart fel val.
Men jag hade kul dom 3åren jag gick på gymnasiet. Och det är det jag bär med mig idag.
Önskar dessvärre att jag fick göra om studenten. Att man pga en kille kan glömma sin egen student o bara fokusera på honom, det är skrämmande. Med detta menar jag att när vi väl kom ner på stan så började vi bråka, jag ville skita i det o ta de imorn o han vart skitsur o försvann. Efter att oventande av vart han var för att han inte svarande i telefonen o full så vart man såklart grymt ledsen o massa känslor bubblade upp till ytan. Fick till slut samtal av mor som sa att killen var hemma hos mig (eftersom han inte var från stan) så jag tog skjuts hem så fort som möjligt för att få träffa honom. Varför vet jag inte eftersom idag hade jag aldrig gjort det.
Så jag hann bara komma ner på stan o vända. Medans alla mina vänner festade o firade vidare på stan o nattklubben hela natten. Jag var hemma o sov redan vid tolv.
Morgonen därpå vaknade jag och såg min studentklänning som jag dragit av mig när jag kom hem på natten och påmindes om att "Just fan, jag tog studenten igår" och depressionen över att jag missade hela firandet med resten av vännerna osv öste över mig.
Och tyvärr gör den det fortfarande. Kan inte tänka på min student utan att minnas ett sånt rejält misstag att ha en sån pojkvän som gjorde så.
För vem vill förstöra sin partners student? Börjar man bråka o det är på fyllan, på studentdagen och man inte är den som tar studenten, så säger man väl ändå "Släpp det vi tar det imorn, jag kan gå hem o lägga mig" eller något sånt. Inte drar man iväg på stan o skiter i att svara i telefon så ens partner blir orolig?!
Inte i min värld iaf. Så gör man inte. Men då var man en annan människa o tolererade en sån vilsen partner.

Men såklart har jag även bra minnen av min student..
 
  • Champagnefrukosten / Ölfrukosten hemma hos Tobbe med massa plockmat o signering av hattarna
  •  Stressdrickandet av mitt jordgubbsvin påväg till skolan
  • "Rajraj" sjungandet uppe på scenen innan vi fick ta på oss studenthattarna
  • Skrikandet av glädje på vagnen
  • Presenterna från släktingarna
  • Goda maten som bestod av exotisk bricka, färskt bröd o mycket mer
  • Klassfesten som var vid våran pool med högmusik o dansande på trallen 
  • Skiftande väder (såklart inget regn ;) 




Suzzi, Student 2008
Fp3pb





Förändring

Studentfirande o kalenskap på stan, och jag sitter hemma o kollar film. ^^, Uj vad tiderna förändras, eller vad jag förändras kanske man ska säga. Det lockar inte ens att gå ut i den här staden. Alltid likadant. En halvdan förfest, alla super sig dyngraka, vissa kommer inte ens in på krogen, jag går från krog till krog säger hej till vissa o byter några ord, klockan blir ett och krogarna stänger, alla står ute vilsna o fulla, efterfest som ja betyder mer efterdesperation. Vissa desperata efter ett nattligg och andra i hopp om att det ska bli grymmare drag än på förfesten, men som sedan resulterar i seg musik, inget dricka kvar o halv deckade människor. Vissa skriker i mobilen på sin pojk/flickvän, vissa hänger över en annan o försöker tjata sig till ett ligg o andra har deckat. Efter fem minuter på festen o man utsett vilka personer som passar in i vilken mall så är man nykter nog o ringer taxi hem eller så är man full o tror att man kan ta sig hem på egen hand. Vilket som så hamnar man till slut i sängen - själv såklart, och tänker "Ja, detta var ju en sjukt onödig utekväll - aldrig festa i Kholm igen!"
Med andra ord, en utekväll för mig i Katrineholm. Lika deprimerande varje gång. Samma folk o samma tråkiga händelser. Jag har gjort mitt i den här staden. Så när jag äntligen är hemma i Katrineholm en helg så är det enda jag ser numera - Film o mys!

Var iaf och firade en student idag. En barndomskompis vars föräldrar är kompisar med mina föräldrar. Jättetrevligt! Så det bjöd på mycket gott som exotiskbricka, potatissallad, honungsmelon, sallad osv o efterrätt som bestod av studenttårtor o avslutningsvis chips o jordnötter. Ojoj! Vilket dåligt samvete man har nu efter allt man ätit.
Men är det fest så är det, eller? Såklart ska man inte äta överflödigt av något. Men smaka kan man alltid göra :) Så allt för dåligt samvete ska man inte ha.
Så nu är man hemma o tänker igenom vad man proppat i sig dom senaste dagarna, men allt för fettit ser det inte ut. Har riktigt goda matvanor som tur är. Skulle bara behöva ta tag i inlinesåkningen o promenixandet lite mer bara.
Var dessvärre tvungen att lämna studentfirandet pga en väldigt kissnödig o ensam vovve här hemma.
Jag åkte såklart på att vara chaufför ikväll (som vanligt!) så det var bara att åka hem, och vara beredd på ett samtal om några timmar från föräldrarna att dom vill ha skjuts hem, fulla o danna! ^^,

Igår åkte jag till Nrkp för att hjälpa syrran att packa, snäll som man är! :)
Såklart skulle det även firas med henne att jag fick jobbet så god mat var ju givet. Det var bara att bestämma Vad vi skulle äta - bara o bara?! Nej det vart såklart två olika restauranger att springa till. Först en speciell pizzeria i Nrkp så syrran fick sin Stora efterlängtade kycklingsallad och sedan en thairestaurang så jag fick min älskade thaimat.
Och gissa om vi vart nöjda med våra val, eller iaf jag. Grymt gott! Verkligen!
Till efterrätt så bjöd syster på frysta jordgubbar o mjölk, yummi! ^^, Första jordgubbarna iår tror jag det vart också.
Sedan var det bara att sätta igång med packningen. Jag slog in alla glas i tidningspapper och hon försökte rensa ut skit.
Alltid lika svårt att släppa taget om prylar. Prylar som man egentligen inte behöver, men som man haft så länge så man tänker "men det är bra att ha" men det är det egentligen inte. För det ligger bara o tar plats o ser illa ut någonstans.
Så ett tips från mig "Blunda o släng" lättaste sättet.
Sedan upptäckte jag bästa shoppingsättet. Syrran köper massor av kläder som hon sedan aldrig använder eller använder en gång, sen vill hon inte ha det längre. Som tur är så finns ju jag och jag har precis rensat ut min garderob så jag behöver påfyllning av kläder, speciellt nu när jag blivit säljare.
Så hon höll upp tröjor, jeans o jackor o jag sa bara "Aa det var snyggt" så slängdes det på min lilla hög, som vart allt större. Till slut vart det en hel resväska och 3 fulla påsar. Ojoj!
Men vem köper en svindyr svart skinnjacka i den snyggaste modellen och aldrig använder den? - Jo min syster.
Och gissa om jag blev glad när jag fick den, ni anar inte hur länge jag velat ha en sån jacka. Så äntligen, man får den gratis t.o.m. Tur man har ibland! :)


Nu vart det endel text såg jag.. Var på skrivar humör ikväll, konstigt! ;) Det händer ju inte speciellt ofta för min del.

Tjing!




.

Slingrande raringar

I saknaden efter Zeltor så hittade jag två yberfina ormar som jag måste försöka skaffa mig. Någon som vet var man kan köpa dessa fina arter får gärna säga till.
Ska nämligen försöka sälja mina regnbågsboer nu.
Varför är mer för att jag känner inte att jag fått någon närkontakt med dom som jag fått med mina andra raringar. Så ni som gillar regnbågsboer får gärna höra av er.


Är det någon som vet var man kan köpa mer sällsynta arter av majsorm?

Ingen kommer kunna ersätta Zeltor, men jag vill inte låta Zena var ensam längre nu, hon är inte sig själv i sin ensamhet. Förstår jag med att det är..


I saknaden av Zeltor! <3
--<-@


Till Salu!
Otroligt fina regnbågsboer, hona o hane.
Hör av er vid intresse.


Usch vad det skär i hjärtat att behöva göra sig av med ens älsklingar. Men jag måste :(
Hör er runt om det finns någon ormkunnig i er omgivning som vill köpa två bruna regnbågsboer. Går troligen att para om man är kunnig inom det området.







Min säkra plats

Då var det äntligen dags att lägga upp bilder på mitt rum efter min 20års-kris städning o ommålning. :)
Är inte helt klart då jag inte fått upp spegelväggen o tavlor, men nu ser ni iaf en stor skillnad. Läggar upp före och efter bilder!








Inte dom bästa bilderna som sagt, men nu har ni en liten aning om slitet som ligger bakom hoppas jag. Men kul var det, hade jag haft mer tid hade jag nog målat om hallen i källaren också. ^^,
Längtar tills man har en egen lght som man kan renovera om totalt. Ujuj så kul!

Färgerna syns inte så jättetydligt här, men det är en mjuk ljus ton av brun på 3 väggar och en fondvägg som är mörkchokladfärgad. Lite jobbigt att måla med en färg som påminner om choklad kan jag lova. Hihi.

Känns så mycket mer som ett rum för mig nu.. Saknas dock några små detaljer som gör pricken över i:et så det blir "Aah, Suzzi´s rum" ni som känner mig lite mer vet vad jag menar.
Men har inte så mycket att göra åt det när jag fortfarande bor hemma. Inte jag som valt möblerna, förutom bokhyllan, sängen o terrariumena. Så till min lght blir det ju garanterat mer möbler i min smak.

Här är några bilder under "omrenoveringen".


Då hade man hittat sig fram till första väggen..


Vilken mardrömssyn. Men nu var första långväggen framrotad och kortsidan där sängen stod.


Väggens kommande färg.


Målar -och renoveringsmästaren. ^^,


Då var kortväggen och halva långväggen målade en gång.


Dag 2 (tisdag) så kom älskade Hanna och hjälpte mig att flytta ut terrarium, bokhylla o garderob från långvägg två (rakt fram) så att jag skulle kunna komma åt o måla den.
Och på ett swisch med mina grymma skills så var alla tre ljusbruna väggar målade 2ggr
och sängen var på sin rätta plats igen. (Dag nr3 vart andra långväggen målad för andra gången, ska ju torka i 6-8timmar också xD det drar ut på tiden).


Och vid dag nr 3 (onsdag) så kom Ida efter hennes dagssysslor och hjälpte mig flytta terrarium o bokhylla från rummets mitten till sina rätta platser (jag hade ju gjort en skiss på hur jag ville ha det ^^, )


Och efter någon timmes flyttning av möbler (bök o stök) så kom vi fram till den sista väggen - fondväggen.
Ida som aldrig hade rollat förut fick såklart rolla första målningen av väggen. Uj så glad hon vart av en så rolig syssla ^^,


Lilla Idafida med penseln i högsta hugg. Hon vart inte så glad när jag tog rollern o fyllde i hennes luckor o gav henne penseln o pekade på elementet. Usch vilket slit det var att komma in bakom det o måla.


Garderoberna i mitten för att dom ska målas som fondväggen och soffan en bit ifrån långväggen som håller på att
torka, men på sin rätta plats iaf. Fanns inte så många ställen att komma in i rummet vid detta tillfälle så glipan mellan soffan o väggen där var den vi sprang emellan hela tiden.. Härligt kaotiskt!


.. Ja, men andra ord, såhär såg det ut!
Så det var bara att klättra över sängen och gå emellan soffan o väggen på den andra bilden.


Men jag vart ju helt klar dag3 (onsdagen) med målningen så på torsdagen var det bara städning av allt
skit jag slängt upp överallt som var kvar. Det drog såklart ut mer på tiden än jag trodde.
Men jag nådde mitt mål och hann klart till på fredagen iaf.
Good job Suzzi!
Stort tack till Hanna & Ida som ställde upp på mina konstiga idéer vad gällde slit o släp. ^^,




Jag är grymt nöjd med resultatet och ser fram emot många mysiga filmkvällar och goda thaimatsmiddagar i mitt underbara rum, mer er kära vänner! <3
Varmt välkomna! :D









Jag fick jobbet! :D


Jag är säljare för 3!

Äntligen fick jag jobbet. Nu kan jag pusta ut, efter alla intervjuer. Jobbigt o nervöst har det varit. Men även riktigt kul att få veta allt vad detta jobb innebär. Det har gjort mig ännu mer nyfiken och förhoppningsfull efter det.

Har gjort så många sökandeblanketter, intervju över telefon, intervju i sthlm, gruppintervju i Sthlm - Lång process, verkligen! Men idag fick jag samtalet, jag var den enda av oss 5 som hade gått vidare som fick jobbet. Det får mig faktist ännu lite gladare. ^^, Känner mig lite speciell! Men jag var väl kanske den enda av oss också som nästan skrek ut att jag ville ha jobbet ^^,
Hoppas verkligen det kommer vara som jag tänkt mig och att jag trivs med det och säljer mycket. Har så höga förväntningar nu..

Börjar utbildningen för jobbet på måndag iaf. Åker tåg upp kl:7 på morgonen, ujuj! Och jag som är en nattmänniska. Hihi. Ja, men detta ska nog gå bra. Ska ta en lugn helg och bara mysa, och dessutom försöka vända tillbaka dygnet.

Jobbet innebär iaf att jag kommer resa (mest med bil) mellan olika städer med ungefär 4st till, gå runt på gator och torg med en grön jacka (så ni kommer se mig ;) ) och sälja mobiler och abonnemang. Sen sover vi på hotell och är ute från mån-fre varje vecka. Kommer bli riktigt skoj! :D

Så nu kära läsare. Nu ska ni köpa snygga mobiler o billiga abonnemang av mig!
Jag ringer ju själv med 3 och har en mobil från 3 - Sony Ericsson w595. Och vet hur grymma priser dom har.
Jag har alltså en helt gratis mobil, dom 3 första månaderna gratis, efter det betalar jag 99:- i månaden och ringer för hela beloppet och som pricken över i:et så får jag 3000 fria sms i månaden också.
Så nu vet ni vilka bra grejer ni får. Älskar min mobil!




Nu ska jag fira med föräldrarna här hemma. :D Smörgåstårtan är här när som helst! Yummi..
Lovar att ta en extra bit för er med.








Tjingeling!





Wish me luck!

Imorn var det dags igen - jobbintervju nr2 på 3!
Så nervös, men längtar även. Vill verkligen ha det här jobbet. Måste fixa detta, får inte låta min nervositet komma ivägen igen. Vart bara mer intresserad av det här V.I.P jobbet på 3Action när jag vart intervjuad i torsdags.

Men visst låter det här som ett perfekt jobb för mig?

  • Åker bil till olika städer veckovis..
  • ..Drar till en annan stad om vi känner för det.
  • Jobbar i team med 4 andra härliga personer.
  • Bor på hotell.
  • Tar kontakt med nytt folk dagligen och försöker öppna deras ögon för en bättre mobil och billigare sätt att hålla kontakten med sina nära.
  • Tjäna riktigt bra pengar.
  • Kan utvecklas enormt o komma framåt fort om det går bra.
Håller tummarna för detta. Känns som intresset för jobbet blir större för varje dag. Så jag hoppas inte intresset minskar efter imorn. Då kommer det bli gruppintervju och jag kommer få träffa resten av personerna som går igenom intervjuprocessen. Ska bli kul o bolla tankar med personer som förhoppningsvis är lika nervösa o nya som jag är inom det här. Ska även försöka komma på bra frågor att ställa till våra coacher som man får träffa imorn. Riktigt svårt. Men jag tror att dessto mer frågor man har, dessto mer visar man hur intresserad man är av tjänsten.
Så nu måste jag ju försöka att glänsa lite! ;)

Dags att sova så jag ser pigg och glad ut imorn.
Tipsa mig gärna om bra frågor om ni har några. Det uppskattas riktigt mycket då jag är dålig på att komma på frågor i tid.

Önska mig lycka till!
Tjing!

En hjälpande hand



Eld, eld o ännu mer eld.. Gjorde brandövningen till hemtjänstjobbet idag. Riktigt segt till en början när killen som informerade stått o pratat i en timme. Men efter en kopp te och kaffe så var jag på allerten igen o gäspningarna försvann.
Riktigt intressant ändå. Har gjort endel brandövningar genom åren i skolan och även genom lite andra saker som 4H och ja nu minns jag inte riktigt alla gånger. Men jag trodde jag redan hört allt en gång. Men mycket hade verkligen ändrats, när det gällde räddning av människor bl.a.
En brandövning borde alla människor gå igenom.. Tänker man efter och sätter sig in i att det var en själv som varit med i en bilolycka t.ex så skulle man verkligen inte vilja möta på en person som inte vet vad den gör och tror att det hjälper en och gör en bara mer illa utan vetskap om det.

Några saker jag lärde mig idag är:
  • Har en bilolycka hänt och du är först på plats, ring 112 och överblicka osv.. Sitter personen fortfarande kvar i bilen - knacka inte på sidorutan nacken kan vara bruten och vrids den i sidled så kan man bl.a bli förlamad. Knacka på framrutan för att försöka få kontakt med personen.
    Misstänker du att personen har brutit t.ex nacken och bilen inte är i sånt dåligt skicka att det kan börja brinna så sätt dig så du kan hålla bak huvudet tills hjälp kommer. Sitter personen med huvudet på ratten finns risk att han/hon inte får luft, genom att hålla huvudet bakåt så öppnas luftvägarna, är nacken bruten så kan man hålla huvudet bakåt utan att göra någon skada.
  • En person har satt en matbit i halsen. Ställ dig bakom och lägg armarna runt midjan, knyt ena näven och lägg den strax över naveln, lägg andra handen över och tryck inåt och uppåt. Ibland kommer den inte ut första försöket så man kan få trycka några gånger.
    Kommer ingen matbit ut så lägg personen på rygg och gör "mun mot mun"-metoden, på så sätt blåses matbiten in i lungorna istället och personen får operera ut matbiten istället, men får iaf luft och överlever.
  • Ett barn mellan 0-3år får hjärtstopp, tryck med två fingrar på bröstkorgen 32ggr, 32ggr, 32ggr (Ja, upprepa det 3 gånger) innan du ringer 112. Ett litet barns kropp har inte utvecklat alla organ och behöver just därför längre o mer underhållning så fort som möjligt.
  • Ett vanligt vardagsrum med modern möblering med en soffa, fotölj, bord, tv o gardiner bl.a är övertänt på 3minuter.
  • Vanligaste dödsolyckorna i hemmet är fallolyckor på människor över 65år.
  • Ge aldrig en chockad person som varit med i en olycka vatten. Den kan ha inre skador bl.a och får inte dricka något i det fallet. Några tecken på en chockad person är den vita hudtonen, påstår att allt är okej när den kliver ur olyckan, hyperventilerar, fryser trots varm temperatur, kan inbilla sig saker bl.a.
  • Har en medmänniska varit med i en olycka - Gör någonting, bättre att göra något än ingenting!! 
Ja, det var några av sakerna jag lärde mig under dessa 3 timmar idag. Och det var några otroligt lärorika 3timmar. Lärde mig otroligt mycket mer som ligger lite mer begravt i mitt undermedvetna just nu så jag minns det bara inte. ^^,
Men får ni möjlighet att göra en brandövning eller livräddningsövning, så ta chansen. Man vet aldrig när olyckan är framme och hur mycket hjälp man isåfall kan göra med en sån liten utbildning i bakhuvudet. Man lär sig mer än man tror.
Bara dom trycken på luftkorgen kan rädda liv. Det gjorde dom på en nära vän till mig.. Tack gode gud! Hade inte hans vän varit med honom när den olyckan var framme så hade han inte funnits i mitt liv idag.

--<-@



Awsome weekend

Så var kryssen förbi, lika fort som vanligt!
Man hinner knappt förstå att man är där förns man är hemma igen. Men kul hade jag. Lika härligt varje gång att få träffa alla underbara människor man känner genom dessa fester.
Speciellt Virre som inte kunde komma på min födelsedagsfest. Underbar människa som hon är så gav hon mig en otroligt vacker försenad present. ^^, Fick tårar i ögonen. Dessvärre så lämnade jag den i hennes hytt och kom ifrån varandra dag 2 så får den på posten i veckan.

Så otroligt vacker & personlig present!
Love to you Virre <3


Den här kryssen var iaf riktigt rolig. Kul att man fick med sig Hanna också, alltid lika roligt att få med sig en vän som aldrig varit på något sånt här förut o se deras reaktion på den fantastiska värld man kommer in i.
Henne lär man få med fler gånger har jag en känsla av ;)
Dessvärre sov man inte speciellt mycket mellan tors och fre så det tog ju såklart ut sig helt i fel tillfälle på fredagen. :/
Vart lite onykter dag två som ledde till mer trötthet så missade såklart halva Frontliner och hela Evil Activities, men vilken idiot sätter Q-Dance floor dag 2? Riktigt dumt.. Får hoppas att arrangörerna tänker om till Sommar kryssen i augusti.

På torsdagen innan man gick på båten så var jag ju också på jobbintervju på 3. Oj vad nervös jag varit för det i en vecka nu, och det märkte nog hon som intervjuade mig också. ^^, Berättade det såklart så det var ingen fara.
Och bra gick det, tog en timme ungefär. Grymt mycket frågor!
Men svarade bara ärligt och försökte tänka efter så mycket som möjligt på alla så man inte svarade för hastigt, men det hjälper inte mycket kan jag säga ^^, Man får inte fram bättre svar för det! Iaf inte jag..
Hon gillade mig iaf tack och lov och jag fick gå vidare i intervjuprocessen. Så ska tillbaka på tisdag för en gruppintervju. Inte lika nervös nu. Men sitter fortfarande och vippar mellan om jag vill ha jobbet eller inte. Vet inte varför för det kommer ju bli jättekul. Såklart grymt svårt att få något sålt i början, för man vet ju hur man själv är som "kund" när någon sån säljare kommer fram till en på gatan. Måste försöka komma på någon riktigt bra säljar teknik om jag får jobbet, för jag ska greja detta ;)


Nu ska jag sova.. Måste vara pigg inför brandövningen imorn. Måste genomgå en sådan för jobbet inom hemtjänsten som jag också har i sommar. ^^, Duktigt!
Antingen inget jobb eller ett för mycket. Om man ändå kunde vara på två ställen samtidigt!

Laddar upp bilder från kryssen imorn kanske.
Tjing!



Lovely


Äntligen var mina drömskor beställda!
Då var det bara att vänta 1-8veckor på en leverans..
Lovely!


Då var man i Örebro o hälsar på en vän. Riktigt trevligt!
Men imorn bär det hemåt igen.. Kan ju hoppas på sol så man får njuta lite i poolen innan den hårda helgen drar igång.
På torsdag smäller det ju, så håll alla tummar ni kan för mig nu så att det blir sol till bästa kryssen på året!
Ska även kika på en kamera, är det ingen som har något tips på en bra digital kamera? Så svårt sånt där. Men ska fråga runt i lite butiker, någon måste ju ha en grym kamera åt mig.



Åkte till Norrköping i fredags med Soma, såklart grymt bra väder så varmt o gött vart det. Inte det bästa vädret för shopping kanske. Men hittade allt jag sökte. Men vart av med lite mer pengar än väntat, men det är väl så det brukar bli ;)
Älskar Norrköping. Min blivande hemstad, garanterat! Otroligt bra shopping, lagom stort, jättefin stad, härligt folk o bra uteställen. Sen ligger det ju på rätta stället i Sverige också. Nära till alla städerna som det händer något vettigt i. :)
Dessvärre har min syster sagt upp sin lght i Nrkp nu så den kommer jag inte kunna flytta in i. Det var ju lite synd, men jag har fortfarande inget jobb där eller något på g så det var nog lika bra.

Fredagskvällen vart det utgång i Katrineholm. Ville ju dra med Soma ut på äventyr, hon jobbar konstant på helgerna på nattklubben i Kholm så tyckte lite synd om henne som aldrig kan släppa loss.
Men, inte helt oväntat så vart inte kvällen så rolig som man hade velat. Blir ju aldrig lyckat i den här staden. Var iaf för första gången inne på Harrys en fredag, och det sög ju, så lika fort ville jag därifrån.
Har nog gjort mitt i den här staden. Finns inte mycket att hämta här. Räcker att gå ut en gång i halvåret här så vet man hur illa det är.

Resten av helgen vart som jag ville ha den iaf, tack o lov. Lugn med sol o bad o grillning! :)
Tack o lov!


Nu är det dags för Scrubs.
Tjing!


RSS 2.0